پروژه گزارش کارورزی رشته صنایع غذایی در یک کارخانه غذایی کودک در20 صفحه بصورت ورد تهیه شده است
.محصولات کارخانه:
الف)فرنی
ب)سوپ
ج)حریره بادام با شیر
د)حریره بادام بدون شیر
ه)حریره بادام با شیر موزی
و)غذای کودک برنجین
ز)غذای کودک گندمی
فصل اول
نام کارخانه............................................................................................5
ادرس کارخانه.......................................................................................5
محصولات کارخانه................................................................................5
مواد اولیه..............................................................................................5
الف)بادام...............................................................................................6
ب)شیرخشک.......................................................................................6
ج)شکر..................................................................................................6
د)ارد برنج..............................................................................................6
نحوه نگهداری بادام...............................................................................6
نحوه نگهداری شیرخشک.....................................................................6
نحوه نگهداری شکر و ارد برنج .............................................................6
فصل دوم
خط تولید.................................................................................................7
8-الف)سالن شماره 1..............................................................................7
8-ب)تجهیزات موجود درسالن شماره 1................................................7
8-ج)سالن شماره2.................................................................................8
8-د)سالن شماره 3.................................................................................8
8-ه)تجهیزات موجود در سالن شماره 3................................................8
8-و)سالن شماره4...................................................................................8
8-ز)تجهیزات موجود درسالن شماره4..................................................8
8-ح)سالن شماره5.................................................................................9
8-ط)تجهیزات موجود درسالن شماره5................................................9
8-ی)سالن شماره 6...............................................................................9
8-ک)سالن شماره 7.............................................................................9
8-ل)تجهیزات موجود درسالن شماره7...............................................9
9)دستگاه های غیر قابل استفاده.........................................................10
10)بسته بندی........................................................................................10
10-الف)میزان تولید..............................................................................10
10-ب)نحوه نگهداری............................................................................10
10-ج)مشخصات دستگاه بسته بندی...................................................10
10-د)ضایعات بسته بندی......................................................................10
11)محصول.............................................................................................11
11-الف)میزان تولید..............................................................................11
11-ب)نحوه نگهداری............................................................................11
11-ج)نحوه بازاریابی وفروش................................................................11
فصل سوم
12)ازمایشگاه وکنترل کیفیت............................................................... 11
12-الف)ازمایش های شیمیایی شامل..................................................12
1)ازمایش اندازه گیری پروتئین............................................................12
2)ازمایش اندازه گیری چربی...............................................................13
3)ازمایش اندازه گیری رطوبت............................................................13
4)ازمایش اندازه گیری خاکستر..........................................................13
5)ازمایش اندازه گیری PH.................................................................14
ازمایش هایی که روی بادام ورودی انجام می شود
1)تست تلخی........................................................................................14
2)تست چربی بادام...............................................................................14
12-ب)ازمایش های میکروبی...............................................................14
1)کشت میکروبی..................................................................................14
2)شمارش کلیTOTAL COUNT.................................................15
3)شمارش کلی فرم..............................................................................15
4)تست ESCHERICHIA COLI...............................................15
5)اندازه گیریENTEROBACTERIALES(انتروباکتریالس)...15
6SALMONELLA( (سالمونلا)......................................................16
7)STAPHYLO COCCUS AUREUS(استافیلو کوکوس ارئوس)
8)ازمایش کپک ومخمر.........................................................................16
9)ازمایشCLOSTRIDIU PERFRINGENS(کلستریدیوم پرفرژنس)
فصل چهارم
13)بحث ونتیجه گیری..........................................................................17
دیدگاه خود را ثبت کنید