گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و گوشت زاگرس / رشته صنایع غذایی
توضیحات محصول
فایل بصورت word گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و گوشت زاگرس در 40 صفحه قابل ویرایش قابل استفاده دانشجویانی که دوره کارورزی خود را در کارخانجات شیر و گوشت گذرانده اند . فایل مربوطه بر اساس دستور العمل دانشگاه در 4 فصل شامل معرفی مکان کارانموزی،هدف از تاسیس کارخانه،تشریح روند کار ،و نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات کارآموز تهیه گردیده است در زیر فهرست کلی مطالب و بریده ی از فایل آورده شده است .
فصل اول. 1
معرفی محل کارآموزی.. 1
فصل دوم. 2
آموزش مراقبت از گوساله ها از زمان از شیرگیری تا یکسالگی.. 2
مقدمه. 2
سطح تغذیه و تولید در تلیسه ها: 3
احتیاجات مواد مغذی تلیسه ها 4
مدیریت تغذیه تلیسه ها: 7
تغذیه تلیسه های شیری: 11
مصرف آب: 17
تعلیف تلیسه ای روی مرتع. 18
تغذیه تکمیلی در مرتع. 18
گروهبندی تلیسه ها بر اساس وزن و جثه: 18
میزان رشته تلیسه ها: 22
رشد جبرانی: 24
میزان کردن جیره برای تغییرات محیط: 27
انواع کنسانتره ها و مکمل ها: 27
افزودنیهای غذایی: 28
فصل سوم. 32
آشنایی با جایگاهها در پرورش گاو شیری.. 32
اثر متابولیک هورمون رشد. 33
آموزش نحوه اسکور آخور گاو. 34
جایگاه گوساله های شیرخوار. 36
پن های انفرادی.. 36
اصول نگهداری: 36
فصل چهارم. 38
جمع بندی و نتیجه گیری.. 38
هچهای انفرادی (بتونی ) 38
پنهای انفرادی (متحرک) 39
آشنایی با جایگاهها در پرورش گاو شیری.. 40
تغذیه تلیسه های شیری:
تغذیه تلیسه های شیری به سه مرحله مختلف تقسیم می شود.
1- از شیر گیری تا 6 ماهگی
دوره 4 ماهه از شیر گیری تا 6 ماهگی را می توان دوره گذار از یک حیوان تک معده ای به یک حیوان نشخوار کننده به حساب آورده نرخ رشد در این زمان تعیین کننده میزان رشد در ادوار بعدی است. و بر زمان تلقیح و سن اولین زایش تاثیر مستقیم می گذارد.با بلوغ تلیسه، سیستم گوارشی و احتیاجات غذایی تدریجا، تغییر می کند. در زمان از شیر گیری گوساله ها در سن 4 تا 8 هفتگی شکمبه هنوز خیلی کوچک و رشد نیافته است دیواره شکبمه نازک است و مقادیر یادی از اسیدهای چرب کوتاه زنجیر را که توسط تخمیرات شکمبه ایجاد می شود. جذب می نماید. (اسید استیک اسید پروپیونیک و اسید بوتیریک) در این زمان شکبمه هنوز قادر به نگهداری و هضم علوفه به مقدار کافی برای رشد بهینه نیست. بنابراین تلیسه های تازه از شیر گرفته شده تا سن یکسالگی ماده خشک بیشتری مصرف می کنند.
ماده خشک را می توان 5 الی 6 پوند در روز نیز افزایش داد. پس از یکسالگی شکمبه کاملاً توسعه یافته و تخمیرات شکمبه ای کامل است در این زمان می توان از علوفه با کیفیت مرغوب و کنسانتره استفاده نمود.
در اختیار گذاشتن جیره آمیخته تا 6 ماهگی بیسار مهم است و از سن 6 ماهگی تغذیه این دامها بستگی به دو عامل دارد:
1- زمان شروع دام جهت تولید
2- کیفیت علوفه هایی که در اختیار دام قرار می گیرد.
بنابه دلایل زیر باید تلیسه های در حال رشد تحت مراقبت قرار گیرند.
1- تلیسه ها در حال رشد گاوهای شیرده گله را در آینده تشکیل خواهند داد.
2- تغذیه مناسب در این مرحله سبب افزایش تولید شیر و عمر اقتصادی بهتر در آینده خواهد شد و نیز عمر اقتصادی یک گاو بستگی به چگونگی پرورش آن از زمان تولد تا تولید دارد و از طرفی کاهش مدت زمان، از تولد تا نخستین شیر دهی می شود.و....
لینک بازاریابی این فایل که مخصوص نام کاربری شما ایجاد شده است را کپی و در شبکه های
اجتماعی یا سایت و وبلاگ خود منتشر کنید و از 10 تا 15 درصد پورسانت بازاریابی فروش این
فایل بهره مند شوید.
دیدگاه خود را ثبت کنید