توضیحات محصول
دانلود فایل پروژه کاراموزی کارخانه خمیرمایه بصورت فایل word قابل ویرایش در 38 صفحه و چهار فصل جداگانه در بهار 99 تهیه شده قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی،شیمی و بهداشت . فصل ابتدایی به معرفی مکان کاراموزی ،عناوین وگواهینامه های دریافتی کارخانه و... فصل دوم هدف از تاسیس کارخانه شامل فواید کارخانه و فواید خمیر مایه آورده شده و در فصل سوم تشریح روند فعالیت ها شامل فرایند تولید ، خط تولید،عملکرد ،آزمایشات،و همچنین پساب کارخانه و واحد تصفیه کارخانه و... اختصاص دارد و در فصل چهارم با نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات و پلان کارخانه پایان گرفته است فهرست مطالب و بریده ای از فایل در زیر اورده شده است
فهرست مطالب
فهرست مطالب.. 3
کارخانه خمیر مایه ناغان. 4
مقدمه. 5
فصل اول. 6
معرفی مکان کارآموزی. 6
تاریخچه خمیرمایه. 7
صنعت خمیرمایه در ایران. 7
تاریخچه خمیرمایه ( کلارمایه) 8
عناوین، گواهینامهها و جوایز. 8
فصل دوم. 9
هدف از تاسیس مجموعه و معرفی مواد اولیه و نوع محصولات.. 9
فواید استفاده از خمیرمایه در نان. 10
بیولوژی خمیرمایه. 11
انواع محصول و بستهبندی در کارخانه خمیر مایه. 12
فصل سوم. 13
تشریح روند کار و فرایند تولید. 13
تهیه و تولید خمیرمایه. 14
فرآیند تولید خمیر مایه. 15
خط تولید خمیر مایه بهداشتی. 15
خط تولید خمیر مایه بهداشتی. 16
تولید صنعتی خمیرمایه. 16
خمیرمایه تازه. 17
خمیرمایه خشک.. 17
عملکرد خمیرمایه. 19
ماده اولیه تولید خمیر مایه. 19
نگهداری ملاس و مواد اولیه. 20
آمادهسازی،رقیقسازی و پاستوریزه کردن ملاس.. 20
آمادهسازی مواد شیمیایی. 20
تخمیر آزمایشگاهی. 21
جدایشگرها 21
نگهداری شیر خمیر مایه. 21
واحد آبگیری و رشتهسازی. 21
واحد خشک کن. 21
بسته بندی. 21
فاضلاب کارخانه خمیر مایه. 22
مواد تشکیل دهنده پساب خمیرمایه. 22
مشکلات پساب خمیر مایه. 23
بخشهای مختلف تولید فاضلاب در کارخانه خمیر مایه. 23
فاضلاب خط تولید خمیر مایه. 23
فاضلاب تولیدی سپراتورها 23
فاضلاب تولیدی بخش فیلتراسیون. 23
فاضلاب ماشین آلات ودیگ بخار. 24
فاضلاب انسانی. 24
فلودیاگرام تصفیه خانه خمیر مایه. 24
واحد تصفیه کارخانه. 24
آنالیز پساب کارخانه خمیر مایه (مشخصات مطلوب پساب ) 25
مشخصات پساب کارخانه خمیر مایه. 26
روش های تصفیه پساب کارخانه خمیر مایه. 26
تصفیه بیولوژیکی به روش بیهوازی( UASB) 26
تصفیه به روش تبخیر. 27
تصفیه با فیلتراسیون. 27
تصفیه فاضلاب صنایع غذایی. 28
فاضلاب کارخانه خمیر مایه. 28
موارد مصرف و كاربردهاي خمير مايه. 29
كالاي جانشين. 29
نقش تخمير در بالا بردن ارزش غذايي نان. 30
طبقهبندي انواع خمير مايه. 31
استاندارد خميرمايه. 34
ويژگيهاي فيزيكي و شيميايي خمير مايه. 34
ويژگيهاي خمير مايه. 35
فصل چهارم. 36
جمع بندی ،نتیجه گیری یا پیشنهادات.. 36
پیشنهادات : 37
پلان کارخانه. 38
خمیر مایه موجودی زنده و تک سلولی میباشد، که طی یک فرآیند پیچیده نشاسته و قند موجود در آرد را به گاز کربنیک و مواد آلی تبدیل مینماید. تولید گاز کربنیک باعث میگردد، بافت خمیر متخلخل شود و انبساط پیدا کند و به اصطلاح خمیر ور می آید و سبک و خوشمزه میشود. مواد آلی تولید شده در اثر این فرآیند در زمان پخت تبخیر میگردد و باعث اسفنجی شدن نان میشود. در طی این عمل اسیدهای آروماتیک به وجود میآیند و همین عمل باعث ایجاد عطر و طعم مخصوص در نان است.
خط تولید خمیر مایه بهداشتی
كرم مخمر كامرشيال (حاوي 20% ماده خشك و 80% رطوبت) به بخش فيلتراسيون پمپ ميشود تا در آنجا بخشي از رطوبت آن گرفته شود. حاصل اين مرحله كيك خميرمايه ميباشد (حاوي 32% ماده خشك و68% رطوبت). در مرحله بعد كيك خميرمايه توسط دستگاه گرانولاتور به صورت رشتههاي باريك درآورده شده و به خشككنها ريخته ميشوند. مرحله آخر بخش خشككنها ميباشد. در اين بخش رشتههاي مخمر در دراير بستر سيال (Fluidized Bed Dryer) رطوبت خود را از دست داده و خشك ميشوند. در حين خشكشدن رشتهها شكسته شده و به صورت گرانولهاي استوانهاي شكل در ميآيند. رطوبت نهايي محصول حدود 5-4% (حاوي 96-95% ماده خشك) ميباشد. محصول خميرمايه خشك بدست آمده بلافاصله بستهبندي شده و در انبار محصول (سردخانه با دماي كمتر از ºC8 ) نگهداري ميشود.
تولید صنعتی خمیرمایه
مراحل تولید صنعتی خمیرمایه نان به اختصار شامل سرفصل های ذیل میباشد:
_سوش اولیه
_فعالیتهای آزمایشگاهی بر روی سوش
_کشت خالص
_ورود ملاس به فرایند ( ملاس ابتدا تصفیه شده استریلیزه میشود)
_ورود به مخزن مادر
_ورود به مخزن جوانی زنی (بذر مخمر)
_جداسازی توسط ماشین آلات سپراتور
_ورود به بخش سرد کن
_ورود به مخزن ذخیره ی کرم مخمر
_ جداسازی خمیرمایه و دفع فاضلاب توسط ماشین آلات سپراتور
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید