دانلود پاورپوینت طراحی صنعت غذایی با فرمت pptو در 67 اسلاید قابل ویرایش
فهرست مطالب
تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه
اهداف و مراحل طراحي كارخانه
مراحل طراحي كارخانه
مطالعات امكان سنجي
تحقيق بازار
خصوصيات زمين كارخانه
خصوصيات ساختمان
خصوصيات درها در طراحي
نور
شدت نور
مثالهايي در مورد تامين نور
تهويه
انبارها
تامين آب
اقتصاد مهندسي
تهیه جریان مواد یاFLOW CHART
سیستمهای خطی
سیستم یو شکل
نحوه تهیه نمودار جریان مواد
اصلاحات نمودار جریان
تامین انرﮊی در یک کارخانه
بخار
محل استقرار
اجزا دیگ بخار
انواع دیگ بخار
مثالهایی از نیاز انرژی برخی از دستگاهها
طراحی خط لوله انتقال بخار
نکات مهم در طراحی خط لوله بخار
انواع تله های بخار
تعيين ظرفيت بخار ديگ بخار
تعيين ميزان مصرف هر دستگاه
عوامل موثر در ميزان مصرف بخار
مراقبت و استفاده مطلوب از ديگ بخار
نكات ايمني
يا خوردگي CORROSION
خوردگي الكتروشيميايي
خصوصيات مواد
انواع مواد متداول
حمل مواد در كارخانه
حمل مواد اوليه از انبار به خط توليد
حمل مواد در حال فرايند در خط توليد
قسمتی از متن پاورپوینت طراحی صنعت غذایی
تعاریف و قلمرو طراحی کارخانه
نحوه تولید کالا یا ارایه خدمات طرح ریزی شده،
شمای کف کارخانه که نحوه قرار گرفتن ساختمانها در محوطه کارخانه، چیدن ماشین آلات و تجهیزات در داخل سالن تولید، شبکه های تاسیساتی
قلمرو طراحی: حمل و نقل، دریافت (تخلیه بار)، انبار مواد، قطعات و محصولات نهایی، تولید، بسته بندی، انتقال مواد، خدمات کارمندی، فعالیتهای کمک تولیدی، ارسال (بارگیری)، ادارات، ساختمانها، زمین، محل کارخانه، ایمنی، ضایعات
اهداف و مراحل طراحی کارخانه
.۱آسان کردن فرایند تولید
.۲کم کردن حجم انتقال مواد
.۳افزایش انعطاف پذیری
.۴بالا بردن سرعت چرخش مواد در جریان ساخت
.۵پایین آوردن حجم سرمایه گذاری
.۶استفاده بهتر از نیروی کار
.۷استفاده اقتصادی از حجم ساختمانها
.۸آسایش و رفاه و ایمنی کارکنان
.۱بررسی بازار
.۲پیش بینی فروش
.۳طراحی محصول
.۴طراحی فرایند
.۵طراحی عملیات
.۶طراحی کارخانه
.۷طراحی تجهیزات
.۸طراحی ساختمانها
مراحل طراحی کارخانه
.۱جمع آوری اطلاعات اولیه
.۲تحلیل اطلاعات اولیه
.۳طراحی فرایند تولید
.۴طراحی جریان مواد
.۵تحلیل کلیات روش انتقال مواد
.۶محاسبه تعداد ماشین آلات
.۷طراحی ایستگاه های کار
.۸انتخاب ماشین آلات
.۹هماهنگی عملیات های تولیدی
.۱۰بررسی روابط متقابل فعالیتهای تولیدی و خدماتی و کمک تولیدی
.۱۱تعیین انبارهای مورد نیاز و مشخصات اصلی آنها
.۱۲تعیین محل فعالیت های تولیدی و خدماتی و کمک تولیدی
.۱۳تعیین فضاهای مورد نیاز
.۱۴تخصیص محوطه کارخانه به فعالیت های مختلف
.۱۵بررسی های مربوط به نوع ساختمان
.۱۶تهیه طرح کارخانه
.۱۷بررسی ارزیابی و تصحیح طرح با همکاری افراد صاحبنظر
پاورپوینت طراحی صنعت غذایی
مطالعات امکان سنجی
تعریف پروژه
مطالعه بازار
اندازه و محل
–نسبت کار طلبی به سرمایه طلبی
–بازار فروش، محل تولد و نحوه توزیع
–قابلیت گسترش مرحله ای
–روشهای تولید
مهندسی
–هزینه های ثبت، و مقدمات
–گزینه های فنی
–شرح اجمالی تجهیزات تولیدی
–Lay Out
–طرح مکمل صنعتی
–پیوستها
سرمایه گذاری
بودجه بندی و دسته بندی اطلاعات
ارزیابی
تحقیق بازار
پیش بینی فروش
مهندسی محصول
–تبیین، تطور و تعریف فنی محصول
–توسعه محصول: معرفی، رشد، بلوغ، اشباع، کاهش
تهیه نقشه تولید، فهرست قطعات و یا صورت مواد
فهرست قطعات:
–تمامی جزییات و مشخصات منبع خرید و هزینه
خصوصیات زمین کارخانه
عوامل مهم مطرح:
–مواد اولیه
–پرسنل مورد نیاز
–مواد مصرفی
–ضوابط و شرایط ایجاد واحد تولیدی
–بازار فروش
–جاده و امکانات حمل و نقل
–قیمت زمین
–آبهای زیر زمینی و فاضلاب
–بهداشت و ایمنی
انتخاب محل کارخانه
–ساختمان موجود تغییر کاربری
–ساختمان جدید :
–
–
مناسب بودن سطح
–هزینه های فونداسیون
–مقاومت زمین
خصوصیات ساختمان
محاسبات مقاومت ها
–اسکلت فلزی، بتن آرمه، آجر، ایرانیت
محاسبه ارتفاع: ۵ تا ۶ متر متناسب با دستگاهها
تعداد طبقات
–زیرزمین و پشت بام
سقف کاذب: لوله ها و کابلها، تاسیسات، صدا، اضطراری در سوله ها
تعداد ستون
موقعیت نسبت به نور
کاستن از میزان حمل ونقل در داخل کارخانه
–نقاله؛، پمپ و یا پالت
کاهش درزها
خطی بودن تولید
–سکو های تخلیه و بارگیری
–درگاه یا در های مجهز به توری یا پرده هوا یا فشار مثبت Positive pressure
خصوصیات ساختمان
سیستمهای استاندارد ایمنی
–شیر آتش نشانی
–پله های اضطراری
سطح داخلی: قابل شستشو، کم درز، مقاوم به خورندگی
کف: مقاومت و قابلیت شست وشو، عدم لغزندگی، بی درز و شیار، با اختلاف ارتفاع ، با شیب مناسب و عایق بندی شده، مقاوم به خورندگی
در حالت استفاده از فلز: ضد زنگ
در کف کانال فاضلاب (سر پوشیده) در سقف: تهویه
–کانالها بدون زاویه مرده
–تعداد کانالها متناسب با عرض سالن، دورترین نقطه تا کانال کمتر از ۶ متر
سقف صاف و تا حدی دارای شیبinch*ft 0.5-1
–عایق بندی ۲-۵ سانتیمتر
پاورپوینت طراحی صنعت غذایی
خصوصیات درها در طراحی
جنس در
–استیل
–الو مینیم
–آهن با پوشش لاک
–آهن با پوشش پلاستیک
–شیشه
–استیل و عایق
محل نصب
نوع در
–Positive pressure
–کشویی
–دو مرحله ای
–ایمنی
–یک طرفه یا چند طرفه
اندازه
نور
نور طبیعی
–عبور نور
–طراحی ساختمان
–پنجره
باز نشو
باز شو تهویه
۱۰-۲۰% مساحت کف پنجره تعبیه گردد
–
نور مصنوعی
–نور کافی و نور بیشتر برای نقاط حساس
–لامپها در محل مناسب
–در پوشش
–محل نصب
–نوع لامپ (لامپ رشته ای ۵% نور مابقی گرما و لامپ فلورسنت ۲۱% نور مابقی گرما ایجاد می کنند)
–شدت نور
محل نصب و کارایی
دیدگاه خود را ثبت کنید