پروژه کارآموزی آزمایشگاه کیمیا پژوه البرز(آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی) رشته صنایع غذایی

۵۰,۰۰۰ تومان

7 بازدید   - خرید موفق
افزودن به علاقه مندی هاAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت. همچنین یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
پشتیبانی این محصول به صورت مادام العمر بر عهده ناشر می باشد. چنانچه بعد از خرید نیاز به راهنمایی و یا مشکلی در خصوص فایل داشتید از طریق ارسال تیکت در فروشگاه ناشر، مراتب را ارسال فرمایید.

کاراموزی کنترل مواد غذایی،آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی،آزمایشگاه کیمیا پژوه البرز

فایل گزارش کاراموزی آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی در ازمایشگاه کیمیا پژوه البرز در 44 صفحه بصورت فایل قابل ویرایش word برای رشته های صنایع غذایی ،شیمی و  سایر رشته های وابسته بر اساس دستور العمل صحیح گزارش کاراموزی نویسی دانشگاه در 4 فصل مجزا بر اساس سرفصل های دانشگاه شامل معرفی مکان کاراموزی فصل دوم نهدف از تاسیس مجموعه  ، فصل سوم تشریح روندکار در دوره کاراموزی و در فصل چهارم نتیجه گیری و جمع بندی و …. در زیر سر فصل مطالب و بریده ای از این فایل آورده شده است

فصل اول.. 1

مقدمه و معرفی مکان کارآموزی.. 1

مقدمه: 2

محل کارآموزی: 2

خط مش ایزو17025.. 3

چارت سازمانی آزمایشگاه کیمیا پژوه البرز. 4

معرفی بخش ها 5

الف) بخش شیمی : 5

ب) بخش سم شناسی و آنالیز دستگاهی : 6

محصولات مورد آزمون : 6

ج) بخش آرایشی و بهداشتی : 6

د) بخش میکروبشناسی : 6

وظایف بخش میکروبشناسی : 7

فصل دوم. 8

هدف از تاسیس مجموعه. 8

فصل دوم. 9

هدف ازتاسیس مجموعه: 9

آزمایشگاه میکروبیولوژی: 9

آزمایشگاه شیمی: 9

خدمات واحدصنعتی: 10

فصل سوم. 11

تشریح روند کار. 11

آزمون ها: 12

آزمون اندازه گیری اسیدیته ی روغن: 12

آزمون اندازه گیری صابون باقیمانده در روغن: 12

آزمون اندازه گیری چگالی روغن: 13

آزمون اندازه گیری رشته های شکسته: 13

آزمون اندازه گیری  pHرشته : 14

آزمون اندازه گیری رطوبت غلات : 14

آزمون اندازه گیری فیبر در خوراک دام : 14

آزمون  اندازه گیری خاکستر خوراک دام : 15

آزمون اندازه گیری چربی خوراک دام : 15

آزمون اندازه گیری عدد پراکسید: 17

آزمون اندازه گیری مغز گز: 17

آزمون اندازه گیری پروتئین غلات: 18

کروماتوگرافی.. 19

جداسازی مواد. 19

نگاه اجمالی.. 19

تبلور. 19

تقطیر. 20

رسوب دادن.. 20

استخراج. 20

کروماتوگرافی.. 21

کروماتوگرافی تبادل یونی.. 21

کروماتوگرافی.. 22

ریشه لغوی.. 22

اطلاعات اولیه. 22

سیر تحولی رشد.. 22

توصیف کروماتوگرافی.. 22

روش‌های کروماتوگرافی.. 22

انواع کروماتوگرافی در آزمایشگاه کیمیا 23

کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC. 23

کرماتوگرافی یونی IC. 24

روش  شناسایی آلودگی مواد غذایی.. 24

اندازه گیری پروتيین.. 25

وسایل و مواد مورد نیاز : 26

شرح آزمایش : 26

نتیجه گیری : 28

اندازه گیری نمک به روش مور(موهر). 28

هدف از اضافه کردن نمک به مواد غذایی : 28

اندازه گیری پراکسید.. 31

تعریف عدد پراکسید.. 31

هدف.. 31

اصول روش…. 31

دامنه کاربرد. 31

وسایل و مواد مورد نیاز : 31

اندازه گیری قند بعد (به روش فهلینگ). 34

اندازه گیری قند قبل (به روش فهلینگ ). 36

نتیجه گیری : 37

اندازه گیری چربی ها 37

اندازه گيري اسيدهاي چرب آزاد. 38

شناسايي اسيدهاي چرب.. 39

اندازه گيري سديم و پتاسيم، كلسيم و فسفر. 40

اندازه گیری رطوبت… 40

فصل چهارم. 43

جمع بندی ،نتیجه گیری.. 43

کروماتوگرافی

جداسازی مواد
نگاه اجمالی

هدف از جداسازی ، حذف مزاحمت‌ها ، غلیظ کردن محلول مورد نظر و یا سایر موارد است. برای جداسازی از اختلاف در خصوصیات فیزیکی استفاده می‌شود، مثل فراریت ، حلالیت و ضریب تقسیم مواد__ و … . در آنالیز و جداسازی مواد مختلف از تکنیک‌های ویژه‌ای برحسب نوع و ساختار مواد و مخلوط‌ها استفاده می‌شود که برخی از آنها که معروف بوده و حائز اهمیت بیشتری هستند، در زیر می‌آوریم.

تبلور

هدف از تبلور ، جداسازی ناخالصی از اجسام جامد است. در این روش ، ابتدا جامد ناخالص را در یک حلال گرم حل می‌کنند، سپس محلول را صاف می‌کنند. ناخالصی‌ها در فاز مایع باقی می‌مانند. اگر تبلور طی چند مرحله صورت گیرد، به آن تبلور جزء به جزء می‌گویند. در این روش انتخاب حلال از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر از تکنیک ذوب برای جداسازی ناخالصی از جامد استفاده شود، به آن تصفیه ذوب گویند.

این روش در جدا کردن ناخالصی‌های ژرمانیم و اسید بتروییک کاربرد دارد. در این فرآیند ، ضریب تقسیم برابر با نسبت غلظت ناخالصی در فاز جامد به غلظت ناخالصی در فاز مایع است.

تقطیر

اگر هدف از تقطیر ، جداسازی یک مخلوط به اجزای بالا باشد، از تقطیر ساده برای جداسازی اجزاء استفاده می‌شود. اما اگر همه اجزاء فرار باشند، از تقطیر جزء به جزء برای جداسازی استفاده می‌شود. اگر یک مخلوط تولید آزئوتروپکند، ( مثل آب و الکل) نمی‌توان از روش تقطیر جزء به جزء ، اجزای آن را جدا کرد. برای جداسازی این مخلوط از روش‌های تقطیر با بخار آب ، تقطیر در خلاء و تقطیر ناگهانی استفاده می‌کنند.

در تقطیر با بخار آب هیچگاه درجه حرارت تقطیر از نقطه جوش آب بیشتر نمی‌شود. ترکیباتی نظیر تولوئن ، اتیلن ،گلیسیرین و اسیدهای چرب از این طریق جدا می‌شوند. برای جلوگیری از تجزیه مایعاتی که دارای نقطه جوش بالاییهستند از تقطیر در خلاء استفاده می‌شود. با کاهش فشار ، نقطه جوش مایع کاهش پیدا می‌کند.

در تهیه آب آشامیدنی از آب دریا و تهیه آب مقطر نیروگاه‌ها از تقطیر ناگهانی استفاده می‌شود. در این روش مایع بطور مداوم وارد و بخار بطور مداوم خارج می‌شود.

رسوب دادن

نوعی روش جداسازی است که اساس آن اختلاف حلالیت اجسام می‌باشد. یعنی جزیی که حلالیت کمتری دارد زودتر جدا می‌شود. با افزایش نیروی جاذبه سرعت ته‌نشین شدن افزایش پیدا می‌کند. عمل سانتریفوژ در واقع بر همین اساس است.

استخراج

اساس این روش ، اختلاف حلالیت یک جزء در دو حلال غیر قابل حل در یکدیگر است. اگر دو حلال غیر قابل استخراج ، مایع باشند، به این روش استخراج مایع ـ مایع گویند و اگر یک جسم جامد به وسیله یک حلال استخراج شود، به آناستخراج جامد ـ مایع گویند (مثل استخراج اسانس‌ها ، عصاره‌ها و روغن از دانه‌های گیاهی). عموما دو فاز مورد استفاده ، یکی آب است و دیگری یک حلال آلی.

مقداری از جسم در فاز آبی و مقداری نیز در فاز آلی می‌باشد. بازده استخراج با ضریب تقسیم نسبت مستقیم دارد. دوبار استخراج با حجم کمتر از حلال آلی همیشه موثر از یک بار استخراج با حجمی مساوی دو برابر حجم اول است. چون در حالت اول ، مقدار وزن ماده باقی‌مانده محلول در آب ، کمتر از حالت دوم خواهد بود.

نقد و بررسی ها

0.0 از 5
0
0
0
0
0
دیدگاه جدید

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پروژه کارآموزی آزمایشگاه کیمیا پژوه البرز(آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی) رشته صنایع غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات فروشنده

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
طرح توجیهی کارخانه رب گوجه
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
گزارش کاراموزی دامپزشکی در روستا
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
پروژه کارآموزی آزمایشگاه کیمیا پژوه البرز(آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی) رشته صنایع غذایی
پروژه کارآموزی آزمایشگاه کیمیا پژوه البرز(آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی) رشته صنایع غذایی

۵۰,۰۰۰ تومان

7 بازدید   - خرید موفق
افزودن به علاقه مندی هاAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

این محصول با شناسه انحصاری 53550 نزد سامانه فروش فایل فاپول و به شماره مجوز 4032 نشر بر خط، نزد وزارت ارشاد به ثبت رسیده است. کپی برداری و بازنشر این اثر به هر نحو، منجر به شکایت رسمی فاپول و پیگرد قانونی خواهد شد.

پیشنهاد ویژه فاپول

فاپول
بازیابی رمز