گزارش کارآموزی سموم دفع آفات در محصولات کشاورزی گزارشی از دوره باز آموزی دانشجویی رشته رفشیمی در آزمایشگاه در رابطه با سموم دفع آفات در کشاورزی می باشد فایل مورد نظر بصورت word و قابل ویرایش در 43 صفحه به همراه صفحه بسم الله ،فهرست مطالب ، صفحه مشخصات فردی دانشجو میباشد که ضمن معرفی مکان کاراموزی در فصل اول ودر فصل دوم هدف از تاسیس مجموعه و در ادامه به تشریح روند فعالیت های که در دوره کاراموزی فرا گرفته پرداخته است ودر نهایت در فصل چهارم نتیجه گیری نموده است در زیر فهرست مطالب و بریده ای از فایل را میتوانید مشاهده کنید
عنوان
فصل اول.. 1
مقدمه. 1
سموم دفع آفات درمحصولات کشاورزی: 1
سم تری فلوکسی استروبین.. 1
سم تری تیکونازول.. 1
سم تریادیمنول.. 1
سم تبوکونازول.. 2
سم پنکونازول.. 2
سم پروکلراز 3
سم پروپیکونازول.. 3
سم بی تر تانول.. 4
سم بنومیل.. 4
مخلوط بردو 4
سم ایپرودیون کاربندازیم.. 5
سم ایمازالیل.. 6
سم ادیفنفوس.... 6
سم اپوکسی کونازول.. 7
سم منیزیم فسفاید. 7
سم آلومینیوم فسفاید. 7
سم متالداده شد. 8
سم هگزی تیازوکس.... 8
سم کلوفنتزین.. 9
سم فن پیروکسی.. 9
سم فنازاکوئین.. 9
سم پیریدابن.. 10
سم بنزوکسی میت... 10
سم هپتنوفوس.... 10
سم مالاتیون.. 11
سم لوفنورون.. 11
سم لامباداسی هالوترین.. 12
سم کارباریل.. 12
سم کارتاب... 13
سم فوزالون.. 13
فنتوات سم.. 14
سم فن والریت... 14
سم فلو فنو کسورون.. 15
سم دی متوات... 15
سم دی کلرووس.... 15
سم دیفلو بنزورون.. 16
سم دیازینون.. 17
سم دلتامترین.. 18
سم تیومتون.. 19
سم تیامتوکسام. 19
سم تفلوبنزرون + فوزالو. 19
سم پی متروزین.. 20
سم پریمیکارب... 20
سم بوپروفزین.. 21
سم اکسی دیمتون متیل.. 22
سم اسپینوزاد. 22
سم اتیون.. 23
سم آمیتراز 23
سم نیکوسولفورون.. 23
سم سایپرمترین.. 24
سم پروفنفوس.... 25
سم پروپارژیت... 25
سم کوپراکسی کلراید. 26
محل کارآموزی.. 27
فصل دوم. 28
هدف ازتاسیس مجموعه: 28
عنوان صفحه
خدمات واحدصنعتی.. 29
فصل سوم. 30
آزمون ها 30
آزمون اندازه گیری اسیدیته ی روغن: 30
آزمون اندازه گیری صابون باقیمانده در روغن: 30
آزمون اندازه گیری چگالی روغن: 31
آزمون اندازه گیری رشته های شکسته: 32
آزمون اندازه گیری pHرشته : 32
آزمون اندازه گیری رطوبت غلات : 32
آزمون اندازه گیری فیبر در خوراک دام : 33
آزمون اندازه گیری خاکستر خوراک دام : 33
آزمون اندازه گیری چربی خوراک دام : 34
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید: 35
آزمون اندازه گیری مغز گز: 36
آزمون اندازه گیری پروتئین غلات: 37
فصل چهارم. 38
نتیجه گیری.. 38
منابع.. 43
خدمات واحدصنعتی:
-کنترل میکروبی مواد اولیه و فراورده های غذایی، دارویی، آرایشی، تعیین اثربخشی موادضدعفونی کننده ی کنترل میکروبی آب، خاک و پساب
-کنترل میکروبی فراورده های کشاورزی، جیره ی غذایی و مکمل دام، طیور و آبزیان، کنترل میکروبی مواد اولیه ی مقوا و بسته بندی های مواد غذایی، دارویی، آرایشی وبهداشتی
-تجزيه شیمیایی مواداولیه وفراورده های غذایی ( تعیین تمامی پارامترهای شیمیایی درمحصولاتی مانندگز،رشته،ترشیجات و...)
-تجزيه شیمیایی انواع آب و نوشیدنی ها
- تجزيه شیمیایی مواد دارویی، آرایشی و بهداشتی
-تجزيه شیمیایی مواد شوینده وکنترل کیفی پاك كننده ها
-تجزيه شیمیایی پساب وآلاینده های زیست محیطی
تجزيه شیمیایی نهاده های کشاورزی وجیره ی دام وطیور و آبزیان
-آزمایش کنترل کیفی انواع بسته بندی های مواد غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی
- اندازه گیری تمامی عناصر اصلی،کمیاب و مسمومیت زا با بهره گیری از روش های جذب و نشر اتمی و ایکس ری فلورسانس درمحدوده ی( (1p.p.bتا100 درصد در مواد غذایی، مکمل ها، افزودنی ها، داروها، مواد آرایشی-بهداشتی، آّب، خاک، پساب و پسماند
-تجزيه نمونه های صنایع غذایی، فراورده های کشاورزی وآب براساس نیاز پس از آماده سازی و استخراج سموم قارچی، آفت کش و علف کش ها و هیدروکربن های نفتی به روش کروماتوگرافی گازی و مایع توسط دستگاه((GC.HPLC
دیدگاه خود را ثبت کنید