کاراموزی در یک شرکت مهندسی ساختمانی با موضوع اسکلت فلزی بصورت فایل word که بتوانید براحتی انرا ایدیت و ویرایش کنید جهت دانشجویان رشته عمران و معماری در 43 صفحه اماده و تهیه شده است گزارش کاراموزی با فونت 14 و زرنگار میباشد در گزارش از تصاویر پروژه استفاده شده است
فهرست مطالب
معرفی محل کارآموزی: 1
مقدمه : 2
عملیات گود برداری 4
عمل بلوکاژ: 8
عملیات اجرای فنداسیون 8
بـتـن مگــر 9
نكات فني واجرايي بتن مگر : 10
نكات فني واجرايي مربوط به خاكريزي وزيرسازي فنداسيون : 10
آرماتوربندي 11
نحوه ي آرماتوربندي 11
نحوه خم کردن آرماتور : 13
قـالـب بـنـدي فنداسيون و شمع بندي 15
نكات فني واجرايي قالب بندي فنداسيون : 16
بتن ريزي فنداسيون : 17
نكات فني واجرايي آرماتور بندي وبتن ريزي : 20
مرحله گروت ریزی صفحه ستون: 20
مرحله آکس گذاری بیس پلیت ها: 22
عملیات خاکریزی چشمه های فنداسیون 23
اتصال ستون به شالوده : 24
ستون وجزئيات اجرايي آن : 25
علل استفاده از مقاطع مركب در ستونها : 26
ساخت ستون به روش قيد (بست اتصال) : 27
نصب ورق های نشیمنگاه وقطعات بر روی ستون: 28
روش نصب نبشي بر روي كف ستونها (بيس پليت) براي استقرار ستون : 31
طويل كردن ستونها : 31
نحوه طويل كردن ستونها : 33
نصب ستون: 34
تیرریزی 36
انواع بادبند و نحوه اتصال آن 37
مرحله شاقول کردن ستون ها: 38
عملیات شاقول کاری 39
مراحل ساخت تیرچه: 39
مرحله آکس گذاری بیس پلیت ها:
پس از مرحله ی گروت ریزی و قبل از ستون گذاری لازم است آکس گذاری صفحه ها جهت رعایت فواصل بین ستون ها در نقشه اجرایی انجام گیرد.
برای این منظور نقشه بردار با استفاده از دوربین نقشه برداری و داشتن مختصات نقاط سایت در دوربین آکس های صفحه های ابتدایی و انتهایی هر ردیف را با نقاطی روی صفحه مشخص کند.سپس یک سر ریسمان را روی نقطه ابتدایی و یک سر دیگر روی نقطه ی انتهایی قرار میگیرد و پس از اطمینان از محکم بودن ریسمان خطوط آکس صفحات میانی را با علامت گذاری مشخص میکنند.
اتصال ستون به شالوده :
جزئيات اتصال ستون فلزي به شالوده بتني به نيروي موجود در پاي ستون بستگي دارد .در ستون با انتهاي مفصلي فقط نيروي فشاري وبرشي از ستون به شالوده منتقل مي شوند . در صورتيكه بخواهيم لنگر خمشي را نيز به شالوده منتقل نماييم نياز به اتصال گيردار خواهيم داشت .
علل استفاده از مقاطع مركب در ستونها :
1ـ در صورتي كه سطح مقطع نيمرخ هاي نورد شده تكافوي سطح لازم را براي ستون نكند ، با ساختن مقطع مركب سطح لازم ساخته مي شود .
2ـ نياز اجباري به مقاطع با شكلهاي هندسي خاص از نظر اتصالات ديگر به ستون .
چگونگي ساخت ستون (مقاطع مركب) :
الف ) اتصال دو پروفيل به يكديگر به طريقه دوبله كردن
ب) اتصال دو پروفيل با يك ورق سراسري روي بالها
ج) اتصال دو پروفيل با بستهاي فلزي (تسمه)
روش نصب نبشي بر روي كف ستونها (بيس پليت) براي استقرار ستون :
هنگام محاسبه ابعاد كف ستونها بايد حداقل فاصله ميله مهاري از لبه كف ستون ومحل جاگذاري نبشي با ضخامت جوش لازم براي نگه داشتن ستون ، همچنين ضخامت پليت انتهايي ستون وابعاد ستون را با دقت بررسي كرد سپس با توجه به موارد يادشده ، به نصب نبشي واستقرار ستون به اين صورت اقدام نمود .بر روي بيس پليت ها محل كف ستون ومحل آكس را كنترل مي كنيم سپس نبشي هاي اتصال را به صورت عمود برهم بر روي بيس پليت جوش داده ، آنگاه ستون را مستقر واقدام به نصب ديگر نبشي هاي لازم كرده وآنها را به بيس پليت جوش مي دهيم . از مزاياي عمود برهم بودن دو نبشي روي بيس پليت علاوه بر سرعت عمل واستقرار بهتر به علت تماس مستقيم ستون به بال نبشي ، اتصال جوشكاري به گونه اي درست تر واصولي صورت مي گيرد . روشن است كه قبل از جوشكاري بايد ستونها را هم محور وقائم نموده وعمود بودن در دوجهت كنترل گردد .
نحوه کار در پروژه معمولا به این صورت است که نسخه ای از نقشه و شاپ های ستون ها و تیر ها را در اختیار پیمانکار جوش کار قرار میدهند.سپس او با توجه به نقشه ستون را علامت گذاری کرده و سپس به مونتاژ ورق ها و قطعات طبق نقشه می پردازد.در این مرحله کلیه قطعات و ورق ها با تک خال به کار جوش داده می شوند تا در صورت تایید مهندسین ناظر شروع به جوشکاری طبق نقشه کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید