گزارش کاراموزی اسکلت بتنی رشته عمران ساختمان سه طبقه بصورتword قابل ویرایش در80 صفحه همراه با تصاویر آماده و تهیه شده است
فهرست مطالب
مشخصات پروژه: 5
فصل اول: بازدیدزمین و پیاده کردن نقشه و گودبراری.. 6
3-گودبرداري: 9
حال چند عامل موثر در ريزش ساختمان شرح داده مي شود : 10
انواع خاك... 13
پي كني: 15
مشخصات پی پروژه 16
فصل دوم:آماده سازي بستر و بتن مگرو قالب بندي فونداسيون با آجر(كرسي چيني) 17
بتن مگر: 17
كرسي چيني: 19
قالب بندي پي.. 19
فصل سوم:آرماتور گذاري فونداسيون و قرار دادن ريشه ها 21
نحوه خم كردن ميلگردها: 23
برش ميلگردها: 24
آچارخم كن ميلگرد يا آچار F: 25
نحوه ساخت شناژهاي افقي وعمودي: 25
هدف از بكار بردن فولاد در قطعات بتني: 26
فصل چهارم: بتن ريزي فونداسيون ونگهداري از آن. 27
توجه به نكات زير براي يك بتن ريزي صحيح الزامي است: 29
حمل بتن: 32
نسبتهاي اختلاط: 33
فصل پنجم:آرماتور گذاري ، قالب بندي ،بتن ريزي و قالب برداري ستون ها 35
نكات مثبت ومنفي اجرايي كارگاه ساختماني: 40
نسبتهاي اختلاط: 43
بعضي از مسائلي كه ممكن است در بتن تازه بوجود ايد: 44
مشخصات نامطلوب بتن آب انداخته : 45
تراكم بتن تازه: 47
نگه داري از بتن : 47
فصل ششم: آرماتور بندي تيرها 49
نكات مثبت و منفي اجرايي در كارگاه ساختماني: 52
فصل هفتم: اجراي سقف تيرچه بلوك... 55
مراحل اجراي سقف تيرچه وبلوك بصورت زير مي باشد: 56
سقف تيرچه بلوك : 64
حمل و نقل وانبار كردن تيرچه ها : 65
بلوك: 65
ميلگرد هاي ممان منفي: 66
ميلگردهاي حرارتي: 67
كلاف عرضي(شناژ مخفي): 67
قلاب اتصال: 68
آنچه در این کار آموزی بر تجربیات ما افزود : 78
در اندازه آرماتورهاي اصلي ستون بايد ميزان طول مورد نياز براي انتظار در طبقه بعدي لحاظ شود.پس از قرار دادن آرماتور هاي اصلي ستون ، آن ها را بايد بطور صحيحي توسط سيم آرماتور بندي به آرماتور هاي ريشه ستون بست.
خاموت ها نيز بايد با توجه به فاصله اي كه در نقشه هاي اجرايي آمده است به دور ستون بسته شوند البته بايد به اين نكته توجه داشت كه فاصله خاموت ها در نواحي اتصال تير به ستون يعني در بالا و پايين ستون كمتر از فاصله خاموت ها در ميانه ستون مي باشد ، آن هم به دليل افزايش تنش ها در آن نواحي است.
سپس بايد توسط سنجاق هايي كه جزئيات آن ها در نقشه هاي اجرايي آمده است آرماتور هاي اصلي ستون را يكدرميان مهار كرد ، اين مسئله جزء مقررات آئين نامه اي مي باشد.
پس از آرماتور بندي كامل ستون ها نوبت به قالب بندي ستون ها مي رسد.معمولا براي قالب بندي ستون ها از قالب هاي فلزي كه قابليت استفاده مكرر را دارند استفاده مي شود. قبل از بستن قالب ها به دور ستون آن ها را بايد توسط روغنهاي نفتي (اكثرا روغن سوخته اتومبيل) كاملا آغشته نمود ، تا اينكه بتن به آن نچسبد و باز كردن قالب از ستون راحت تر انجام شود.
در موقع نصب قالب ها بايد با توجه به كاور ستون (فاصله آرماتور با لبه ستون) قالب در جاي درست خويش قرار داده شود و توسط بست هايي بطور كامل به ساير قالب ها بسته شود.
پس از بستن قالب ها بايد تدابيري انديشيده شود تا آرماتور ها در هنگام بتن ريزي ستون از جاي خود تكان نخورده و فاصله آن ها از همديگر تغيير نكند ، اين كار با ثابت كردن آرماتورها در بالاي قالب امكان پذير مي باشد.
قالب بندي ستون ها به نحوي انجام مي گيرد كه در يك وجه ستون ، قالب مرحله به مرحله بسته مي شود تا اينكه بتوان بتن را توسط بيل به داخل قالب ريخت و ارتفاع بتن ريزي ستون بيشتر از 1.2 متر نشود. پس از بتن ريزي ستون تا آن ارتفاع ، قالب تكميل شده و بتن ريزي كامل مي شود.
با توجه به اين كه ارتفاع قالب ستون ها معمولا از ارتفاع ستون ها بيشتر گرفته مي شود پس نبايد قالب تا لبه از بتن پر شود چون در اجراي تير مشكل پديد آورده و ما را مجبور به تخريب ارتفاع اضافي ستون مي كند .
پس از بتن ريزي ستون حال نوبت ويبره كردن بتن مي باشد تا هواي درون بتن خارج شده و خلل و فرج آن با بتن پر شود . البته بايد توجه كرد كه ميزان ويبره كردن كافي باشد يعني نه خيلي زياد باشد كه باعث شود تا شيرابه بتن به بالاي ستون رفته و سنگدانه هاي آن به زير برود و نه آنقدر كم كه ستون متخلخل يا به عبارتي كرمو شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید