گزارش کاراموزی رشته عمران ومعماری در رابطه با خدمات عمرانی و شهری شهرداری (کاراموزی عمران در شهرداری )خدماتی که شهرداری وشرکت های زیر مجموعه شامل خيابان سازي (سواره روها)،ه اجرا آسفالت،اجراي جوي،ساخت جداول ،خط کشی خیابان ها و… نظارت بر نحوه فعالیت شرکت و…. که کار اموزان و دانشجویان عمران که در بخش خدمات عمرانی و شهری شهرداری دوره کارورزی خود را طی میکنند اینگونه فعالیت ها را باآن برخورد دارند و نیاز است به هنگام تهیه پروژه کاراموزی شرحی از آنچه آموختند را به رشته تحریر در اورند این گزارش فهرست مهم مطالب در زیر اورده شده است
فصل اول : آشنایی کلی با مکان کارآموزی.. 1
تاریخچه سازمان. 1
چارت سازمانی.. 5
نوع خدمات... 5
شرح مختصری از فرآیند آموزش... 6
فصل دوم : ارزیابی سنجش های مرتبط با رشته علمی کارآموز. 7
فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات... 10
3-2 نحوه پياده نمودن مسير منحني (قوس) 13
3-3 نحوه ساخت جداول بتني.. 16
3-4 موارد كاربرد انواع جدول. 20
3-5 كانيو كتابي؛ 21
3-6 جوي؛ 21
3-7 نحوه پياده نمودن ارتفاع پي كني به كمك پروفيل طولي.. 22
3-8 نحوه اجراي جوي.. 25
3-9 نحوه اجراي كانيو. 30
3-10 وظايف ناظر در كارگاه (نحوه نوشتن گزارش كارگاه) 30
3-11 خيابان سازي (سواره روها) 31
3-11-2 برداشت خاك نباتي.. 32
3-11-3 آماده كردن بستر خيابان. 32
3-11-4 روش اجرا 33
3-13روش اجرا 36
3-14 روش اجرا 37
3-15 كنترل كيفيت... 39
3-16 نحوه اجرا آسفالت... 40
3-17 پخش آسفالت... 41
3-18 پخش يا فينيشر. 42
3-19 نكات مهم آسفالت... 43
3-20 تراكم آسفالت... 44
3-21 غلطكهاي فولادي.. 44
3-22 غلطكهاي لاستيكي.. 45
3-23 كوبيدن آسفالت... 45
3-24 كنترل كيفيت... 47
کنترل عبور ومرور …48
عکس های پروژه …50
در اجرای جدول گذاری خیابان مانند دیگر کارهای ساختمانی نیاز به تخصص و مهارت خاص می باشد. تا بتوان در جاهای مختلف از نوع جدول متفاوت و مناسب با آن مکان بهره برد:
عمده جدول گذاری خیابان
۱-جدول گذاری نهری
۲-جدول کاری کانیو
۳- جدول گذاری کتابی
۴- جدول گذاری تک
نحوه اجرای جدول کشی جدول کاری – جدول گذاری پیاده رو و خیابان
قبل از اجرای عملیات جدول کاری باید با استفاده از نقشه های اجرایی محل دقیق نصب جدول مشخص شود و با استفاده از ابزارهای مختلف مثل رنگ مخصوص علامت گذاری شود . .
برای نصب جدول زیر سازی از عوامل خیلی مهم می باشد به گونه ای که اولا پی و زمینه نصب جدول از استحکام کافی برخوردار باشد و نیزاگر در مسیر جدول قسمتی از زمین برای نصب جدول مناسب نبد ابتدا با مصالح خاص زیر سازی درست انجام شود.
پس از برداشت خاک(خاک برداری) و زیر سازی مناسب هنگام نصب جدول اولا باید ارتفاع جدول متناسب با خیابان و پیاده رو ها انتخاب شود و سپس جدول ها کاملاتراز ومناسب نصب شود.
**البته باید تو جه داشت که جدول کاری به دو صورت :۱-با استفاده از جدول های از پیش ساخته و آماده و ۲-با استفاده از بتن های درجا میباشد.
بعد از اينكه طرح تفضيلي توسط مهندس ارزياب تاييد شد نوبت به اجراي طرح ميرسد و همانطور كه معلوم و بديهي است در هر طرحي مسيرهاي مستقيم ، منحني ( قوس) وجود دارد و قبل از آنكه چگونگي پياده نمودن مسير مستقيم را تشريح نمايم لازم به ذكر است که در طرح تفضيلي ، مسير مستقيم با وصل نمودن دو يا چند نقطه T( با شماره خاص مسير خود) ايجاد ميشود. نقاط كمكي بين نقاط T و با حروف C و نقاط راس منحني با قوس با علامت IP مشخص شده كه خود ابتدا و انتهاي قوس با نقطه T و ارتفاع راس قوس با حرف E مشخص ميگردد.
همانطور كه گفته شد براي پياده نمودن مسيرمستقيم نياز به حداقل دو نقطه يا همانT داريم كه اول بايد خود اين نقاط روي زمين طبيعي مشخص شودند براي مشخص نمودن نقطه T روي زمين، بايد از روي نقشه تفضيلي فاصله نقطه T مورد نظر را حداقل از دو نقطه روي ديوار منازل يا تير برق و .. آن به دست آورده و سپس به محل پياده نمودن نقطه T رفته و بدين صورت عمل مينماييم.
دیدگاه خود را ثبت کنید