دانلود پاورپوینت فصل ششم کتاب برنامه ریزی استراتژیک سیستم های اطلاعات با موضوع تعیین استراتژی سیستم های اطلاعات با فرمت pptx ودر 17 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت فصل ششم کتاب برنامه ریزی استراتژیک سیستم های اطلاعات
براي فراهم آوردن زمينه براي توسعه كاربردهاي «ايدهآل» و مديريت موفق آن، بايد منابع و تكنولوژيهاي مورد نياز كسب و به صورت اثربخش در سازمان استقرار يابد. در همه موارد، سيستمها و اطلاعات در حال حاضر موجود هستند و معمولاً منابع و تكنولوژي سيستمهاي اطلاعاتي هم اكنون در سازمان استقرار يافتهاند، بنابراين، هر استراتژي نه تنها بايد تعيين كند كه نهايتاً چه چيزهايي مورد نياز خواهد بود، بلكه بايد به دقت ميزان دستيابي به آنها را مشخص كند. برنامه استراتژيك سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات بايد مسير انتقال را طوري مشخص كند كه به ضعفهاي كنوني فائق آمده، قوتها را استخراج كرده و امكان آن را فراهم آورد كه به الزامات جديد دسترسي حاصل شود.
اين فصل، به بررسي مدلها و فرايندهاي برنامهريزي استراتژيك سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات خواهد پرداخت.
رويكردي كه در اين فصل ارائه شده است، نشان دهنده نحوه تركيب و استفاده مناسب از ابزارها و تكنيكهايي است كه به صورت مناسب با هم تركيب شده و به صورت فرايندي قابل قبول و كاربردي درآمده است.
تكنيكهايبرنامهريزي استراتژيك و ارتباط آنها با هم
عواملي اصلي كه بر توازن پرتفوي هر كسب و كار تاثير دارند، (براي مثال، چه كاربردهايي در چه بخشهايي رشد كرده و اهميت نسبي استراتژيك هر كدام) را ميتوان به صورت ذيل دستهبندي كرد:
.1عوامل بلندمدت خارجي. محيط خارجي كسب و كار
.2عوامل كوتاهمدت خارجي. محيط خارجي سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات
.3عوامل بلندمدت داخلي. محيط داخلي كسب و كار
.4عوامل كوتاهمدت داخلي. محيط داخلي سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات و پرتفوليوي كنوني كاربردها
چارچوبي براي استفاده اثربخش از ابزارها و تكنيكها
هدف اصلي از استراتژي سيستمهاي اطلاعات، شناسايي كاربردهاي مورد نياز و اولويتبندي آنها و توانايي كسب منابع براي دستيابي به اين اولويتها است. چارچوب ارائه شده در نمودار 6-2، نشان ميدهد كه پرتفوي (به عنوان نتيجه نهايي) به سه جزء تقسيم ميشود:
.1كاربردهاي فعلي. آنهايي هستند كه در حال حاضر موجود بوده و يا براي نصب در آينده نزديك (معمولاً 6-12 ماه) توسعه داده شدهاند. اين كاربردها بايد بر اساس سهم آنها در فرايندها و عملكرد كنوني كسب و كار بررسي شوند. قوتها و ضعفهاي هر كدام بايد شناسايي شده، اما در محتواي وضعيت فعلي و وضعيت آينده.
.2كاربردهاي مورد نياز. آنهايي هستند كه براي تحقق اهداف و استراتژي كسب و كار در افق برنامهريزي كسب و كار لازم بوده و ميتوان گفت كه سهم ويژهاي در تحقق آنها دارد.
.3كاربردهاي بالقوه. آنهايي هستند كه ممكن است در آينده، ارزشمند شوند و كسب و كار و اجراي آنها در سازمان امكانپذير خواهد بود.
دیدگاه خود را ثبت کنید