دانلود پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو با فرمت ppt ودر 40 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو
مقدمه
•منظور از الیاف خام چیست؟ الیاف یا بخش ساختمانی عبارتند از بخش های تشكیل دهنده دیواره سلول كه قابلیت هضم كمی دارند و در گونه های تك معده ای قابلیت هضم ندارند اما در نشخواركنندگان بواسطه حضور میكروارگانیسم های موجود در شكمبه كه به عنوان یك شبكه تخمیر عمل می كنند قابلیت هضم از متوسط تا بالایی با توجه به كیفیت و مرغوبیت دارند.
•مصرف مقدار كافی الیاف و مواد خشبی برای تولید طبیعی و سلامتی گاوهای شیری ضروری است. از طرفی وجود مقادیر زیادی الیاف، DMI و در ادامه بازده میكروبی و تولید شیر را محدود می كند. پس ما به یك میزان كمینه و حداقل الیاف نیاز داریم تا سلامت حیوان، میزان و درصد چربی، مصرف ماده خشك، مصرف انرژی و تولیدشیر در حداكثر باشد. این مقدار موثر و كمینه الیاف خام قسمتی است كه نشخوار، میزان عبور غذا از شكمبه، ترشح بزاق، تولید استات شكمبه ای و درصد چربی را تحریك می كند
دو منبع انرژي در گياهان
محتويات سلول شامل:-1
پروتئين ها
فروكتان ها وغيره
اسيدهاي آلي
قندها
نشا سته ها
بالاي90%قابليت هضم
سریعا مورد استفاده قرار مي گيرند.
2-ديواره سلولي شامل:
سلولز
همي سلولز
ليگنين
فنوليك ها
ü40-70% قابل هضم .
بطور آهسته مورد استفاده باكتري هاي هضم كننده قرار مي گيرند.
پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو
نيازهاي فيبري
شامل حد اقل توصيه ها ودستورالعمل ها با هدف:
حفظ اسيديته طبيعي شكمبه
هضم فيبر
درصد چربي
پيش گيري از اسيدوز تحت حاد ) (SARA
پيش گيري ازجا به جايي شكمبه مي باشد.
تجزيه ADFبر ديگر عوامل ارجحيت دارد،زيرا بهترين رابطه بين تغييرات درصد چربي شيروADFمشاهده شده است.
(1وارنر970)
ADFالياف خام بهترين نشانه ظرفيت خوراك در پيشگيري از كاهش در صد چربي شير است. براي تامين غلظت طبيعي چربي شير،مقدار 19درصد ADFضروري مي باشد.
)لاف گرین1970)
حداقل NDFرا در جيره چه از علوفه و چه از كنسانتره 25درصد پيشنهاد مي كند.
واگر بيش از2/1درصد وزن بدن مصرف شود. بدليل اختلال
در فراهمي انرژي ،باعث توقف عملكرد شيردهي مي شوند.
(NRC2001)
با افزايش مصرف ماده آلي قابل تخمير شكمبه اي((RFOM ميزان جويدن و كل زمان نشخوار به ازاي كيلوگرم مصرف FROMكاهش مي يابد
براي براورد اسيدهاي تخميري توليدي ازRFOMاستفاده مي شود.
وبراي تخمين ميزان جريان بافري از زمان جويدن استفاده مي كنند.
(نمودار1و2)
حداقلNDFوADFتوصيه شده براي گاوهاي شيري در سه هفته اول شيردهي به ترتيب برابر 28و21 درصداست. اگر چه در زمان توليد شير زياد،مقدار ADFوNDFرا ممكن است به ترتيب19و25درصد كاهش داد.
دیدگاه خود را ثبت کنید