پاورپوینت جزوه اموزشی مخابرات فیبر نوری با فرمت PPTX ودر 313 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت جزوه اموزشی مخابرات فیبر نوری
فهرست
1.مقدمه ای بر مخابرات نوری و لیزر
2.منابع نوری در مخابرات نوری
3.انواع فیبر نوری و تلفات آن
4.پاشندگی در فیبر نوری
5.طول موج قطع و پنای باند در فیبر نوری
6.سیر تحول در فیبرهای نوری
7.فیبرهای نوری آینده
7(2).فناوری ساخت فیبرهای نوری
.کاربرد فیبرهای نوری
8(2).فرایند کششفیبرهای نوری
9.روشهای ساخت تقویت کنندهای فیبر نوری
10.مقایسه فناوریهای رقیب برای ساخت فیبر نوری
11.مشخصات فنی فیبرهای مخابراتی
12.انواع فیبرنوری و تست وعیب یابی لیزر
13.اجزای سیستم های انتقال فیبر نوری
14.تقویت کننده های نوری در سیستم های انتقال فیبر نوری
15اشکارسازی و هدایتگرهای نوری در سیستم مخابرات نوری
.9کاربرد های فیبر نوری
.10آشنایی با فناوری های ساخت فیبر های نوری
.11آشناییبا تقویت کننده های فیبر نوری
.12شناخت مشخصات فنی فیبر های مخابرلاتی
.13شناخت مخابرات نوری و اجزای آن
چکیده
با توجه به رشد روز افزون توليد علم و دانش نياز به افزايش سرعت وحجم تبادل اطلاعات هم بيشتر شده است. در اين راستا ليزرو فيبرنوري از فناوري هايي هستندكه مي توانند با ارائه پهناي باند بيشتر اين امكان را فراهم كنند.
پيشرفت ليزر به عنوان يک منبع نوربسيار قدرتمندوهمدوس و فيبر نوري به عنوان خط انتقال پرسرعت باپهناي باندعريض ، فاکتورهاي جديدي ازتکنولوژي را براي انسان به ارمغان آورده اند. بديهي است كه بكارگيري گسترده و استفاده بهينه از محصولات جديد نيازمند شناخت علمي ، آگاهي از نحوه بكارگيري و بالاخره اطلاع از نحوه تاثير عوامل محيطي بركاركرد كوتاه مدت و دراز مدت آنها ميباشد.
باوجود اينکه مخابرات نوري هنوز درحال تکامل است ،تکنولوژي ليزرو فيبرنوري به اندازه کافي تکامل يافته وکتابهاي زيادي درباره آنها نوشته شده است. خيلي ازاين کتابها درمحتويات نظري و رياضي خود وارد جزئيات شده اند. براي يک فرد تازه کارممکن است سطح اين کتابها بيش ازحد مشکل باشد . جزوه حاضر ضمن آنکه براي خواندن اطلاعات مفيد و لازم براي آموزش ، طراحي وکاربا ليزر و فيبرنوري را ارائه مي دهد بنا دارد که آسانترباشد. نتايج نظري ورياضي مهم بدون آنکه با اثباتهاي طولاني همراه باشند داده مي شوند و هر وقت که مناسب باشد نتايج به زبان فيزيکي توضيح داده مي شوند.
پاورپوینت جزوه اموزشی مخابرات فیبر نوری
مقدمه:
پس از اختراع لیزر در سال ۱۹۶۰ میلادی، ایده بکارگیری فیبر نوری برای انتقال اطلاعات شکل گرفت. خبر ساخت اولین فیبر نوری در سال ۱۹۶۶ همزمان در انگلیس و فرانسه با تضعیفی db/km۱۰۰۰ اعلام شد که عملاً در انتقال اطلاعات مخابراتی قابل استفاده نبود تا اینکه در سال ۱۹۷۶ با کوشش فراوان پژوهندگان، تلفات فیبر نوری تولیدی شدیداً کاهش داده شد و به مقداری رسید که قابل ملاحظه با سیمهای هممحور بکاررفته در شبکه مخابرات بود. فیبر نوری از پالسهای نور برای انتقال دادهها از طریق تارهای سیلکون بهره میگیرد. یک کابل فیبر نوری که کمتر از یک اینچ قطر دارد میتواند صدها هزار مکالمه صوتی را حمل کند . فیبرهای نوری تجاری ظرفیت انتقال از ۵/۲ گیگابایت در ثانیه تا ۱۰ گیگابایت در ثانیه را فراهم میسازند . فیبر نوری از چندین لایه ساخته میشود. درونیترین لایه را هسته مینامند. هسته شامل یک تار کاملاً بازتاب کننده از شیشه خالص است. هسته در بعضی از کابلها از پلاستیک کا ملاً بازتابنده ساخته میشود، که هزینه ساخت را پایین میآورد. با این حال، یک هسته پلاستیکی معمولاً کیفیت شیشه را ندارد و بیشتر برای حمل دادهها در فواصل کوتاه به کار میرود. حول هسته بخش پوسته قرار دارد، که از شیشه یا پلاستیک ساخته میشود. هسته و پوسته به همراه هم یک رابط بازتابنده را تشکیل میدهند که با عث میشود که نور در هسته تا بیده شود تا از سطحی به طرف مرکز هسته باز تابیده شود که در آن دو ماده به هم میرسند. این عمل بازتاب نور به مرکز هسته را بازتاب داخلی کلی مینامند.
دیدگاه خود را ثبت کنید