دانلود پاورپوینت فرآوری محصولات عسل با فرمت ppt ودر 27 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت فرآوری محصولات عسل
عسـل طبـیـعی به عنوان یک اکسـیر حیات بخش، دارای مقادیر فراوانی از از انواع ویتامینهای مورد نیاز بدن می باشدکه نقشی عظیم در فعالیت و فرآیندهای حیاتی را بر عهده دارد…
مهمترین این ریزفاکتورهای حیات عبارتند از: ویتامینهای ۱b ، ۲b ، ۳b ، ۵b ، ۶b ، ۱۲b و ویتامینهای H ، D ، G، … ...
همينطور عسل در صنعت دارو سازي و نیز در صنعت ریخته گری، شمع سازی و چاپ و رنگررزی نیزکاربرد دارد.و همينطور در بسته بندی، نگهداری و عمل آوری مواد غذائی و جلاها و واکسها...
بسیاری افراد ، مصرف عسل به صورت مایع را نسبت به متبلور (کرمی ) ترجیح می دهند ، که دلیل آن ، تصور عدم طبیعی بودن عسل های متبلور است . در صورتی که همانطور که توضیح داده شد اغلب عسل ها در شرایط طبیعی متبلور می شوند و تبلور طبیعی یک اشکال دارد و آن ، احتمال تخمیر شدن عسل است . برای رفع این اشکال ارائه و مصرف عسل های متبلور همگن ( کرمی یا کره ای ) پیشنهاد می شود ..
رنگ عسل
یک خاصیت قابل مشاهده عسل است و بیشتر تابع درجات مختلف جذب نور با طول موج های مختلف اجزای عسل است. عسل در رنگهای مختلف تولید میشود .
عسل داراي خاصيت اسيدي بوده و نگهداري و بسته بندي آن در ظروف فلزي بسيار خطرناک است ; زيرا اسيد موجود در عسل موجب خوردگي فلزات مي شود سپس آن با مواد قندي عسل مخلوط مي شود و روي کيفيت عسل تاثير مي گذارد . سالم ترين روش نگهداري عسل در حجم کم ظروف شيشه اي ، لعابي يا سفالي است براي نگهدار عسل به حجم زياد بايد از ظروف استيل ، گالوانيزه و يا ظروفي که سطح داخلي آنها بوسيله مواد مقاوم به اسيد عسل پوشيده شده باشد ، استفاده نمود .
پاورپوینت فرآوری محصولات عسل
رنگ عسل را در 7 طبقه تقسیم بندی میكنند :
1- روشن همانند آب
2- بیش از حد روشن
3- روشن
4- كهربایی بسیار روشن
5- كهربایی روشن
6- كهربایی
7- كهربایی تیره
برای اندازه گیری رنگ عسل روشهای اختصاصی وجود دارد. رنگ عسل ملاكی از كیفیت عسل نیست ولی برای سلیقه مصرف كننده عامل مهمی است. بعد از كریستاله شدن رنگ عسل روشنتر میشود. عسل به عنوان یك عامل رنگ در صنایع غذایی به كار برده میشود.
زهر زنبور
زهر زنبور عسل دارای ترکیبات شیمیایی مشابه با نیش مار است . در هرنیش خوردن توسط زنبور باعث می شود که فرد با خوردن یک یا دو نیش نمیرد .( هرچند در افرادی که به نیش زنبور حساسیت دارند ممکن است یک نیش هم باعث مرگ گردد. )زهر زنبور پس از تولد از غده مخصوصی ترشح شده و در روز پانزدهم پس از تولد کیسه زهری زنبور کاملا از زهر پر می گردد
دیدگاه خود را ثبت کنید