توضیحات محصول
پاورپوینت فناوری تولید و فرآوری زعفران در ایران
قسمتی از متن پاورپوین
عمده ترین واردکنندگان زعفران ایران:
اسپانیا امارات متحده عربی آلمان
ایتالیا فرانسه بحرین سوئیس
مصارف زعفران:
صنایع غذایی
آرایشی و بهداشتی
صنعت رنگرزی
امور هنری
دارویی (مخصوصاً اخیراً به عنوان داروی ضد سرطان مطرح است).
گونه های وحشیCrocus شناسایی شده در ایران
نزدیکترین گونه به گونه زعفران زراعی
گونه های وحشیCrocus شناسایی شده در ایران
نزدیکترین گونه به گونه زعفران زراعی
زعفران جوقاسم
زعفران آلمه
زعفران خزر
زعفران زیبا
زعفران بنفش
زعفران زاگرس
زعفران سفيد (دوگله)
زعفران گیلان زعفران کورکووی
نیازهای اقلیمی
زعفران طالب زمستانهای پربرف و ملایم و تابستانهای گرم و خشک است.
رطوبت: نیاز آبی 300 میلی متر بارندگی در طول دوره رشد
حرارت: حداقل سرمای قابل تحمل 18-
حداکثر گرمای قابل تحمل 40+
خاک: بافت شنی لومی و کلسیم دار و pH خنثی مایه زنی بنه زعفران با قارچ مایکوریز باعث افزایش رشد 26% بنه نسبت به شاهد شده است.
ارتفاع: 32 تا 36 درجه عرض شمالی و تا ارتفاع 1000 متر از سطح دریا
تكامل گل و مراحل مختلف رشد گياه زعفران در يك دوره يكساله
آخر ارديبهشت تا 16 تير دوره خواب كامل
16 تير تا 10 مرداد تكوين برگهاي اوليه در جوانه پياز
10 مرداد تا 25 مرداد آفرينش جام گل و دستگاه تناسلي
طول دوره هاي رشد اوليه 30، توسعه 55، مياني 105 و نهايي زعفران 30 روز
انتخاب بنه
استفاده از بنه هاي 8 گرم به بالا
توصيه به كشت بنه هاي با قطر 3 سانتي متر به بالا با وزن تقريبي 8 گرم
50 بوته در مترمربع بصورت تك كاري همانند دانه تسبیح به فاصله ردیف و بوته (cm10×20) یا (cm5×40) و ردیفی توصیه می شود.
روش کشت مخلوط زعفران و زیره سیاه به نسبت دو ردیف زعفران یک ردیف زیره سیاه توصیه می شود.
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید