دانلود پاورپوینت عسل با فرمت pptx ودر 13 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت عسل
عَسَل که آن را به فارسی اَنگَبین گویند مایعی شیرین و گرانرو است که زنبورعسل از شهد گلها تولید میکند.
عسل مهمترین منبع مواد قندی شناخته شدهاست و پانزده نوع قند دارد که مهمترین آنها فروکتوز، گلوکز و ساکاروز است. در مجموع یک کیلوگرم عسل ۳۲۵۰ کالری حرارت و انرژی دارد. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد میتوان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره کرد. همچنین عسل دارای ویتامینهای بسیاری از جمله وستامینهای B۲ ،B۵ ،B۴، نیاسین، پریدوکسین و ویتامینهای C ،K ،E ،A است.
میزان این ویتامینها در عسل زیاد نیست؛ با این حال کافی و مفید است. عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحههای معطر است. املاح معدنی در عسل فراوانند؛ از جمله کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید.
بسیاری از پژوهشگران تأکید دارند که عسل حاوی عوامل قوی ضدمیکروب و نیز حاوی هورمونهای نباتی و هورمونهایی از مشتقات استروژن است.
شهد
شهد یا مایعی حاوی قند است که توسط درختان و گلها تولید میگردد که یا به منظور جذب حشرات گرده افشان و یا برای تغدیه جاندارانی که یا گیاه رابطه همیاری دارند استفاده میگردد.شهد توسط غدههایی که نکتاریز نامیده میشوند تولید میگردد.
شهد از نظر اقتصادی مادهای با ارزش است زیرا برای تولید عسل توسط زنبوران به کار گرفته میشود علاوه بر این، شهد در کشاورزی و باغبانی هم مفید است و کاربرد دارد چرا که بسیاری از پرندگان شکارچی حشرات مضر همچون مرغ مگس خوار و پروانهها از شهد تغدیه میکنند.
فهرست مطالب
عسل
شهد
زهر زنبور عسل
موم زنبور عسل
بره موم چیست؟
عسل برگ یا عسلک
دیدگاه خود را ثبت کنید