دانلود پاورپوینت موتورهاي الكتريكي با فرمت pptودر 42 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت موتورهاي الكتريكي
— پاورپوینت شامل تصاویر میباشد —-
اسلاید ۱ :
موتورهای الکتریکی
یک موتورالکتریکی الکتریسیته رابه حرکت مکانیکی تبدیل می کند.
عمل عکس آن که تبدیل حرکت مکانیکی به الکتریسیته است توسط ژنراتور صورت می گیرد.
اسلاید ۲ :
اغلب موتورهای الکتریکی دوارند، اما موتور خطی هم وجود دارد. در یک موتور دوار بخش متحرک که معمولاً درون موتوراست روتوروبخش ثابت استاتور خوانده می شود.
اسلاید ۳ :
انواع موتورها
DCموتورهای -۱
AC-موتورهای ۲
اسلاید ۴ :
DC موتورهای
nیکی از اولین موتورهای دوار، توسط مایکل فارادی درسال ۱۸۲۱ م ساخته شد.
یک موتوردی سی ماشینی است که وقتی به آن جریان مستقیم داده می شودمی تواند برای کارهای مکانیکی از قبیل به حرکت درآوردن پمپ ها گرداندن ماشین های ابزار و غیره به کار رود.همچنین از موتورهای الکتریکی جریان مستقیم به طور وسیعی برای کاربردهای که به کنترل سرعت نیاز دارد استفاده می شود.بعضی از این موارد عبارتند از:پرسهای دستگاه چاپ. قطارهای برقی .وسایل نقلیه و آسانسورها. موتورهای جریان مستقیم در اندازه های مختلفی از۱۰۰/۱ اسب بخار تا هزارها اسب ساخته می شود.
پاورپوینت موتورهاي الكتريكي
اسلاید ۵ :
سرعت موتور دی سی به مجموعه ای از ولتاژ و جریان عبوری از سیم پیچهای موتور بستگی دارد.سرعت موتور دی سی وابسته به ولتاژ و گشتاور آن وابسته به جریان است. معمولاً سرعت توسط ولتاژ متغیر یا عبور جریان و با استفاده از تپها(نوعی کلید تغییر دهنده وضعیت سیم پیچ) در سیم پیچی موتور یا با داشتن یک منبع ولتاژ متغیر ، کنترل میشود.به دلیل اینکه این نوع از موتورمیتواند در
سرعت های پایین گشتاوری زیاد ایجاد کند معمولااز آن در کاربردهای کششی نظیر لوکوموتیوها استفاده می کنند.،
اسلاید ۶ :
DC ساختمان موتور
قسمت های اصلی موتوردی سی عبارتند از:
۱- آرمیچر
۲- قطب های میدان تحریک
۳- قاب بدنه
۴- کاسه موتور(قالپاق ها)
۵- جاروبک های نگه دارنده
اسلاید ۷ :
انواع موتورهای دی سی
۱- موتورهای سری
۲- موتور شنت(موازی)
۳-موتورهای کمپوند
این سه نوع از نظر شکل ظاهری مشابه اند. تفاوت آنها در ساختمان سیم پیچی کلافهای میدان تحریک و اتصال بین کلافهای میدان و آرمیچر است.
اسلاید ۸ :
موتورهای سری
موتورهای سری شامل سیم پیچ های میدان متشکل از چندین دورسیم که به طور سری با آرمیچر قرار گرفته اند ، می باشد که در شکل دیده می شود. . این موتور دارای گشتاور راه اندازی زیاد و مشخصۀ سرعت متغیر می باشد . هر چه بار بیشتر باشد ، سرعت آن کاهش می یابد . موتور سری عموماً در جرثقیل های معمولی و کابل دار ، قطارهای برقی و غیره به کار می رود .
پاورپوینت موتورهاي الكتريكي
اسلاید ۹ :
موتور شنت (موازی)
شامل یک میدان متشکل از تعداد زیادی دورسیم پیچی است که به طور موازی با آرمیچرمتصل شده است و در شکل دیده می شود. این موتور دارای گشتاور متوسط و مشخصۀ سرعت ثابت می باشد و برای کاربردهایی که احتیاج به سرعت ثابت دارند ، از قبیل پرس مته ای و دستگاههای تراش و غیره به کار می رود.
اسلاید ۱۰ :
موتور کمپوند
در موتورهای کمپوندکه در شکل دیده می شوند،هرکلاف میدان ترکیبی ازمیدانهای سری وشنت بوده ومتشکل ازدوقسمت می باشد. یک قسمت(میدان سری) به طورسری به آرمیچرمتصل شده وقسمت دیگر(میدان شنت) به طورموازی با آرمیچراتصال یافته است.مشخصات این موتور ترکیبی از موتور سری وموتور شنت می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید