دانلود پاورپوینت سقفهای کاذب با فرمتpptx ودر 25 اسلاید قابل ویرایش
فهرست مطالب
تعریف سقف کاذب
زیرسازی سقف کاذب
انواع سقفهای کاذب رایج در ایران
1) سقف کاذب رابیتس
روش اجرای زیرسازی به کمک نبشی و سپری
2) سقف کاذب آکوستیکی
سقف کاذب آکوستیکی
3) سقف کاذب پیش ساخته گچی
روش اجرای سقف پوش گچی
4) سقف کاذب آلومینیمی (دامپا یا لمبهای)
سقف کاذب آلومینیمی (دامپا یا لمبهای)
محل تعبیه آویز در سقفها
قسمتی از متن پاورپوینت سقفهای کاذب
تعریف سقف کاذب
سقفهای کاذب به سقفهایی اطلاق میشوند که : بر حسب ظاهر شبیه به سقفهای معمولی بوده اما، وظایف یک سقف را که تحمل نیروها و بارهای مرده یا زنده و انتقال آن به ستون، دیوارها یا تیرهای حمال است را انجام نمیدهد. معمولا سقفهای کاذب حدود cm30 تا cm50 پایینتر از سقف اصلی قرار داشته و اکثرا به منظور پوشاندن لولههای آب فاضلاب، کانال کولر، تاسیسات و نظایر آن ساخته میشود و از نظر رایزرهای تاسیساتی و عبور اجزای تاسیساتی نقش مهمیرا دارا میباشند.
طراحان از نظر معماری داخلی به کمک ارتباط خطوط و ایجاد شکستگی با تنوع اختلاف سطح و به کارگیری نورهای مخفی سعی در زیباتر جلوه نمودن سقف کاذب مینماید. سیستمهای مختلف سقف کاذب علاوه بر زیبایی، نقش بسیار موثری در کاهش انعکاس صدا دارند.
پاورپوینت سقفهای کاذب
زیرسازی سقف کاذب
زیرسازی برای نگه داشتن سقف کاذب است. به مجموعهای از اجزا گفته میشود که در کنار هم و با اتصال به هم اسکلتی را به وجود میآورند که سقف کاذب (سازههای سقف کاذب) بر روی آن متصل میشود که خود این اتصال ممکن است به گونههای مختلفی صورت گیرد.
وظیفه اصلی زیرسازی نگه داشتن سازههای سقف کاذب به سقف اصلی است. این نگه داشتن به صورت افقی، عمودی، زاویه دار و قوسی است.
زیرسازی تمامیسقف کاذبها در مواردی با هم مشترک است و در واقع میتوان گفت همان عواملی هستند که رقابت بین تولیدکنندگان را به وجود میآورند.
انواع سقفهای کاذب رایج در ایران
1) سقف کاذب رابیتس
2) سقف کاذب آکوستیکی
3) سقف کاذب پیش ساخته گچی
4) سقف کاذب آلومینیومی(دامپا یا لمبه ای)
1) سقف کاذب رابیتس
اتصال سقف رابیتس در غالب میلگردهایی رابط که از سقف اصلی آویزان میباشد صورت میگیرد.
فاصله مورد نظر از سقف اصلی بر اساس ارتفاع بزرگترین کانال تاسیساتی تعیین میگردد. در این راستا نقشههای تاسیساتی در هماهنگی کامل با نقشههای معماری شکل میگیرد.
روش اجرای زیرسازی به کمک نبشی و سپری
مهم ترین مسئله ای که در سقفهای کاذب مطرح است این است که، باید در تنظیم (هم ارتفاع یا هم تراز بودن) میلگردهای آویز دقت لازم را مبذول نمود. در غیر این صورت پس از نازک کاری سقف کاذب، اندودکاری دارای اعوجاج خواهد شد که این پدیده از زیبایی سقف خواهد کاست.
در این روش، در گوشهها از نبشی و در وسط از سپری استفاده میشود. سپریها در جهت تیرهای اصلی پوششی، به میلگردهای آویز متصل میشوند.
در جهت فرعی و عمودی بر سپری میلگردهای شبکه بصورت مش در فواصل معیین به سپری اتصال مییابند. پس از اتمام اجراء شبکه میلگردها صفحات رابیتس به منظور پوشش چسبندگی اندود در زیر سقف نصب میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید