دانلود پاورپوینت سقف کرومیت با فرمت ppt ودر 32 اسلاید قابل ویرایش
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه
اجزای تشکیل دهنده سقف کرومیت
1) تیرچه فولادي با جان باز
تیرچه فولادي با جان باز
2) بلوك 3) ميلگرد افت و حرارت
4) كلاف عرضي
اجراي كلاف عرضي
الف) اجراي كلاف عرضي به صورت پیش ساخته
ب) اجراي كلاف عرضي به صورت درجا
5) بتن پوششي درجا
اتصال تيرچهها به تكيهگاه
1) تكيهگاه با مصالح بنايي و بتن
2) تكيهگاه فولادی
مزایای سقف کرمیت
انواع سقف کرمیت
1) سقف تیرچه و بلوک کرمیت
2) سقف کامپوزیت کرمیت
سقف کامپوزیت کرمیت
مزایای سقف کامپوزیت کرمیت
2) سقف پلیمری کرمیت
الزامات ابعادی بلوکهای پلی استایرن
2) سقف ضربی کرمیت
قسمتی از متن پاورپوینت سقف کرومیت
مقدمه
در سیستم سقف کُرمیت از تیرچههای فولادی با جان باز در ترکیب با بتن استفاده میشود. در ساخت تیرچههای مذکور از یک تسمه، در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده در جان استفاده میشود. برای پرکردن فضای خالی بین تیرچهها از قالبهای ثابت مانند بلوکهای سیمانی، پلی استایرن، طاق ضربی، قالبهای موقت فولادی (کامپوزیت ) و یا هر پرکننده سبک استفاده میشود. فواصل تیرچهها بسته به نوع قالب از 73 سانتی تا 100 سانتی متر متغیراست، روی سقف نیز با 4 الی 10 سانتی متر بتن پوشانده میشود.
تیرچهها از نوع خود ایستا بوده و به همین علت هیچ نوع شمع بندی در زیر سقف مورد نیاز نمیباشد و تیرچهها به نحوی طراحی میشوند که بتوانند وزن بتن خیس، قالبها و عوامل اجرایی سقف را به تنهایی تحمل کنند.
پس ازاین که بتن به 75% مقاومت مشخصه خود میرسد، تیرچههای فولادی با بتن به صورت یک مقطع مختلط وارد عمل شده و بارهای مرده و زنده سقف را تحمل میکنند.
تاریخچه
اين سقف در سال 1362، توسط آقاي مهندس محمد جعفر كرمي، ثبت اختراع شده و در سال 1375، آئين نامه جزئيات اجرايي سقف كرميت توسط ايشان منتشر شده است، علاوه برآن بروشورها و كاتالوگهاي فني و تبليغاتي مختلفي دراين زمينه، توسط شركت كروميت پارس به چاپ رسيده است. و سرانجام در سال 1381، نشريه شماره 151 سازمان مديريت وبرنامه ريزي كشور، تحت عنوان «راهنماي طراحي و اجراي سقف تيرچههاي فولادي با جان باز در تركيب با بتن» منتشر شده است، تا حداقل ضوابط و معيارهاي لازم براي طراحي و اجراي اين گونه سقفهاي خود ايستا را بيان نمايد.
پاورپوینت سقف کرومیت
اجزای تشکیل دهنده سقف کرومیت
1) تيرچه فولادي با جان باز
2) بلوك
3) ميلگرد افت وحرارت
4) كلاف عرضي
5) بتن پوششي در جا
1) تیرچه فولادي با جان باز
تيرچه فولادي با جان باز عضو پيش ساخته اي است كه به صورت خرپاهاي ويژه دوسر ساده اجرا ميشود. تيرچه فولادي با جان باز در دو مرحله تحت بارگذاري قرار مي گيرد.
در مرحله اول باربري تيرچه هنگام حمل ونقل، بار ناشي از وزن خود را و در زمان اجراي سقف وقبل از گرفتن بتن بار مرده سقف (شامل وزن سقف تيرچه بلوك، بتن درجا و قالبها) و بار زنده عوامل اجرايي را در حد فاصل تكيه گاههاي تيرچه تحمل مي كند.
در مرحله دوم باربري و پس از گرفتن بتن، مقطع مركب شامل تيرچه و بتن، تنشهاي ناشي از تمامي بارهاي وارده به سقف را تحمل مي كند.
تیرچه فولادي با جان باز
تیرچه فولادي با جان باز شامل بال تحتاني، اعضاي قطري و بال فوقاني مي باشد. ميلگردهاي فولادي مورد استفاده در تيرچهها، بايد علاوه بر دارا بودن مدول ارتجاعي كافي، بايد جوش پذير و شكل پذير نيز باشند. و نيز بايد از حداقل مجاز تغييرات طول نسبي در مرحله گسيختگي را دارا باشند. اين ميلگردها مي توانند از نوعي ساده يا آجدار انتخاب شوند و بايد از فولاد نرم AI يا فولاد نیمه سخت AII باشند.
تیرچه فولادي با جان باز
بال تحتاني
بال تحتاني تيرچه كه از تسمه ساخته مي شود، به عنوان عضو كششي خرپا عمل كرده و بارهاي وارده را تحمل مي كند.
اعضاي قطري
اعضاي قطري تيرچه كه معمولا از ميلگرد مي باشند به عنوان عضو مورب خرپا عمل نموده و به كمك اعضاي كششي و فشاري، ايستايي لازم را براي تحمل بارهاي وارده تامين مي نمايند.
بال فوقاني
بال فوقاني تيرچه، از نبشي، تسمه يا ناوداني ساخته شده و در داخل بتن پوششي قرار مي گيرد.
2) بلوك 3) ميلگرد افت و حرارت
ضوابط مربوط به بلوکها و میلگردهای افت و حرارت، مانند سقفهای تیرچه بلوک معمولی میباشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید