شناسنامه محصول:
موضوع: بررسي اسيدهاي چرب ضروري ω3 و6 ω و درصد اين اسيد ها در روغن هاي گياهي
زبان: فارسی
تعداد اسلاید:26
یک ارائه حرفه ای با اسلایدهای دینامیک، جذاب، کاربردی، همه فهم، مختصر و مفید
قابل استفاه جهت دانشجویان و علاقه مندان رشته های تغذیه، صنایع غذایی، پزشکی، بهداشت، پرستاری و پیراپزشکی و .... جهت سمینارها و ارائه مطالب
سرفصل عناوین:
· اسيد هاي چرب ضروري
· خانواده امگا 3
· چه كسانی نباید امگا 3 مصرف كنند
· عوارض جانبی امگا 3
· خانواده امگا6
· منابع امگا 6
· امگا 9
· منابع غذایی امگا 9
· نسبت امگا 3 به امگا 6 در رژیم غذایی
· درصد انواع اسیدهای چرب در روغن های مختلف
· مقایسه روغن های گیاهی براساس اسیدهای چرب متشکله
· مقایسه روغن های خوراکی مختلف از نظر میزان اسیدهای چرب اشباع
· مقایسه روغن های خوراکی مختلف از نظر میزان اسیدهای چرب غیر اشباع چربی خوب ( Mufa ، Pufa
· مقایسه روغن های خوراکی مختلف از نظر میزان اسیدهای چرب امگا3
·
فایل استور بزرگترین فروشگاه آنلاین فایل و محصولات دانلودی
دارای وسیع ترین و غنی ترین فایل های علمی و آموزشی
دیدگاه خود را ثبت کنید