پاورپوینت اصول سبزیکاری (باغبانی عمومی)
پاورپوینت اصول سبزیکاری (باغبانی عمومی) طراحی شده توسط کارشناس ارشد فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی در 26 اسلاید
بخشی از متن پاورپوینت:
هدف درس :
باتوجه به افزایش جمعیت و اهمیت اقتصادی و ارزش غذائی محصولات باغی در سراسر دنیا دستیابی به محصولات با کمیت و کیفیت بالا ضروری به نظر می رسد ، که تمامی جوامع نگاه ویژه ای به این امر دارند و لذا دستیابی به خودکفائی در زمینه محصولات کشاورزی به خصوص باغبانی مستلزم بهره گیری از علوم پیشرفته روز دنیا در این زمینه می باشد ، در این مجال سعی بر این است مطالبی مختصر و مفید جهت استفاده دانشجویان عزیز ارائه گردد .
گروه بندی سبزیها
آنچه كه ما بعنوان سبزی می شناسیم در چند دسته قرار می گیرد:
1- سبزیهای میوه ای: گوجه فرنگی، بادنجان، خربزه، هندوانه، خیار، كدو، فلفل دلمه ای، بامیه.
2- سبزیهای دانه ای: نخودفرنگی، لوبیا سبز، باقلا، ذرت شیرین.
3- قارچهای خوراكی: قارچ دكمه ای، قارچ صدفی.
4- سبزیهای ریشه ای و غده ای: سیب زمینی، چغندر، تربچه، هویج.
5- سبزیهای برگی: اسفناج، كاهو، كرفس، جعفری، شاهی، گشنیز.
کاشت سبزیها
الف – گزینش وکاشت بذر
ب- کاشت نشاء ها
نشاء را می توان با دست، ماشین های دستی و یا ماشین های خودکار (اتوماتیک) در محل اصلی در زمین جای داد. نشاء کاری بهتر است در روزهای ابری اواخر عصر و یا پیش از بارندگی انجام شود. نشاء سبزی هایی مانند …..
دیدگاه خود را ثبت کنید