دانلود کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه به قلم جان مورفی در سال ۱۹۹۹ میلادی توسط مؤسسه مالی نیویورک منتشر شد. این کتاب بیش از ۵ سال عنوان پرفروشترین منشا آموزشی چاپی در زمینه سرمایهگذاری (وابسته با بازارهای مالی) را به خود تخصیص داده و تاکنون به چندین زبان رسمی متفاوت دنیا ترجمه و تازه چاپ شده است. به زعم خیلیی از مفاکتورهگران حرفهای و دانشجویانی که آن را مطالعه نمودهاند، تاثیر جان مورفی به جرئت یکی از کاملترین منابع آموزشی در زمینه تحلیل نموداری داراییها و ابزار متفاوت مالی است.
چکیده کتاب این کتاب جزو با اهمیتترین کتاب های تحلیل تکنیکال هست که در برخی از منابع از اون با نام” کتاب مقدس تحلیل گران تکنیکال” نام برده می شود. نویسنده این کتاب جناب آقای جان مورفی یکی از شاخص ترین تحلیل گران تکنیکال هستند که چندین سال به عنوان تحلیل گر شبکه سی ان بی سی و مدیریت ارشد موسسه مریل لینچ امریکا و شرکت جی جی ام رو بر پیمانه داشتند. این کتاب به زبان انگلیسی بوده و شامل ۱۸ فصل هست که مباحث تکنیکال رو بصورت کامل توضیح می دهد و به تمام دوستانی که به این علم علاقه مند هستند پیشنهاد می کنم حتما این کتاب را مطالعه کنند.
قبل از آغاز مطالعهی تکنیکها و ابزارهای رایج موردمصرف در تحلیل تکنیکی، ضروری است ابتدا نمایان شود که تحلیل تکنیکی چیست. بایست در ابتدا فرقهای میان تحلیل تکنیکال و بنیادی را شناسایی و نمایان کنیم و در دنباله به انتقادهای وارده به این روش بپردازیم. اعتقاد نویسندهی کتاب این است که درک روشن از تحلیل تکنیکال بایست همراستا با توانایی این روش باشد. شاید باارزشتر از آن، فلسفه یا منطقی باشد که بر اساس آن ادعاها استوار است. در ابتدا بحث را با این سؤال آغاز میکنیم که تحلیل تکنیکال چیست؟تجزیه و تحلیل فنی عملکرد بازار، در درجهی اول از طریق مصرف نمودارها، به منظور پیشبینی روند قیمتهای آینده است. اصلاح عملکرد بازار سه اصل اولیه برای تکنسینها دارد: قیمتها، حجم مفاکتورات موجود و سود و بهره. اصلاح رفتار قیمت در بازار، بر روی نمودارها خیلی باریک و کوچک به دید میرسد، چراکه تکنسینها هموارهً حجم مفاکتورات و بهرهی آزاد را اجزایی جداناپذیر در دید میگیرند.
معرفی جان مورفی جان مورفی، تحلیلگر مالی معروف آمریکایی است، که پدر تحلیل تکنیکی بین بازاری خوانده میشود. وی کتب معتددی در زمینه تحلیل بازارهای بورس تألیف و منتشر نموده و از این لحاظ یکی از شاخصترین تحلیلگران بازار مالی محسوب میشود. او پس از فارغالتحصیلی در شرکت مالی CIT به عنوان دستیار سبدگردان و تحلیلگر نموداری مشغول به کار شد. مورفی در اوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی وارد شرکت مریل لینچ شده و بعدها به عنوان مدیر قسمت تحلیل تکینکال ارتقاء یافت. جان پس از کسب محبویت و در دنباله فعالیت حرفهای خود به مؤسسه مالی نیویورک رفت، تا به برگزاری دورههای آموزشی و مشاوره سرمایهگذاری بپردازد.
خلاصه سرفصل های کتاب۱- فلسفه تحلیل تکنیکالفصل ابتدایی شامل تشریح فلسفه وجودی تحلیل نموداری، مزایای آن در مقابل دیگر روشها و بعضی انتقادات پیرامون تحلیل تکنیکال است.
۲- دیدیه داودر فصل دوم تاریخچه، اصول مگاماتی و مسائل احتمالی دیدیه اساسی تحلیل تکنیکال به همراه مثالهای نموداری واقعی آن ذکر شدهاند.
۳- ساختار نموداربا مطالعه فصل سوم ساختار و گونه های متفاوت نمودار قیمت، تایمفریمها و تأثیر حجم مفاکتورات در تحلیل تکنیکال را به مناسبی درک خواهید نمود.
۴- مفاهیم مگاماتی رونددر این فصل به منظور ایجاد توانایی شناسایی درست جهت حرکات قیمت در خوانندگان کتاب، به شرح مفهوم روند قیمت، خطوط روند، پشتیبانی و مقاومت، خطوط کانال، درصدهای بازگشتی، نسبتهای فیبوناچی و دیگر ابزار باارزش تحلیل نموداری قدیمی پرداخته شده است.
۵- مدلهای باارزش برگشتیتشخیص نقاط بازگشت یکی از باارزشترین اهداف و دغدغههای تحلیلگران نموداری است. با مطالعه این فصل دیدگاه خوبی در مورد منطق تشکیل مدلهای قیمتی، گونه های آنها و نحوه تعیین اهداف حرکات قیمت بر اساس این مدلها نمایان خواهید کرد.
۶- مدلهای دنبالهدهندهدر مقابل مدلهای بازگشتی نمودار قیمت، ساختارهای دنبالهدهنده قرار دارند. در فصل ششم تعاریف و جزئیات مدلهای مثلث، پرچم، مستطیل، کنج، واگرایی، همگرایی و نحوه مصرف آنها در جریان مثالهای واقعی از بازارهای متفاوت شرح داده شدهاند.
۷- حجم مفاکتوراتحجم در عین سادگی یکی از مؤلفههای اصلی تابلوی مفاکتورات بازار و تحلیل تکنیکال محسوب میشود. فصل هفتم شامل نحوه تفسیر حجم هر روزه و شرح ماهیت گونه های شاخصهای مبتنی بر آن است.
۸- نمودارهای بلندمدتدر جریان مطالعه فصل هشتم شما با گونه های افق سرمایهگذاری شامل کوتاه، میان و بلندمدت آشنا میشوید. پس از مطالعه این فصل بایست بتوانید، مناسبترین رویکرد وقتی سرمایهگذاری را برای مفاکتورات شخصی خود انتخاب نمایید.
۹- میانگینهای متحرکجان مورفی پس از تشریح مفاهیم و ابزارهای بنیادین تحلیل نمودار قیمت، به مبحث دلبرا اندیکاتورهای تکنیکالی پرداخته است. فصل نهم شامل تعریف گونه های میانگینهای متحرک، رابطه میانگین و سیکل وقتی، استفاده اعداد فیبوناچی در میانگینها و نحوه بهینهسازی آنها است.
۱۰- اسیلاتورهادر فصل دهم از کتاب با گونه های و استفاده باارزشترین اسیلاتورهای مورد مصرف مفاکتورهگران شامل استوکاستیک (K%D)، RSI، شاخص کانال کالا (CCI)، لری ویلیامز (%R) و مکدی (MACD) به طور کامل آشنا میشوید.
۱۱- نمودار نقطه و رقماین گونه از نمودارهای قیمتی بازار مالی برای خیلیی از مفاکتورهگران گاهاً مرموز و پر از ابهام به دید میرسند. یکی از مناسبترین منابع آموزشی برای درک ساختار، روشهای تفسیر و تکنیکهای مفاکتوراتی نمودار نقطه و رقم، فصل یازدهم این کتاب است
۱۲- نمودارهای شمعی ژاپنیجان مورفی در فصل دوازهم به تشریح یکی از ابزار تحلیلی مورد علاقه مفاکتورهگران بازار بورس پرداخته است. در این فصل تعاریف اولیه شمعهای قیمتی، گونه های متفاوت مدلهای شمعی و نحوه مفاکتورهگری با آنها به همراه راهنمای تصویری کامل این ساختارهای قیمت ذکر شدهاند.
۱۳- دیدیه امواج الیوتدر تدوین این کتاب افزون بر مباحث مگاماتی، مفاهیم و روشهای پیشرفته تحلیل تکنیکال در بازار مالی نیز مورد توجه بوده است. فصل سیزدهم شامل تاریخچه و مبانی امواج الیوت، روشهای موج شماری، کانالیزه شدن و استفاده اعداد فیبوناچی در تئوری الیوت میباشد.
۱۴- سیکلهای وقتیهمواره در کنار تحلیل تحرکات قیمت، تحقیق بعد وقت نمودار نیز از ارزش بالایی برخوردار بوده است. در فصل چهاردهم مفهوم سیکلهای وقتی، تأثیر آنها بر حرکات بلندمدت روند و نحوه ترکیب آنها با دیگر ابزار تکنیکی شرح داده میشوند.
۱۵- کامپیوترها و سیستمهای دادوستدفصل پانزدهم شامل اطلاعات باارزش و کاربردی در مورد اثر ابزارهای کامپیوتری در فرآیند تحلیل نموداری است. در کنار این مباحث، ماهیت سیستمهای مفاکتوراتی مکانیکی (ماشینی) به همراه معایب و مزایای آنها نیز توضیح داده شدهاند.
۱۶- مدیریت مالی و تاکتیکهای مفاکتورهپس از تشریح کامل مفاهیم مگاماتی و پیشرفته تحلیل تکنیکال، فصل شانزدهم کتاب به تشریح مبحث خیلی باارزش مدیریت سرمایه، گونه های دستورات مفاکتوراتی و عناصر اساسی مفاکتورات موفق پرداخته است.
۱۷- شاخصهای بازار سرمایهدر راستای آشنایی با دیگر شاخصهای باارزش و جانبی تحلیل تکنیکال، مطالعه دقیق فصل هفدهم باارزش تلقی میشود. در واقع با تفسیر درست ابزاری چون خط پیشرفت-پسرفت (AD)، اسیلاتور مک للان و شاخص آرمز، ارزیابی دقیقتری از تقویت حاکم بر بازار خواهید داشت.
جمعبندی و خلاصه مطالبدر فصل پایانی کتاب مفاهیم باارزشی نظیر رویکرد تکنوفهیکلنتالی، نحوه تدوین و بهینهسازی استراتژی مفاکتوراتی شخصی به منظور ایجاد آمادگی در مخاطبان برای ورود به مفاکتورات واقعی بازار مالی گنجانده شده است.
فرزاد
این کتاب فارسی هست یا انگلیسی؟
محمد قاسمی
با سلام این کتاب به زبان فارسی در قالب فایل pdf جهت دانلود ارائه شده