دانلود پاورپوینت تحليل سوالهاي آزمون با فرمت ppt ودر 55 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت تحليل سوالهاي آزمون
هدف از تحليل سوالهاي آزمون وارسي تك تك سوالها و تعين ميزان دقت و نارسايي هاي آنهاست در تحليل سوالهاي آزمون ، نقاط قوت و ضعف يك آزمون و كيفيت همه سوالهاي آن تعيين ميشود بنابراين لازم است كه معلمان ، پس از اجراي هر آزمون ، سوالهاي آن را تحليل كنند و با استفاده از نتايج حاصل به تجديد نظر درآزمون و بهبود كيفيت سوالها براي استفاده هاي بعدي اقدام نمايند.
•اطلاعات مورد نياز براي تحليل سوالهاي يك آزمون پاسخهايي هستند كه آزمون شوندگان به هر سوال چند نفر گزينه درست را انتخاب كرده اند ، هر يك از گزينه هاي انحرافي چند نفر را به خود جلب كرده است ، و چند نفر آن را بي جواب گذاشته اند .
•اطلاعات موجود كه براي تحليل يكي از سوالهاي آزمون و محاسبه شاخصهاي آماري آن سوال ضروري هستند از طريق تعيين دو گروه قوي (بالا) و ضعيف (پايين) اطلاعات براي تك تك سوالاي هر آزمون ضروري هستند .
پاورپوینت تحليل سوالهاي آزمون
•براي تعيين گروههاي بالا و پايين برگه هاي آزمون را به ترتيب نمره اي كه گرفته اند از كوچك به بزرگ مرتب كنيد . بعد از بالاترين نمره شروع كنيد و تعداد برگه هايي را كه مي خواهيد در گروه بالا قرار دهيد انتخاب كنيد و به همين ترتيب از پايين ترين نمره شروع كنيد و تعداد برگه هايي را كه مي خواهيد در گروه پايين قرار دهيد نيز برگزينيد
•متخصصان از آزمون سازي (از جمله ويتني و سيبرز ، 1970، و نيتكو 1983 ) پيشنهاد كرده اند كه اگر تعداد كل دانش آموزاني كه در آزمون شركت كرده اند (يعني تعداد كل برگه هاي آزمون ) بيشتر از 20 و تا 40نفر هستند ، 10 برگه بالا و 10 برگه پايين را انتخاب كنيد و كاري به بقيه برگه ها نداشته باشيد . اگر تعداد دانش آموزان 20 نفر يا كمتر است ، برگه هاي آزمون را كلاً به دو دسته بالا و پايين تقسيم كنيد . در شرايط كه تعداد كل آزمون شوندگان بيش از 40 نفر است بهترين رقم براي گروه بالا و پايين 27% كل برگه هاست . اين رقم براي شرايط كه نمرات داراي توزيع بهنجار باشند پيشنهاد شده است ، اما براي آزمونهاي كلاسي هر يك از ارقام 25 تا 33 درصد به عنوان تعداد برگه هاي گروه بالا يا پايين مناسب است .
تحلیل سئوالات آزمون
1- ضریب دشواری
2- ضریب تمیز
3- تحلیل گزینه های انحرافی
دیدگاه خود را ثبت کنید