دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان با فرمت pptدر 33 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان
اسلاید ۱ :
وضعیت سلامتی در جهان در حال گذر است
مرگ و میر ناشی از بیماری های غیر واگیراز مرگ و میر بیماری های واگیر پِیشی گرفته است .
عادات غذایی به سرعت در حال تغییر است و فعالیت بدنی کاهش یافته است.
کشور ها با افزایش سن جمعیت مواجه هستند.
اسلاید ۲ :
بیماری های غیر واگیر بیشترین تاثیر را بر روی کشورهای با درآمد پایین و متوسط می گذارند
اسلاید ۳ :
ادامه
بعد از بیماری های قلبی عروقی سرطان به عنوان دومین عامل مرگ ومیر در کشورهای توسعه یافته مطرح است.
در صورت عدم کنترل در سال های آینده اولین عامل مرگ و میر خواهد بود.
اسلاید ۴ :
حدود ۲۰ میلیون نفر در جهان مبتلا به سرطان هستند و پیش بینی می شود این رقم به ۳۰ میلیون نفر در ۲۰ سال آینده برسد.
سالانه ۷/۱ میلیون نفر در جهان در اثر ابتلا به سرطان
جان خود را از دست می دهند.
عادات غذایی غلط علت ۳۰ درصد کل سرطان ها در کشورهای غربی و حدود ۲۰ درصد سرطان ها در کشور های در حال توسعه هستند.
اسلاید ۵ :
شیوع سرطان درایران
بر اساس آمار ثبت سرطان در کشور ۵۲ % سرطان ها در مردان و کمتر از ۴۸% در زنان دیده می شود.
سرطان معده رتبه نخست در مردان و رتبه سوم در زنان را دارد.
سرطان سینه در زنان رتبه نخست فراوانی را دارد و۲۳%از کل سرطان ها را تشکیل می دهد.
اسلاید ۶ :
پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان
سرطان
سرطان ها غالبا ناشی از تکثیر کنترل نشده بافت ها هستند.
سرطان عمدتا در نتیجه قرار گرفتن فرد در معرض عوامل سرطان زا ایجاد می شود.
شیوه زندگی ،استعمال دخانیات،رژیم غذایی و فعالیت بدنی نقش مهمتری را نسبت به عوامل ژنتیکی در ایجاد سرطان به عهده دارند.
سرطان های شایع در کشورهای توسعه یافته شامل:
ریه ، کولون ،پستان ،پروستا ت ودر
کشورهای در حال توسعه:معده ،کبد ،مری
اسلاید ۷ :
غذا و سرطان
آنچه می خوریم می تواند نقش مهمی دربروز سرطان توسط عوامل سرطان زا داشته باشد.
مواد غذایی ممکن است منجر به پیشرفت و یا مهار سرطان شوند.
غذا ها ممکن است حاوی موتاژن هایی مانند آفلاتوکسین تولید شده توسط کپک ها و یا نیتروز آمین تولید شده توسط غذاهای حاوی نیتریت و یا نیترات باشند که در مرحله آغازین سرطان نقش دارند.
پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان
اسلاید ۸ :
عوامل غذائی ضد سرطان
بعضی از عوامل غذایی موجود در مواد غذایی نیز خاصیت ضد سرطانی دارند.
این گروه باعث کاهش صدمه به DNA می شوند مثل:
وانیلین موجود در وانیل
سینامالدهید (cinnamaldehyde)دارچین
اسلاید ۹ :
مواد ضد سرطان
بعضی از ترکیبات باعث غیر فعال شدن مواد سرطان زا می شوند:
پپتید گلوتاتیون
ویتامین E
با عملکرد آنتی اکسیدانی
اسلاید ۱۰ :
توجه
مکانیسم های چگونگی تاثیر مواد غذایی در پیشرفت سرطان به درستی مشخص نشده اند اما عوامل زیادی در این زمینه نقش دارند مثل کلیه عوامل موثر بر وضعیت سیستم ایمنی .
دیدگاه خود را ثبت کنید