دانلود پاورپوینت تولید انرژی از زباله با فرمتpptودر21 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت
روش ها
روش های ترموشیمیایی
1. زباله سوز
2. تولید گاز پیرولیز
3. پلاسما
4. تولید سوخت از زباله
روش های بیولوژیکی
1. مرکز دفن
2. کمپوست
3. بیوگاز
پیرولیز
گرماکافت یا پیرولیز فرآیندی ترموشیمیایی است که طی آن مواد آلی در اثر گرما و در غیاب اکسیژن تجزیه شده و به مواد ساده تری تبدیل میشوند.
در پیرولیز مواد آلی به مولکول های کوچک و بعضاً به واحدهای منومری تبدیل می شوند.
سیستم پیرولیز پیشرفته فرآیند سبز (BRP)می تواند انواع پسماندهای صنعتی، بیمارستانی، شهری، کشاورزی و... را بازیافت و دفع نماید.
به دلیل آنکه سوختن بصورت مرسوم وجود ندارد حجم آلودگی هوا نسبت به زباله سوزی حداقل خواهد بود.
محصول نهایی حاصل از این فرآیند بصورت انرژی الکتریکی یا گاز به عنوان سوخت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
این سیستم علاوه بر قابلیت کاهش معنادار حجم پسماندها، از دفع غیر اصولی آنها مطابق قانون و آیین نامه اجرایی پسماندها جلوگیری می نماید.
بیوگاز
از شکستن ریزاندامگان (میکروارگانیسمها) و باکتریها در غیاب اکسیژن بهدست میآید. زیستگاز یک منبع تجدیدپذیر انرژی حساب میشود، مشابه انرژی خورشیدی و انرژی بادی. زیستگاز را میتوان از بیومس یا زبالههای بیولوژیک تولید کرد، در نتیجه سازگار با محیط زیست است.
زیستگاز در یک فرایند تجزیه بیهوازی توسط باکتریهای بیهوازی یا در یک فرایند تخمیر مواد قابل تجزیه از قبیل کود کشاورزی، فاضلاب، زبالههای شهرداری، زبالههای سبز (باغها و پارکها)، مواد گیاهی و محصولات کشاورزی بهدست میآید.
مزایای انرژی بیوگاز
دارای قابلیت امحاء زباله های آلی شهری و لجن های فاضلاب
دوستدار محیط زیست
قابلیت تولید برق و حرارت
فضای لازم جهت احداث زیاد نمی باشد
ته مانده شامل کود آلی مفید که جایگزین کود های آلی شیمیائی
ترکیب این سیستم با دفنگاه های قدیمی برقی پایدار و ثابتی را ارائه می دهد
هزینه سرمایه گذاری اولیه و تعمیر و نگهداری آن تا حدودی کمتر از زباله سوز می باشد
کمپوست
پوسال یا کمپوست پسماندهای آلی تجزیهشده و نسبتاً پایدار حاصل فرایند پوسش هستند و پوسش یا کمپوست کردن عمل پوساندن و تجزیه بقایای گیاهی، حیوانی یا زبالههای شهری همچنین لجن فاضلاب است که تحت شرایط خاص و روشهای گوناگون انجام میگیرد. این عمل شاید کهنترین روش بازیافت باشد. مواد آلی موجود در توده مصرفی برای کمپوست از ضایعات کشاورزی، مواد خوراکی و زباله هایی است که از راه تجزیه هوازی و بیهوازی به خاک سیاه و سفید غنی تبدیل میشوند که به عنوان کود در کشاورزی مصرف میشود. فرایند کمپوست بسیار ساده است و بهدست افراد با تجربه در خانههای خود، کشاورزان در زمینهای شان، و به شکل صنعتی نیز انجام میشود. کمپوست حاصل فعالیت بیولوژیکی میکروارگانیسمهایی است که توانایی شکستن مولکولهای درشت مواد آلی را دارا میباشند.
دیدگاه خود را ثبت کنید