دانلود پاورپوینت نقش مددکاران اجتماعی در کار با بیماران صعب العلاج با فرمت pptودر 37 اسلاید قابل و یرایش
قسمتی از متن پاورپوینت
•بیماری های مزمن و صعب العلاج مشتمل بر فهرستی از بیماری های واگیر دار و غیرواگیر، از مهم ترین علل مرگ و میر و ناتوانی در کشورهای پیشرفته و درحال توسعه از جمله ایران هستند. علاوه بر این در بسیاری از این کشورها این بیماری ها روند صعودی داشته و هزینه های بسیار سنگینی بر جامعه و نظام سلامت تحمیل می کنند. مطالعات اخیر نشان دهنده تغییرات عمده در میزان مشکلات بهداشتی و بار جهانی این بیماری ها است.
همچنین بسیاری از این بیماری ها قابل درمان نبوده و منجر به ناتوانی و نیاز به درمان های علامتی و توان بخشی می شوند. بنابراین کوشش در تغییر سیر طبیعی این بیماری ها نه تنها شامل غربالگری برای شناخت اولیه بیماری هاست، بلکه به پیشگیری نیز باید توجه خاص داشته باشیم. پر واضح است روش های نوین در تشخیص، کنترل و درمان و مداخلات جامعه نگر در زمینه غربالگری و بیماریابی در جهت کاهش بار این بیماری ها از جایگاه ویژه برخوردار است
بیمار بداند یا نداند
به نظرتان اگر دوره درمان بیماری سخت باشد یا فرصت کمی برای زندگی بیمار باقی مانده باشد آیا بیمار حق دارد از وضعیتش خبر داشته باشد؟ یا بهتر آن است که پزشکان و بستگان بیمار مشکل را از او پنهان کنند؟
خبر دادن، از نمک پاشیدن تا اژدها کشان
اطلاع رسانی درباره بیماری، نخستین و مهمترین مرحله از برخورد با بیماران صعب العلاج است
واکنش های احتمالی بیماران صعب العلاج
با خبر شدن از بیماری و تنظیم برنامه ای برای درمان در بیماران صعب العلاج یک بحران است .
چرا من ؟!
مرحله انکار
مرحله افسردگی و اندوه
مرحله تسلیم
در واقع در بسیاری از کشورهای توسعه یافته با آغاز دوره درمان دارویی برای بیماران، حمایت روانی از آنان و خانواده های شان از سوی تیم مددکاری و روانشناسی آغاز می شود تا برای مدیریت شرایط بحرانی زندگی شان توانمند شوند.
ارتقاء سلامت بیماران و ارائه آموزش های لازم به خانواده بیماران جهت بازگشت با تاخیر به مراکز درمانی
ارتقاء سطح دانش خانواده در مراقبت از بیمار
ارتقاء سطح دانش خانواده در ارتباط با حوزه بیماری
شناسایی شبکه حمایتی بیمار
دیدگاه خود را ثبت کنید