دانلود پاورپوینت بررسی وضعیت پسماندهای الکرونیکی در جهان وایران و راهکارهای مدیریتی با فرمت pptx ودر 17 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت بررسی وضعیت پسماندهای الکرونیکی در جهان وایران و راهکارهای مدیریتی
توسعه صنعت الكترونيك، كيفيت زندگي را تا حد زيادي بهبود داده است، اما به علت نرخ بالا و رشد روزافزون اين صنعت و از طرفي كاهش عمر مفيد قطعات الكترونيكي (به دليل ظهور فناوريهاي نوين)، ضايعات ناشي از رده خارج شدن تجهيزات الكترونيكي، روز به روز در حال افزايش است. در همين رابطه مهمترين مسئله تأثير اين زباله ها بر سلامت انسان و محيط زيست به دليل وجود عناصر و مواد سمي مانند سرب، كادميم و جيوه است. به عنوان مثال رايانههاي شخصي داراي 8 عنصر خطرناك ميباشند. در حال حاضر در برخي از كشورهاي پيشرفته، زبالههاي الكترونيكي بزرگترين منبع فلزات سنگين در زبالههاي جامد شهري محسوب ميشوند. لذا بازيافت زبالههاي الكترونيكي براي كشورها به يك ضرورت تبديل شده است. از طرف ديگر بازيافت اين زبالهها باعث صرفهجويي در مصرف منابع طبيعي از طريق بازيابي عناصر كارآمد مانند مس، آهن، آلومينيوم، طلا، نقره و... ميشود
پاورپوینت بررسی وضعیت پسماندهای الکرونیکی در جهان وایران و راهکارهای مدیریتی
به گزارش پایگاه خبری بهداشت، ایمنی و محیط زیست "بامنا"؛
مدیریت بازیافت زباله های الکترونیکی در دنیا
معضل افزایش زباله های الکترونیکی، دولت مردان کشورهای گوناگون را بر آن داشته که چارهای در این زمینه نیاندیشند. در بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه شرکتهای سازنده محصولات الکترونیکی (به عنوان مثال شرکت های بزرگی همچون …HP, SONY, DELL, NOKIA,) ملزم به بازیافت محصولات از رده خارج خود میباشند و هزینههای بازیافت را در قیمت محصولاتشان در نظر میگیرند. علاوه بر این شرکتهای زیادی در دنیا بر مبنای بازیافت زبالههای الکترونیکی شکل گرفتهاند که مورد حمایت دولتها نیز قرار دارند.
مدیریت زبالههای الکتریکی، به روشهای مختلف دفع لوازم الکتریکی و الکترونیکی از کار افتاده و از رده خارج (که تأثیر زیادی به سلامت انسان و محیط زیست دارند) میپردازد. این فرآیند میتواند به فناوریهای مدرن که منطبق با استانداردهای سلامت انسان و محیط زیست هستند و فناوریهای پرخطر که سلامت انسان و محیط زیست را به خطر میاندازند (و اغلب در کشورهایی که استانداردهای صریحی وجود ندارد، استفاده می شود) تقسیم شود.
روشهای سنتی و پرخطر
روشهای بازیافت پرخطر بر خلاف استانداردهای رایج بین المللی بوده و باعث به خطر افتادن سلامت انسان و محیط زیست میشوند. این روشها عمدتاً به دو دسته تقسیم میشوند:
دیدگاه خود را ثبت کنید