دانلود پاورپوینت مهندسی مجدد فرآیند های کاری با فرمت PPTX ودر 29 اسلاید قابل ویرایش
فهرست مطالب
تاریخچه مهندسی مجدد
دلیل استفاده مهندسی مجدد
ویژگیها و مزایای مهندسی مجدد
یکپارچگی مشاغل
کارمند محوری
جریان طبیعی فرایندها
ارجاع منطقی امور
کاهش بازرسی و کنترل
کاهش موارد اختلاف
امکان ایجاد تمرکز و تمرکززدایی
ارتقا و تقویت سرمایههای سازمانی
روش هاى انجام مهندسى مجدد
انواع تغییرات ناشی از پیادهسازی مهندسی مجدد
تغییرات واحدهای کاری از قسمتهای اجرایی به گروههای فرایندی
تغییرات مشاغل از وظایف ساده به کار چندبعدی
تغییرات مربوط به نقشهای شخص، از شخص تحتنظارت به شخص صاحباختیار
تغییرات مربوط به آمادگی برای کار از آموزش به تحصیلات رسمی
تغییرات معیارهای عملکرد و پرداخت دستمزد از فعالیت به نتیجه فعالیت
تغییرات ملاک ترفیع از عملکرد به توانایی
تغییرات در مدیران، از سرپرست به مربی
تغییرات ساختار سازمانی از سلسلهمراتبی به مسطح
دلایل رویکرد سازمانها به مهندسی مجدد
قسمتی از متن پاورپوینت مهندسی مجدد فرآیند های کاری
مهندسی مجدد به معنی آغازی دوباره، از نو متولد شدن، از نو شروع کردن است. مهندسی مجدد یعنی دگرگون سازی، دگرگونی در ذهن، طرز فکر و نگرش مدیران و کارکنان، در فرهنگ و نظام ارزشی، در فرایندها و پردازشها، در ساختار و سازماندهی، و در روش استفاده از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات در سازمانها است. در مهندسی مجدد، طراحی ریشه ای فرایندها، تشکیلات، و فرهنگ یک شرکت برای دستیابی به جهشهایی خارقالعاده در عملکرد آن شرکت صورت میگیرد و به کنار نهادن شیوههای قدیمی و سنتی و نگرشی جدید به کار برای به وجود آوردن محصول و یا خدمتی مناسب و نیز ارزش دادن به مشتری مد نظر است. در مهندسی مجدد، هدف دستیابی به نیازهای امروزی همچون کیفیت برتر، خدمات، انعطافپذیری و هزینه پایین است و در نتیجه باید فرایندها را ساده نمود.
تاریخچه مهندسی مجدد
پیشزمینه مهندسی مجدد طرح مطالعاتی مدیریت در دهه نود دانشگاه انستیتوی تکنولوژی ماساچوست (MIT) است. مایکل همر نخستین نظریهپردازی است که مفهوم مهندسی مجدد را مطرح کرد؛ او با مقاله اتوماسیون کارساز نیست، فعالیتهای زاید را حذف کنید، در مجله Harvard Business Review در سال ۱۹۹۱، مهندسی مجدد را به جهان دانش مدیریت معرفی کرد. سپس کتاب مهندسی مجدد، منشور انقلاب سازمانی را با کمک جیمز چمپی در سال ۱۹۹۳ نوشت و مهندسی مجدد را در قالب یک تئوری تشریح کرد.
دلیل استفاده مهندسی مجدد
هر سازمان و یا شرکت، یک نهاد اجتماعی است که مبتنی بر هدف بوده و دارای سیستمهای فعال و هماهنگ است و با محیط خارجی ارتباط دارد. در گذشته، هنگامی که محیط نسبتاً باثبات بود بیشتر سازمانها برای بهرهبرداری از فرصتهای پیشآمده به تغییرات تدریجی و اندک اکتفا میکردند؛ اما با گذشت زمان، در سراسر دنیا سازمانها دریافتهاند که تنها تغییرات تدریجی راهگشای مشکلات کنونی آنان نیست و گاهی برای بقای سازمان لازم است تغییراتی به صورتی اساسی و زیربنایی در سازمان ایجاد شود. امروزه در سراسر دنیا این تغییرات انقلابی را با نام مهندسی مجدد میشناسند؛ مهندسی مجدد (BPR) روندی است که در آن وظیفههای فعلی سازمان جای خود را با فرایندهای اصلی کسبوکار عوض کرده و بنابراین، سازمان از حالت وظیفهگرایی به سوی فرایندمحوری حرکت میکند. همین امر موجب سرعت بخشیدن به روند کسبوکار و کاهش هزینهها و درنتیجه رقابتیتر شدن سازمان میگردد.
پاورپوینت مهندسی مجدد فرآیند های کاری
ویژگیها و مزایای مهندسی مجدد
۱- یکپارچگی مشاغل
۲- کارمند محوری
۳- جریان طبیعی فرایندها
۴- ارجاع منطقی امور
۵- کاهش بازرسی و کنترل
۶- کاهش موارد اختلاف
۷- امکان ایجاد تمرکز و تمرکززدایی
۸- ارتقا و تقویت سرمایههای سازمانی
یکپارچگی مشاغل
اساسیترین وجه مشترکی که در اثر مهندسی مجدد پیدا میشود حذف خط مونتاژ است. بسیاری از مشاغل و وظایف مشخص گذشته در هم ادغام و یکی میشوند. در همه سازمانهایی که به مهندسی مجدد دست میزنند وظایف جداگانه خدمت به مشتری، در یک پست گرد آمده و مسئول مشخصی در آن مشغول به کار میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید