دانلود پاورپوینت دولت الکترونیک با فرمت pptx ودر 39 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی ازمتن پاورپوینت دولت الکترونیک
تعریف دولت الکترونیک
استفاده سهل و آسان به منظور توزيع خدمات دولتي بصورت مستقيم 24 ساعته و در كليه ايام هفته. بهكارگيري فناوري اطلاعات و ارتباطات در نهادهاي دولتي براي افزايش بهرهوري، اثربخشي و كارآيي دولت.
شهروندان ،شرکت های تجاری ،سازمان های دولتی و کارمندان از طریق وب سایت ها درشبکه اینترنت بدون محدویت مکانی و زمانی به اطللاعات دست یابند. بستر و فرآیند مدیریت بدون کاغذ و درنهایت بسیاری از ارتباطات بین دستگاهها از طریق کانال های چند رسانه ای
ويژگيهاي يك دولت الكترونيك
هميشه قابل استفاده بودن دسترسي همگان رعايت امنيت و حريم اختصاصي افراد تغيير مستمر متناسب با پيشرفت تكنولوژي همكاري مردم كارايي و هزينه کمتر
اهداف دولت الکترونیک
خدمت دهي يكپارچه، ساده، كارآمد و مطابق ميل شهروندان. كاهش هزينه ارائه خدمات. انعطاف پذيري در اداره دولت. كيفيت مطلوب تصميمگيريهاي دولت. تسهيل ارتباط بين سازمانهاي دولتي و اتوماسيون اداري. مشاركت موثر شهروندان در فعاليتهاي اقتصادي. افزايش ارتباط شهروندان و حكومت .
خدمات دولت الکترونيک:
خدمات پرداخت الکترونیکی نظير:پرداخت ماليات،عوارض و صورت حساب آب،برق،گاز و غيره خدمات مشاوره از راه دور فرم هاي الکترونيکي نظرخواهي بر خط خدمات کاريابي الکترونيکي خدمات بازار و اجتماع الکترونيکي خدمات پليس الکترونيکي خدمات سياستگذاري الکترونيکي رأي گيري الکترونيکي خدمات ثبت الکترونيکي نظير:ثبت شرکت ،ازدواج،طلاق،تولد و مرگ
پاورپوینت دولت الکترونیک
ساختار دولت الکترونیک
•دولت و شهروندان:
شهروندان با سازمانهای دولتی به صورت مجزا سر و کار ندارند بلکه از طریق یک درگاه واحد به انواع خدمات واطلاعات دولتی مورد نیاز دسترسی دارند.
•دولت و تجار و کسبه :
ارایه خدمات و اطلاعات به بازرگانان و کسبه به صورت الکترونیکی و با صرف حداقل هزینه و زمان و حداکثر راندمان
•دولت و کارمندان:
کارمندان دولت باید بتوانند با صرف حداقل زمان و هزینه کارهای خود را انجام دهند . به عنوان نمونه بتوانند بصورت الکترونیکی تقاضای وام،مرخصی یا تقاضای باز نشستگی کنند.
•دولت و دولت:
باید تا آنجا که امکان دارد تعاملات و ارتباطات میان دولت ها نظیر تبادل اسناد و اطلاعات به صورت الکترونیکی انجام پذیرد.
•
استراتژی استقرار دولت الکترونیک
1-تعریف ساختار دولت الکترونیک
2-تعیین مخاطبان و کاربران دولت الکترونیک
3-ترسیم چشم اندازه آینده آن
4-تعیین اهداف عملیاتی آن
5-تعریف فرایند و مراحل استقرار دولت الکترونیک
پاورپوینت دولت الکترونیک
دولت الکترونیک در ایران
در کشور ما نخستین زمزمه ها برای ایجاد دولت الکترونیک در دهه ۱۳۷۰ خورشیدی به گوش رسید و اندک اندک تلاش ها برای ایجاد دولت الکترونیک وارد فاز اجرایی شد. شکل ابتدایی ایجاد دولت الکترونیک در کشور ایجاد سایت های اینترنتی برای وزارتخانه ها، ادارات، سازمانها و نهادهای دولتی و حکومتی بود که نمادی از تمایل دولت برای تقویت مبادلات الکترونیکی را نشان می داد. البته سایت های اینترنتی در آغاز، صرفا نمودی برای معرفی این وزارتخانه ها و سازمان ها بودند و کاربرد موثری از نظر مبادلات دو جانبه نداشتند. اما به مرور زمان، با اشکال تازه ای از کاربردهای دولت الکترونیک هم سایتهای اینترنتی کاربردهای بیشتری پیدا کردند و هم جلوه های تازه ای از کارکردهای دولت الکترونیک ظاهر شد. شاید شناخته شده ترین جلوه دولت الکترونیک در کشور ما درقالب دفاتر پلیس به اضافه ۱۰ برای همگان آشکار شده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید