دانلود پاورپوینت منحني هاي کمک طراحي با فرمت PPTX ودر 18 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت منحني هاي کمک طراحي
پارامترهاي طراحي سازه هاي نگهبان خرپايي
ارتفاع گود، H : اين ارتفاع در آن قسمت از جدارههاي گود که در مجاورت زمينها يا معابر مجاور قرار گرفتهاند، از کف معبر تا زير شالودة سازة در دست ساخت در زمين مورد نظر در نظر گرفته ميشود. در صورتي که جدارة گود در مجاورت يک ساختمان باشد، ارتفاع گود را از زير شالودة ساختمان مجاور تا زير شالودة ساختمان در دست احداث در نظر ميگيريم.
سربار مجاور گود، Q: اين سربار مي تواند ناشي از توقف يا تردد وسايل نقليه در معابر مجاور، مصالح و تجهيزات قرار داده شده در زمينهاي مجاور بارهاي زنده و مردة ناشي از ساختمانهاي مجاور، بخش شيبدار زمين مجاور در زمينهاي شيبدار مجاور گود، و نظاير آن باشد.
فاصلة بين خرپاها، L: نحوة چيدمان خرپاها عموماً بايد به گونه اي باشد که فونداسيونهاي ساختمانهاي اصلي در دست احداث، بين اين خرپاها قرار گيرد. حدود مناسب و متعارف L در حدود 3 تا 5 متر است.
مشخصات مکانيکي خاک: پارامترهاي مکانيکي خاک که بر رانش خاک جدارة گودبرداري تأثير مي گذارند، عبارتند از: مقاومت چسبندگي خاک (c)، زاوية اصطکاک داخلي خاک ، و وزن مخصوص يا دانسيتة خاک .
پاورپوینت منحني هاي کمک طراحي
منحني هاي کمک طراحي
در منحني هاي کمک طراحي ارائه شده، مقادير مشخصي براي پارامترهاي طراحي در نظر گرفته شده است:
ارتفاع گود يا سازه، H: 4 ، 7 ، 10 ، 13 ، و 16 متر.
فاصلة بين خرپاها، L: 3 ، 4 ، و 5 متر
سربار کنار گود،Q : 0 ، 2 ، 4 ، و 6 تن بر متر مربع
در صورتي که H يا L يا Q در پروژة مورد نظر ما، بين دو تا از اعداد نظير در فوق قرار گيرد از منحني مربوط به عدد بزرگتر استفاده ميکنيم، و گرنه بايد به جاي استفاده از منحنيهاي کمک طراحي، با توجه به مباني محاسباتي ارائه شده، سازة نگهبان را خودمان محاسبه و طراحي کنيم.
دیدگاه خود را ثبت کنید