دانلود پاورپوینت مرمت تکیه بیگلربیگی (خانه حیدری) ،در حجم46 اسلاید قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت مرمت تکیه بیگلربیگی (خانه حیدری):
تکیه بیگلربیگی در مرکز شهر کرمانشاه، حدودآ در 1 کیلومتری میدان آزادی (کوروش سابق) به سمت خیابان مدرس(سپه سابق) روبه روی مسجدجامع واقع شده است. .در سال 1309 ه.ق بنای این تکیه به همت مرحوم عبد الله خان فراش باشی ملقب به بیکلربیگی شروع و عملیات ساختمانی ان در سال 1315 ه.ق به اتمام رسید بافت این منطقه به عنوان یکی از قدیمی ترین بافت های کرمانشاه محسوب می شود.
تکیه بیگلربیگی دربافت قدیمی شهرکرمانشاه،درخیابان مدرس(سپه سابق)مقابل مسجد جامع قراردارد.ساخت این تکیه درسال1309ه.ق توسط مرحوم خادم الحسین ”عبداله خان فراش باشی“ازمقامات مشهورومتنفذ کرمانشاه دردوره قاجار شروع وعملیات ساختمانی آن درسال1315ه.ق به اتمام رسید،همچنین تزیینات گچبری وآینه کاری آن درسال1326تکمیل شد.
تکیه بیگلر بیگی دارای سه ورودی است. ورودی اصلی آن در جهت جنوب شرق قرار دارد.ورودی دیگر تکیه از طریق کوچه بن بست جبهه ی شمالی است.از طریق این ورودی میتوان به فضاهای مسکونی ضلع شمالی تکیه دسترسی پیدا کرد. ورودی سوم در جبهه ی جنوب غرب است .
پس از سردرورودی فضای هشتی قراردارد.در دیواره های این فضاطاقچه هایی ایجادشده وسقف آن بارسم بندی های آجری تزیین شده است.درضلع شمالی هشتی،درگاه چوبی وجودداردکه ازطریق آن می توان وارد خانه های وابسته به تکیه شد.پس ازهشتی دالان نسبتا درازی قرارداردکه به حیاط اصلی تکیه منتهی می شود.سقف دالان نیزباتزیینات معقلی مزین شده است.درضلع جنوبی دالان،دودرگاه چوبی ایجادشده است وازطریق آن می توان به خانه های جبهه جنوبی تکیه دسترسی یافت.
این اثر در گذشته به عنوان تکیه و حسینیه استفاده می شد.در سال 1381 به سازمان میراث فرهنگی اهدا شد و تبدیل به موزه ی خط شد . در این موزه مجموعه ای ازاثارخوشنویسا نی چون میر عماد کلهر و... نسخ خطی تاریخی و نیز عکس های صد سال اخیر تاریخ کر مانشاه و... به نمایش گذاشته شده است.
پاورپوینت مرمت تکیه بیگلربیگی (خانه حیدری)
فهرست مطالب :
موقعیت بنا بافت قدیم- بافت جدید
تاریخچه بنا
موقعیت فعلی اثر
نوع بهره برداری اثر (قبلی، فعلی)
مشخصات بنا
طبقه همکف
طبقه فوقانی
نما، پلان، برش
قوسها (پنج اُ هفت)
الحاقیات بنا
کفسازی بام و محوطه سازی
کفسازی داخل بنا
تزیینات آجرکاری و در و پنجره
آسیب های وارده به بنا در سالهای گذشته
عوامل تخریب به وسیله مردم (ساکنین)
رفع آسیب تاًسیساتی
طرح مرمت طزح پیشنهادی
طزح پیشنهادی
دیدگاه خود را ثبت کنید