توضیحات محصول
پاورپوینت پیامدهای اقتصادی پیاده سازی IFRS و واکنش های احتمالی بازار سرمایه
قسمتی ازمتن پاورپوینت
2.بحث کیفیت حسابداری به کیفیت فرایندهای شناخت و اندازه گیری بر می گردد که مبنای تهیه صورت های مالی صحیح را فراهم می کنند. صورت سود و زیان و ترازنامه قابل اتکا خواهند بود. اگر این مبانی ضعیف باشند، مدیریت سود زیادی اتفاق می افتد. ادعا می شود که IFRS کیفیت حسابداری را افزایش می دهد.
4.ادعا می شود که استفاده از IFRS هزینه سرمایه و بدهی را کاهش داده است.
- سایر منافع مانند افزایش قابلیت مقایسه، بهبود در وضعیت داخلی سازمان ها مثل تجدید ساختار فرایندهای حسابداری، کنترل ها، فرایندهای تجاری، سیاست های حسابداری، پیشرفت در زمینه حسابرسی و ارتباط بهتر موسسات حسابرسی در سراسر جهان،
در
حقیقت بهبود کیفیت حسابرسی نیز از پیامدهای IFRS هست. کاهش هزینه تبدیل صورت های مالی، هزینه تهیه صورت های مالی،افزایش مبادلات اوراق بهادار داخلی و خارجی کاهش هزینه افزایش سرمایه، افزایش کارایی بازار، رشد اقتصادی در نتیجه این موارد. می توان اینگونه بیان کرد که منافع IFRS بلند مدت و هزینه های ان کوتاه مدت اند.
در بخش هزینه ها، به دلیل متفاوت بودن استانداردهای محلی با IFRS تهیه صورت های مالی برای اولین بار کمی هزینه بر است. پیاده سازی الزامات جدید ممکن است نیاز به زیرساخت ها و مواردی داشته باشد که هزینه بر اند.
درچندین مقاله به افزایش هزینه های حسابرسی اشاره شده زیرا حسابرسان نیز باید تخصص خود را ارتقا دهند و نوعی خدمت جدید حساب می شود.
برای مثال اگر استانداردهای جدید پیچیده باشند و نیاز به اقدامی جدید مثل ارزشیابی منصفانه، داشته باشند، این امر هزینه استقرار را بالا می برد. یا کنترل داخلی خاصی را بطلبد. یا افشائیات جدید نیاز باشد و سامانه ای برای جمع اوری این اطلاعات نیاز باشد.
گاهی افشائیات جدید موجب افشا استراتژی یک شرکت می شوند و هزینه پنهان ممکن است ایجاد شود.
باید تاثیر این هزینه ها را بر ساختار بدهی شرکت، قراردادهای مدیریت و .. سنجید.
هرچه ویژگی های شرکت پیچیده تر باشند، دوره ی گذار این شرکت نیز طولانی تر خواهد بود.
آزمون های کاهش ارزش، اندازه گیری ارزش منصفانه و .. با اهمیت هستند و انرژی زیادی می برند.
گستره افشائیاتی که شرکتها باید انجام دهند می تواند بر میزان افزایش هزینه های گذار انها موثر باشد.
u
الزام پیاده سازی IFRS ابتدا باید از شرکت های بزرگتر آغاز شود و سپس به سایر شرکت های بورسی تعمیم پیدا کند.
u
در بسیاری از کشورها ابتدا تهیه صورتهای مالی تلفیقی شرکتهای بورسی برحسب IFRS الزامی می شود. سپس به صورتهای مالی اصلی و عضو گروه تعمیم پیدا می کند.
u
شرکت های کوچک تر، ذینفعان کمتری دارند و شاید تحمیل برخی از الزامات برای آنها به صرفه نباشد.
u
الزام تمام شرکتهای یک کشور، باید به شرایطی موکول شود که زمینه های ملی کاملا آماده و هموار شده باشد.
هدف اصلی الزامی کردن IFRS پیاده کردن این استانداردها توسط شرکتهای خصوصی نیست. بلکه بهبود گزارشگری شرکتهایی است که می خواهند از طریق بازارها، منابع مالی جمع آوری کنند.
الزام به گزارشگری بر حسب IFRS ابتدا از صورتهای مالی تلفیقی و شرکتهای بزرگ اغاز می شود زیرا مخاطبان و ذینفعان بیشتری دارند و ارتقای شفافیت گزارشگری برای انها با اهمیت تر است. حتی در برخی از شرکتها این الزام به شرکتهای خصوصی اصلا تعمیم نمی یابد زیرا هدف از این الزام چیز دیگری است.
گاهی این تعمیم الزام به استفاده از IFRS با احتیاط و گام به گام انجام شده تا زیرساختهای ملی مورد نیاز به تدریج شناسایی و فراهم شوند. مثلا اول از صورتهای مالی تلفیقی شروع می کنند نه صورتهای مالی اصلی زیرا الزامات کمتری را شامل می شود.
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید