توضیحات محصول
تحقیق بررسی اثرات انواع مواد مخدر بر روی افراد جامعه
.: فهرست مطالب :.
داروهاي توهم زا 3
LSD 3
PCP 4
داروهاي كلوپي 4
GHB 5
كتامين 5
ورود مواد روانگردان به كشور 5
بحران مواد مخدر 7
چگونه معتادان را تشخيص دهيم؟ 8
چگونه از آلوده شدن جوانان به اين سم خطرناك جلوگيري كنيم؟ 8
1700 ماده محرك صناعي در ايران 9
-قرص برنج چيست؟ 9
-علل گرايش به مواد مخدر 9
چگونه يك معتاد را بشناسيم؟ 10
راههاي پيشگيري از اعتياد به مواد مخدر: 10
درباره عوارض مواد مخدر: 11
LSD چيست؟ 12
LSD از كجا مي ايد؟ 12
LSD به چه اشكالي ديده ميشود؟ 13
مصرف كننده LSD كيست؟ 13
شيوه مصرف LSD چگونه است؟ 13
مصرف LSD چه احساسي ايجاد مي كند؟ 13
اثرات ناشي از مصرف LSD تا چه زماني باقي مي ماند؟ 14
ايا LSD خطرناك است؟ 14
ايا LSD اعتياد اور است؟ 15
باز هم مواد مخدر 15
اكستاسي (XTC) چيست؟ 15
آغاز شورانگيز 16
پايان غم انگيز 16
كريستال : شيشه مرگ 17
تاثيرات كريستال 17
مرگ زودرس و بي صدا 20
اثرات كراك 21
اثرات مخرب داروهاي توهم زا
جسم و روان جوانان را تهديد ميكند
مقدمه :
در ماههاي اخير اخبار نگران كننده اي حاكي از ورود داروهاي افيوني و توهمزا توسط باندهاي مافيايي و توزيع اّن در بين جوانان كشورمان در برخي رسانه ها منتشر گرديد.داروهايي كه در پارتي ها و محافل شبانه در ميان جوانان فريب خورده توزيع مي شود تا اثرات مخرب اّن جسم و روان اّنان را درهم فرو ريزد.انچه در ذيل مي ايد اشنايي مختصري با اثرات ويران كننده برخي از اين افيون ها و سپس نامه هشدار دهنده ستاد مبارزه با مواد مخدر به يكي از مسؤلين اجرايي كشور در ارتباط با ورود و توزيع گسترده انان در بين جوانان كشورمان مي باشد.
داروهاي توهم زا
داروهاي توهم زا موادي هستند كه بر روان انسان اثر گذاشته و به شخص مصرف كننده تصورات واهي دست مي دهد و باعث اختلال در بينايي و شنوايي او مي گردد اينگونه داروها معمولا در مجالس لهو و لعب كاباره ها و كلوپهاي شبانه استفاده مي شود.مصرف داروهاي توهم زا در جهان در سال 1990 به اوج خود رسيد و از ان به بعد تا اندازه اي كاهش يافت. در ذيل به شرح و توصيف برخي از داروهاي مشهر مي پردازيم:
LSD
ال.اس.دي يكي از مشهورترين و در دسترس ترين داروهاي توهم زاي گروه يك در ايلات متحده و جهان غرب است.اين دارو به علت قوي بودن،اثر توهم زايي بيشتري از ساير داروهاي اين گروه دارد و باعث گسترش مشكلات بينايي و شنوايي فراواني در بين مصرف كنندگان ان شده است.
از طريق دهان مورد استفاده قرار مي گيرد و به شكل هاي مختلفي از قبيل قرص،مايع،ژلاتين،كاغذي و حبه قند وجود دارد.از اثرات مصرف ان مي توان به مشكلات بينايي و شنوايي،توهم زايي،كاهش دماي بدن،حالت تهوع،افزايش ضربان قلب،بدخلقي،سرگيجه،عرق زياد و ضعف قدرت تشخيص نام برد.
PCP
پي.سي.پي يك داروي توهمزاي گروه 2 است كه تا سال 1965 به عنوان داروي بيهوشي داخل وريدي مصارف پزشكي داشت.
امروز در ازمايشگاه هاي مخفي به شكل قرص،كپسول،مايع و پودر توليد مي شود كه از راه دهان يا از طريق سيگار و يا در مايعي كه تنباكو،ماري جوانا،جعفري يا نعناع در ان قرار دارد،به صورت قليان مورد استفاده قرار مي گيرد.
اثرات اين دارو بر روي مصرف كنندگان تقريبا غير قابل پيش بيني است.ولي به طور كلي اثرات روحي ان معمولا شامل از خود بيخود شدن،بي گانگي با محيط،توهم،مشكلات شنوايي و بناي،اختلالات شديد رواني مي باشد.همچنين اثرات فيزيكي ان شامل افزايش فشار خون،تپش قلب،تعميق،لكنت زبان،ناهماهنگي اعضاي بدن،اختلال در بينايي و راه رفتن،مشكلات تنفسي،سكته،تشنج،حالت تهوع،كما و نهايتا مرگ گزارش شده است.برخي از مصرف كنندگان پي.سي.پي دچار احساس بدگماني شديد،تمايل به خود كشي،احساس نا اميدي و نابودي و پرخاشگري شديد مي شوند.
2C_B
اين ماده يك داروي توهم زاي گروه 2 است كه به صورت مخفيانه و به شكل پودر،قرص و كپسول توليد مي شود و به طور خوراكي از راه دهان يا استنشاق از راه بيني مصرف مي شود.مصرف كنندگان،معمولا اين داروها را همراه با ايكس تي سي يا ال.اس.دي مصرف ميكنند.
اين دارو يك ماده روان گردان است كه باعث شادي مفرط،افزايش قواي بينايي،شنوايي،بويايي و لامسه مي شود.در مقدار مصرف پايين (4 ميليگرم) مصرف كننده دچار سستي و رخوت مي شود و بين 8 تا 10 ميليگرم باعث از خود بي خود شدن و حالت مستي كامل مي گردد كه توهم زايي ان در حد متوسط مي باشد.در مقادير بالاي 20 ميليگرم باعث توهم زايي مفرط و خيالات واهي مي شود و حالات ناخوشي و گيجي به فرد دست مي دهد.
داروهاي كلوپي
اين داروها را محرك هايي مانند ايكس تي سي يا مواد سستي زا مثل كتامين تشكيل ميدهند.استعمال اين مواد،بخش تكميل كننده مجالس لهو و لعب است و بسياري از افرادي كه در اين مجالس شركت مي كنند ضمن مصرف،در مورد انها نيز تبليغ مي كنند.
GHB
جي.اچ.بي يك داروي سستي زاي قوي بي بو و بي مزه است كه بر سيستم اعصاب تاثير ميگذارد و در حالت مايع در نوشيدني مخلوط مي شود كه غير قابل تشخيص است.بدنسازان براي رشد عضلات خود از ان استفاده مي كنند ولي به خاطر اثر نشاط اوري كه دارد جوانان از ان به صورت تفريحي و براي خوشگذراني استفاده ميكنند.
از اثرات جي.اچ.پي مي توان به نشاط افريني،توهم زايي،خواب اوري،از اثرات افزايش ضربان قلب،تنگي نفس،اختلال در بينايي،صرع و حالت كما،گيجي و نهايتا مرگ نام برد.
كتامين
اين ماده يك داروي گروه 3 است كه در جهان غرب به منظور بي هوشي و مسكن قبل از عمل در دامپزشكي مورد استفاده قرار مي گيرد.كامين به شكل پودر و مايع وجود دارد كه به صورت سيگار،استنشاق،تزريق يا مخلوط با نوشيدني استفاده مي شود.
اثرات ان شامل هذيان گويي،توهم زايي،كسلي و رخوت،از دست دادن حافظه و ناهماهنگي اعضاي بدن مي باشد.
ورود مواد روانگردان به كشور
ستاد مبارزه با مواد مخدر طي نامه اي خطاب به يكي از مقامات عالي رتبه اجرايي،خطر ورود و مصرف داروي روانگردان را ياداور شده و درخواست اتخاذ تدابير مناسب جهت برخورد با اين معضل شده است.در بخشهايي از اين نامه امده است:
در حال حاضر يكي از معضلات فعلي جوام بشري،مسئله مصرف داروهاي روان گردان مصنوعي و شيميايي،از جمله ايكس.تي.سي (XTC) ال.اس.دي (معروف به اسيد) جي.اچ.بي و… در كنار سوء مصرف مواد مخدر،كوكايين و ديگر داروهاي اعتياد اور مي باشد.به گونه اي كه در حال حاضر شيوع مصرف اينگونه مواد،تمامي اروپا،امريكاي شمالي و شرق اسيا را تحت تاثير قرار داده است.گستره ان نيز كشور ما را تهديد مي كند،چرا كه اوضاع فعلي منطقه و كاهش ورود مواد طبيعي (همچون مشتقات ترياك) زمينه مساعدي را فراهم ساخته تا بازار مصرف اين قبيل داروهاي اعتياد اور كه هم از نظر حمل و نقل و هم از نظر مصرف راحت تر هستند فراهم شود.اخرين اطلاعات واصله حكايت از فعاليت تركها،پاكستاني ها،كردها و چيني ها در تهيه و توزيع اين مواد دارد.
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید