جزوه تغذیه دام و طیور با فرمت pdf ودر 322 صفحه فهرست مطالب فصل اول: تجزیه تقریبی خوراك ها 8 رطوبت 8 نحوة محاسبۀ اجزاي مادة خوراکی 9 روش هاي جدید براي بررسی دقیق عناصر مواد خوراکی 11 تفاوت هاي بین سلول هاي گیاهی و سلول هاي جانوري 11 فصل دوم : هضم در تک معده اي ها : 12 جذب مواد مغذي 16 جذب کربوهیدرات ها 16 سیستم هاي انتقال اسید آمینه 17 فیزیولوژي هضم درنشخوار کننده 18 فصل سوم : متابولسیم 25 گلوکز به عنوان منبع انرژي 25 فصل چهارم: سیستم هاي انرژي 26 عوامل مؤثر بر روي متابولسیم پایه 26 نکات قابلیت دسترسی 34 فصل پنجم: انرژي متابویسمی 36 فصل ششم : سیلو 41 فرمول اتلاف مادة سیلویی 43 مواد ضد تغذیه اي و نیازهاي اسید آمینه و اسید چرب 43 استفاده از انرژي متابولسیمی 48 استفاده ازMEبراي نگهداري و سیستم هاي انرژي 49 استفاده ازME براي اهداف تولیدي 50 استفاده از انرژي متابولسیمی براي رشد 51 سیستم هاي انرژي 51 قابلیت متابولیزه شدن 52 سیستم انرژي طیور و خوك ( تک معده ) 54 تغذیه طیور 58 لیپیدها 59 در صد جذب چربی ها ( عوامل مؤثر روي انرژي زایی چربی ها ) 60 عوامل مؤثر بر انرژي زایی چربی 65 روش هاي تعیین قابلیت دسترسی اسیدهاي آمینه 69 معیارهاي تعیین کیفیت پروتئین در نشخوار کنندگان 71 اندازه گیري تجزیه پذیري به وسیله حیوان 72 بازدهی جذب ازت 74 محصول پروتئین میکروبی 74 قابلیت هضم حقیقی پروتئین 74 سیستم پروتئین متابولسیمی :MP یا سیستم بریتانیایی 75 سنتز اسید آمینه به طریق تجاري 79 روش هاي بیان احتیاجات طیور به اسیدهاي آمینه 80 رابطه بین اسید آمینه و سایر مواد غذایی 80 طبقه بندي پروتئین ها 81 پروتئین با منشأ داخلی 85 احتیاجات پروتئین مرغان تخم گذار 89 عوامل مؤثر بر احتیاجات اسید آمینه 93 عوارض ازدیاد پروتئین یا اسیدهاي آمینۀ ضروري 94 مصرف اختیاري خوراك 94 عوامل و نظریات متعدد در مصرف اختیاري خوراك توسط حیوان نشخوار کننده 99 ویتامین ها و مواد معدنی 100 روابط مس مولیبدن و گوگرد 117 مسمومیت زایی مس 117 متداول ترین بقولات 125 خانوادة کلم ها ( چلیپائیان ) 127 نکات کنسانتره هاي پروتئینی 146 پودر پرهیدرولیز شده 152 ترکیبات ازته غیر پروتئینی به عنوان منبع پروتئین 153 تست هاي فصل سیلو 162 تست هاي فصل ویتامین ها و مواد معدنی 166 نکات فصل هضم و گوارش ( تست ) 170 تست هاي فصل پروتئین 176 تست هاي ارزیابی مواد خواراکی 180 تست هاي فصل تغذیه طیور 185 تست هاي فصل مرتع و مواد ضد تغذیه اي 195 تست هاي فصل مرتع و مواد ضد تغذیه اي 196 تست هاي فصل مرتع و مواد ضد تغذیه اي 197 پاسخنامه تست هاي تغذیه دام 200 فصل هفتم: متابولیسم و مواد مغذي: 204 آب 204 کربوهیدارتها 206 فصل هشتم: خوراکهاي مصرفی در تغذیه دام 210 تعریف خوراك 210 ? تقسیم بندي خوراك ها 210 سایر خوراکهاي انرژي زا 219 خوراکهاي پروتئینی 223 فرآوردههاي فرعی غلات 232 241 ( Single Cell protcein) پروتئین تک سلولی بی مهره گان 242 خوراکهاي علوفهاي 243 خصوصیات عمومی علوفه ها 244 ارزش تغذیهاي علوفه ها 244 246 ( Legumes علوفه خانوداه بقولات(لگوم ها محصولات فرعی فرآوردههاي کشاورزي 254 غنی سازي کاه 254 غنی سازي بوسیله سود سوزآور 255 غنی سازي بوسیله آمونیاك 255 شکلهاي بکارگیري علوفه 259 ذخیره سازي علوفه 261 فرآیندتخمیر 265 عوامل نامطلوب در تهیه سیلو 265 انواع سیلو از نظر ساختمانی 267 مکملهاي مواد افزودنی به خوراکهاي دامی 268 هورمونها 273 ترکیبات ضد نفخ 274 فصل نهم: روشهاي آماده سازي خوراکهاي دامی 276 283 ( Extruder) دستگاه اکسترودر فصل دهم: عوامل ضد تغذیهاي موجود درخوراکهاي دامی : 285 آفلاتوکسین ها 285 بازدارندههاي پروتئینی 286 لکتین ها 288 بازدارندههاي عناصر معدنی 290 مجموعه تست خوراك و خوراك دادن دام 295 پاسخنامه تشریحی 313 منابع مورد استفاده 323
دیدگاه خود را ثبت کنید