گزارش کار وکالت قابل استفاده دانشجویان رشته حقوق در 161 صفحه بصورت WORD قابل ویرایش دارای 22 گزارش به همراه رای دادگاه و نظر کاراموز برخی از گزارش ها به شرح ذیل است
تقاضای مهریه (مطالبه مهریه)
دستور موقت ملاقات فرزند مشترک طبق دادنامه
اجازه ازدواج مجدد
مزاحمت تلفنی
حمل مشروبات الکلی – واخواهی از حکم
فحاشی – تهمت و ایراد ضرب و جرح عمدی
شرکت در اخاذی و تهدید با چاقو
رابطه نامشروع کمتر از زنا – تحرد به مأمورین دولت
تصادف و ایراد جراحات و صدمه بدنی ناشی از رانندگی بدون گواهینامه
خیانت در امانت
اعسار از پرداخت هزینه دادرسی تجدید نظر خواهی
تقاضای رسیدگی به صدور حکم به فروش ملک مشاعی یکدستگاه آپارتمان
صدور تأمین خواسته مطالبه مبلغ نه میلیون تومان یک فقره چک به انضمام کلیه خسارات اعم (از هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و خسارات تأخیر تأدیه)
محکومیت خوانده به پرداخت هزینه پرداختی خواهان بابت اداره زندگی مشترک
دادرسی فوری مبنی بر الزام خوانده به صدور شناسنامه فرزندم به جهت غیبت همسرم و جبران خسارت ناشی از هزینه دادرسی.
تقاضای صدور گواهی حصر وراثت
صدور حکم مبنی بر فسخ عقد اجاره موضوع اجاره نامه
تقاضای صدور حکم به پرداخت دیه صدمات و جراحات وارده به موکل به انضمام خسارات و هزینه های دادرسی – حق الوکاله، از باب تسبیب.
صدور حکم مبنی بر تخلیه و تحویل عین مستأجره
نظر کارآموز:
با توجه به این که خواهان علیه همه خواندگان ردیف 1 الی 4 طرح دعوی نموده ولی دادگاه محترم در مورد خوانده ردیف 3 (آقای عبدالجمیل عباسی) تکلیفی مقرر ننموده است در صورتی که با توجه به بند 4 ماده 84 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی که می گوید: «اگر دعوی متوجه شخص خوانده نباشد، این یکی از موارد قرار رد دعوی می باشد) دادگاه در مورد نامبرده باید قرار مذکور را صادر نماید.
ولی در مورد خواندگان ردیف 1 الی 3 که وراث حین الفوت خوانده می باشد طبق ماده 232 قانون امور حسبی که می گوید: «دعوی بر میت اعم از دین یا عین باید بطرفیت ورثه و یا نماینده قانونی آنها اقامه شود ..» می توان اذعان داشت طرح دعوی علیه نامبردگان منطبق بر موازین قانونی و محمول بر صحت می باشد.
نکته قابل ذکر این که:
با توجه به حکم دادگاه که به بند ب ماده 395 قانون مجازات اسلامی اشاره نموده، جرح و صدمه واقع شده را شبه عمد دانسته، در حالی که این صدمه منطبق با تبصره 3 ماده 295 قانون فوق می باشد آن جا که می گوید: «هر گاه بر اثر بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم مهارت ... مربوط به امری ضرب یا جرحی واقع شود... آن ضرب و جرح در حکم شبه عمد است». پس به نظر اینجانب آسیب وارد شده را باید در حکم شبه عمد دانست.
دیدگاه خود را ثبت کنید