دانلود جزوه مهندسی صنایع غذایی با فرمت pdf ودر ۲۹۹ صفحه
فهرستمطالب
آحاد وابعاد 11
نیرو 21
انرژي پتانسیل23
انرژي جنبشی 23
موازنه ماده وانرژي 27
قانون گازهاي کامل (ایدهآل) 32
قانون بویل 33
قانون شارل 33
قانون آووگادرو33
محاسبات مربوط به مخلوط گازها34
دماي واکنش 38
تعاریف و مفاهیم اولیه 40
خواصترمودینامیکی 40
فرایندها و سیکلها 41
قانون صفرم ترمودینامیک 41
ماده خالص41
معادلات حالتبراي فاز بخار 43
کیفیتو رطوبت44
مجموعه نکات 45
کار و گرما 46
محاسبه کار در سیستمهاي مختلف46
گرما 47
مجموعه نکات 48
قانون اول ترمودینامیک 49
انرژي داخلی50
گرماي ویژه حجم ثابت و گرماي ویژه فشار ثابت51
انرژي داخلی و آنتالپی و گرماهاي ویژه گازهاي ایدهآل51
قانون اول ترمودینامیکبه صورت معادله آهنگ 52
53 (STADY STATE STEADY FLOWPROCESS) فرایند حالت پایدار – جریان پایدار
فرایند حالت یکنواخت - جریان یکنواخت53
مجموعه نکات 55
«5» مهندسی صنایع غذایی
قانون دوم ترمودینامیک 57
بازده موتور گرمایی و یخچال57
بیان قانون دوم ترمودینامیک 58
عوامل ایجاد بازگشتپذیري 58
سیکل کارنو 59
مقیاسترمودینامیکی دما 59
نامساوي کلاریوس61
روابط خواصترمودینامیک63
اصل افزایشآنتروپی63
تغییراتآنتروپی درجامدات و مایعات 64
فرایند پلیتروپیکبرگشتپذیر براي گاز کامل65
تحلیل قانون دوم ترمودینامیکدر مورد حجم کنترل 65
فرایند برگشتپذیر حالتپایدار جریان پایدار 66
راندمان ایزنتروپیک66
برگشتناپذیري و قابلیتکاردهی 67
مجموعه نکات68
سیکل هاي ترمودینامیک 69
سیکلهاي توان و تبرید 69
سیکل رانکین 70
تأثیر عوامل مختلفبر راندمان سیکل رانکین71
چرخه رانکین با گرمایشمجدد 72
چرخه را نکین با بازیاب72
چرخههاي توان استاندارد هوا 72
چرخه برایتون 73
سیکل توربین گاز همراه با بازیاب74
سیکل استاندارد هوا براي دانشجت74
سیکل اتو 74
سیکل دیزل 75
سیکل تبرید استاندارد هوایی 76
مجموعه نکات77
مخلوطهاي گازي80
مدل دالتون81
مدل آماگات81
خواصترمودینامیکی مخلوطها82
مدل ساده شده مخلوط گاز و بخار 82
82 f = (Relativehumidity) رطوب نسبی
83 W = (Humidity Ratio) ( رطوبتمخصوص(نسبت رطوبت
فرایند اشباع آدیاباتیک 83
83 (Wet bulb temperature) و دماي حبابتر (Dry bulb temperature) دماي حباب خشک
مهندسی صنایع غذایی «6»
مجموعه نکات 84
روابط ترمودینامیکی 85
معادله کلاپیرون85
روابط ریاضی براي فاز همگن 85
روابط ماکسول 85
انبساطپذیري حجمی و تراکمپذیري آدیاباتیکو همرما 86
مجموعه نکات 87
مجموعه تست 89
حل تستهاي92
مجموعه تست 94
حل: تست 96
مجموعه تست 98
حل 101
مجموعه تست 104
حل تست 109
مجموعه تست 112
حل تست 117
مجموعه تست 121
مجموعه تست 127
حل 128
مجمو عه تست 129
حل تست 130
مجموعه تست 131
حل تست 133
خواصسیال: 135
محیطپیوسته:135
مسیر پویشآزاد: 136
تعریفسیال:136
سیالات غیرنیوتنی 138
سیالات غیرنیوتنی مستقل از زمان : 139
سیالات غیر نیوتنی تابع زمان 141
سیالات ویسکوالاستیک142
معرفی سیالات ویسکوالاستیک 142
برخی رفتارهاي سیال ویسکوالاستیک 143
تغییر شکل سطح آزاد یکسیال در حال چرخش: 143
تغییر جهتجریانهاي ثانویه یکجریان در حال چرخش 144
آماسیدگی جت145
جریان یکسیال ویسکوالاستیکدر یککانال باز شیبدار 145
«7» مهندسی صنایع غذایی
جریانهاي ثانویه در مجراهاي غیرمدور146
بازگشتفنري 146
سیفون بدون لوله 147
لزجت 147
لزجتسینماتیکی 148
روابط میان چگالی، درجه حرارت و غلظت 148
ضریبکشسانی حجمی 149
فشار بخار(تبخیر و جوشش) 150
چگالینسبی 150
کششسطحی موئینگی150
خاصیت موئینگی: 151
ایستایی سیالات153
معادلات اساسی ایستایی سیالات 155
تغییرات فشار در یکسیال ساکن: 155
تغییرات فشار در یکمایع با لایه هاي مختلف 157
دستگاه هاي اندازه گیري فشار: 158
مفاهیم جریان و سینماتیک 159
روشهاي تحلیل 159
توصیف حرکتسیال 160
معادله خط جریان:160
توصیف فرایندهاي سیال و ساده سازي آنها: 161
جریان یکنواخت: 162
مفاهیم سیستم و حجم کنترل و کاربردهاي آن: 163
معادله عمومی انتقال رینولدز: 164
قانون پیوستگی: 165
معادله اندازه حرکت: 168
کاربردهاي معادله اندازه حرکت: 169
* تیغه هاي متحرك: (بسیار مهم) 169
اتلافات ناشی از انبساط ناگهانی لوله: 171
پرشهیدرولیکی 173
جریان لزج: لوله ها و کانالها 174
جریان هاي آرام و درهم 174
جریانهاي درونی و بیرونی 175
175 : HAGEN-POISUILLE لوله با سطح مقطع مدور، معادله
افتهد در لوله ها: 177
افتهد در جریان آرام: 178
افتهاي فرعی: 178
افتهد ناشی از انبساط تدریجی: 179
افتهد ناشی از انقباضناگهانی: 179
مهندسی صنایع غذایی «8»
خوردگی فلزات180
تمایل به خوردگی و مقیاسپتانسیل 180
انواع پیل 180
قرار دادهاي الکتروشیمیایی 181
معادله نرنست181
مفهوم پتانسیل اضافی 184
پلاریزاسیون 185
شدت جریان مبادله (تبادلی)186
انواع خوردگی187
حفاظتآندي 195
یادآوري نکات ضروري:197
مقدمه 199
199 (CONDUCTION) 1-1 رسانایی
حالتجامد 201
حالتسیال 201
203 (CONVECTION) -2-1 جابهجایی
204 (RADIATION) -3-1 تابش
-4-1 مقایسه انتقال گرما و ترمودینامیک 205
خلاصه نکات206
خود آزمایی 208
پاسخ تست210
انتقال حرارت هدایتی 211
-1-2 معادله نرخ رسانایی211
-2-2 معادله پخشگرما 212
-3-2 شرایط مرزي و اولیه215
-4-2 سطوح گسترشیافته (پره ها) 218
-5-2 شکل کلی معادله انرژي براي یکسطح گسترشیافته یکبعدي 219
مجموعه نکات 228
مجموعه تست 229
پاسخ 230
رسانایی گرمایی دائم و یک بعدي 231
-1-3 رسانایی گرماي دایم و یکبعدي بدون تولید انرژي گرمایی 231
-2-3 مقاومتگرمایی 236
-3-3 دیوار مرکب 237
-4-3 مقاومتسطح تماس 238
-5-3 شعاع بحرانی: 239
-6-3 رسانایی با تولید انرژي داخلی 240
-7-3 روشدیگر براي تحلیل رسانایی247
«9» مهندسی صنایع غذایی
مجموعه نکات248
مجموعه تست251
پاسخ تستها 261
دیدگاه خود را ثبت کنید