دانلود پاورپوینت لجستیک معکوس با فرمت pptx و قابل ویرایش در ۲۰ اسلاید
قسمتی از متن پاورپوینت لجستیک معکوس
فهرست مطالب
مقدمه
زنجیره تامین مستقیم
تاریخچه زنجیره تامین معکوس
تعریف زنجیره تامین
مدل مفهومی
اهمیت و ضرورت لجستیک معکوس
شناسایی عوامل موثر در زنجیره تامین معکوس
دلایل توجه به لجستیک معکوس
مقدمه
مديريت لجستيك معكوس حوزه كوچك ولي مهمي از زنجيره تامين كنندگان امروزي است و اين اجازه را به مديریت شركتها مي دهد كه كالاها و مواد اوليه برگشتي را به عرضه كنندگان باز گردانند و براي حفظ تداوم و هماهنگ كردن فعاليت هاي توليد ، توزيع و جلوگيري از توقف عمليات به سبب كمبود موجودي و نيز قابل استفاده نمودن اقلام و كالاهاي برگشتي؛خط مشي ها،نظام ها و روش هايي را اتخاذ نمایند تا مجموع هزينه هاي مرتبط با زنجيره تامين را كاهش دهند.
بديهي است مطالعه حاضر بدنبال بهينه سازي(نزديك به بهينه)چندين فرآيند متفاوت ، با اهداف متفاوت از يكديگر در زنجيره تامين كنندگان معكوس درحوزه هاي مختلف براي افزايش سودآوري ، كاهش هزينه و زمان انجام فرآيندهاي گوناگون ، تحويل بموقع و در نهايت افزايش رضايت مشتريان و بهره وري سيستم است.
مفهوم زنجیره تامین
زنجیره تأمین یک فرآیند یکپارچه است که در آن تعدادی از شرکت های تجاری (شامل تأمین کنندگان، تولید کنندگان، توزیع کنندگان و خرده فروشان) برای تبدیل مواد خام به محصولات تمام شده و تحویل این محصولات به خرده فروشان یا مشتریان کار می کنند.
تاریخچه لجستیک معکوس
مدیریت زنجیره تامین، بسیارى از فعالیتهاى اساسى مدیریت زنجیره با روشهاى جدید درحال انجام است.تا قبل از دهه90،" لجستیک" و"مدیریت عملیات"بجای مدیریت زنجیره تامین بکار میرفتند.واژه لجستیک معکوس در ابتدا " توزیع معکوس" نامیده میشد و با ارجاع به حرکت برگشتی محصولات تاریخ گذشته یا خسارت دیده و شامل حرکت برگشتی پایان عمر محصولات برای بازیافت نیز میباشد.
لجستيك معكوس از بدو پيدايش خود در اشكال گوناگون در سازمانهاي نظامي دنيا وجود داشته است،اما در گذشته سازمانهاي نظامي به دلايل متعددي توجه زيادي به لجستيك معكوس نداشتند و شايد فكر مي كردند كه لجستيك معكوس يك مقوله بلند پروازانه با يك مقوله با فناوري فوقالعاده پيشرفته است كه همواره مانع از پيشرفت واحدهاي نظامي ميشود.
مدل مفهومي
الگوي مفهومي زنجيره تامين معكوس مطالعه حاضر نه تنها جريان مواد اوليه از عرضه كننده و توليدكننده به مشتري نهايي را در بردارد ، بلكه جريان مواد و محصولات استفاده شده توسط مشتري به توليدكننده و عرضهكننده را به منظور كاهش آلودگي محيط زيست را نيز در بر
مي گيرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید