دانلود پاورپوینت تغذیه ورزشی با فرمت ppt و قابل ویرایش در ۱۳۵ اسلاید
قسمتی از پاورپوینت تغذیه ورزشی
انتخاب مواد غذایی بهینه
vمصرف پروتئین به میزان 1 الی 1.5 گرم به ازای هر پوند وزن بدن(30%)
nمصرف پروتئین های حیوانی و گیاهی با نسبت حداقل یک یا بیشتر
vمصرف 2 گرم کربوهیدرات مرکب به ازای هر پوند وزن بدن(50%)
vمصرف 0.5 گرم چربی به ازای هر پوند وزن بدن(20%)(60% از چربی های غیراشباع)
nدر مصرف چربی ها دو سوم چربی مصرفی باید از روغن های مایع
(زیتون،بادام،کنجد) باشد.
vانتخاب مواد مغذی با کالری بالا
nحبوبات
nمیوه ها(موز،سیب، کشمش،زردآلو)، آب میوه ها(سیب، آناناس،انگور)
nشیر، شیرمالت، شیرشکلاتی
nگوشت گوساله،گوسفند نسبت به گوشت مرغ و ماهی
زمان بندی مناسب دریافت غذا
vقبل تمرین قدرتی
nمیان وعده حاوی پروتئین و کربوهیدرات متوسط
vبلافاصله بعد تمرین قدرتی
nمصرف پروتئین و کربوهیدرات بیشتری با سرعت جذب بالاتری
vدر طول روز
nحداقل هر 4 ساعت یک وعده یا میان وعده غذایی داشته باشید.
رژیم غذایی در دوران حجم
vفاز اول(هفته اول تا چهارم)
vافزایش کالری مصرفی(10 درصد)
nاگر به سختی وزن اضافه می کنید 5% دیگر اضافه کنید.
nاگر بیش از 2 ساعت در هفته تمرین هوازی دارید 5% دیگر اضافه کنید.
nاگر تمرینات تان سنگین است 5% دیگر اضافه کنید.
vافزایش کالری روزانه (300 الی 500کالری در روز)
vبرای افزایش یک پوند وزن عضلانی نیاز به 2300 الی 3600 کالری انرژی داریم.
فاز اول(هفته اول تا چهارم)
vهفته سوم: بررسی پیشرفت
nبررسی ظاهر در آینه، بررسی قدرت بدن، بررسی افزایش وزن
nاگر برنامه بالا جوابگو نبود، 200 کالری(25 گرم کربو، 25 گرم پروتئین) قبل خواب مصرف شود.
nاگر طی 2 هفته وزنتان تغییر نکرد، 200 کالری و اگر کاهش یافت 400 کالری در روز اضافه کنید(50کربو و 50 پرو).
فاز دوم(هفته پنجم تا هشتم)
v5% به کالری مصرفی افزوده می شود(کربوهیدرات پیچیده و چربی غیراشباع)(صبحانه و نهار).
vاگر بیش از 2.5 کیلوگرم افزایش وزن داشتید یا افزایش چربی قابل توجهی داشتید کالری ثابت بماند.
vهفته ششم: ارزیابی بدن
nافزایش 3% وزن بدن ایده آل است.
nاگر افزایش وزن بیشتر میخواهید، افزایش کالری این مرحله را دوبرابر کنید.
فاز سوم(هفته نهم تا دوازدهم)
v5% به کالری مصرفی افزوده می شود(50% پروتئین، 50%کربو)(قبل یا بعد تمرین).
vهفته دهم: ارزیابی پیشرفت
nمشاهده افزایش وزن 4 الی 5% ایده آل است.
nاگر پیشرفت قابل توجهی داشتید کالری ثابت بماند.
nآیا افزایش چربی قابل توجهی داشتید؟؟؟؟؟ تمرینات هوازی را در هفته به یک ساعت برسانید.
انواع کراتین
vکراتین منوهیدرات(creatine monohydrate)
vکراتین آنیدروز(creatine anhydrous)
vکراتین مالآت(di- and tri-creatine malate)
vکراتین اروتات(creatine orotate)
vکراتین آلکالین(creatine kre-alkalyn)
vکراتین سیترات(creatine citrate)
vکراتین فسفات(creatine phosphate)
vکراتین سرم(creatine serum)
vکراتین تارتاریک(creatine tartrate)
vکراتین تیترات(creatine titrate)
vمنیزیم کراتین کی لیت(magnesium creatine chelate)
vکراتین گلوتامین تائورین(creatine glutamine taurine)
vکراتین اچ ام بی(creatine HMB)
vکراتین اتیل استر(creatine ethyl ester CEE)
کراتین منوهیدرات
üبه هر مولکول کراتین، یک مولکول آب چسبانده شده است.
üپرمصرف ترین نوع کراتین است.
üشکل میکرونیزه آن قابل تحمل تر است.
üشکل اولیه آن میکرونیزه نبوده و سبب مشکلات گوارشی(نفخ و اسهال) و گرفتگی های عضلانی می گردد.
دیدگاه خود را ثبت کنید