دانلود پاورپوینت خلاصه کتاب سيستم هاي اطلاعات مديريت (مدل سازي اطلاعات) تألیف دکتر علی رضائیان،در قالب ppt و در 253 اسلاید
قسمتی از متن پاورپوینت خلاصه کتاب سيستم هاي اطلاعات مديريت (مدلسازي اطلاعات) تألیف دکتر علی رضائیان
فهرست
فصل اول پالايش مختصات برنامه
فصل دوم
سلول گرايي، زير بناي تحولات در صنعت رايانه
فصل سوم
عناصر سيستماطلاعاتي
فصل چهارم
طراحي ساختار مفهومي اطلاعات
فصل پنجم
طراحي پايگاه دادهاي
فصل ششم
طراحي برنامه نظام يافته
فصل هفتم
پالايش مختصات برنامه
كليات درس
وظيفه هر سازماني در اين جامعه متحول ايجاد نظم است كه در اين راستا عامل اساسي مورد نياز براي نظم بخشيدن به هر سيستمي اطلاعات دقيق و بموقع
مي باشد در سراسر تاريخ، هم دولتها و هم سازمانهاي بخش خصوصي، به كسب اطلاعات به منظور ايجاد تغيير و همچنين شناخت ساختار اوليه مناسب براي جامعه و سازمان علاقه نشان داده اند مطمئناً اگر اهداف ديگري در كار نباشد هر دو، تشكيلات وسيعي را براي جمع آوري اطلاعات به منظور تداوم بخشيدن به نظم امور نياز دارند. اطلاعات در گذشته ارزش ناچيزي داشته و در تصميم گيريها كمتر به كار مي رفت. در حالي كه امروزه، اطلاعات مهمترين منبع مدير بعد از عامل انساني محسوب مي شود (تيراف، 1984، ص4) هدف كلي اين درس آشنايي داشنجويان با چگونگي استفاده از اطلاعات در امر تصميم گيري است.
فصل اول
نگاه كلي بر سيستمهاي اطلاعاتي
سير تحول سيستمهاي اطلاعاتي مبتني بر رايانه
در بررسي فناوري اطلاعات و سيستمهاي اطلاعاتي در سازمان، مروري بر سير تكوين آن مي تواند ديدگاه دقيقتري را به پژوهشگر ارائه دهد هر چند مي توان تاريخ سيستم اطلاعات مديريت را ه هولريث يا حتي چارلزببيج منتسب دانست، ولي آغاز آن از اواخر دهه 1950 مي باشد.
در سال 1957، يعني زمان عبور از عصر صنعتي به عصر اطلاعات، تعداد افرادي كه بخش مهمي از كار آنها با اطلاعات و پردازش آن سروكار داشت(كارگران اطلاعاتي)، از تعداد كارگزان صنعتي بيشتر شد.
در دهه 1970 كاركنان اطلاعاتي بيش از پنجاه درصد از نيروي كار را تشكيل ميدادند (نمودار 1ـ1) (اسپراگ و مك نورلين، 1986،ص2).
پردازش اطلاعات
بعد از 1960، كار بر روي اطلاعات بسرعت رشد كرد. در اين زمينه تحقيق بر روي بخش اطلاعات اقتصاد نشان مي دهد كه از هفده درصد در سال 1950 ناگهان به پنجاه و هشت درصد در سال 1980 افزايش يافت. در حاليك ه در همان دوره، در بخش صنعت از 65 درصد به 27 درصد كاهش پيدا كرد (نمودار1ـ1) اين آمار و ارقام، از تغيير كاملاً عميقي در سازمانها حكايت مي كند.
در عصر حاضر، پردازش اطلاعات يكي فعاليت عمده اجتماعي است. بخش مهمي از زمان كاري و شخصي هر فرد به جستجو، ثبت، جذب و دروني كردن (هضم) اطلاعات مي گذرد. به عنوان نمونه تا 80 درصد وقت مديران اجرايي، به پردازش و انتقال اطلاعات سپري مي گردد.
دیدگاه خود را ثبت کنید