دانلود پاورپوینت هزینه یابی دوره عمر محصول با فرمت pptx و قابل ویرایش در ۲۳ اسلاید
قسمتی از متن پاورپوینت هزینه یابی دوره عمر محصول
چکیده:
هزینه یابی دوره عمر محصول یکی از روشهای مدیریت هزینه است که برای شناسایی و اداره هزینه در فاصله زمانی بین طراحی یک محصول جدید تا عرضه آن به بازار و بالاخره توقف و تولید آن به دلیل نبود تقاضای کافی برای آن محصول در بازار استفاده میشود.
روش هزینه یابی دوره عمر محصول یک دید گسترده تری را نسبت به سیستم های حسابداری سنتی در نظر می گیرد . بنابراین علاوه بر هزینه های سرمایه گذاری اولیه ، هزینه های عملیاتی و سایر هزینه هایی که در طول دوره عمر برآوردی محصول روی می دهد ، مد نظر قرار می دهد . اولین مرحله در ارزیابی هزینه دوره عمر محصول ، درک ماهیت دوره عمر محصول و فعالیت هایی است که در تمامی مراحل آن انجام می شود
در این مقاله دوره عمر از دیدگاه بازاریابی,تولیدکنندگان,مشتری و اجتماع مورد بحث قرار میگیرد.دوره عمر از دیدگاه مشتری یا مصرف کننده را دوره عمر محصول می گویند.دوره عمر محصول از دیدگاه مشتری کامل ترین هزینه است و در این مقاله مورد تاکیید قرار میگیرد
. لذا در این مقاله ابتدا به تشریح دوره عمر محصول پرداخته می شود ، سپس در ادامه ، بحث هزینه یابی دوره عمر محصول و هزینه ها و مدل های مورد استفاده در آن تشریح خواهد شد. نتیجه بدست آمده حاکی از آن است که بر خلاف انتظار مدیران ، هزینه یابی دوره عمر محصول و سایر فنون اندازه گیری عملکرد فقط می تواند به عنوان یک راهنما و نشان دهنده راه های بهبود باشد و نمی تواند به خودی خود چیزی را اصلاح و بهبود بخشد .
مقدمه:
دوره عمر از مفاهیم مطرحی است که از دیدگاه های مختلف مانند دیدگاه بازاریابی تولید کنندگان و مشتریان و اجتماع مورد بحث قرار میگیرد.
در این مقاله تلاش شده است تا موضوعات دوره عمر محصول و دوره عمر بازار به اختصار مورد بحث قرار بگیرد و روشهای هزینه یابی آنها معرفی شود.این کار میتواند زمینه را بیش از بیش برای مدیریت هزینه و کاهش هزینه های محصول و هزینه های مشتریان مهیا سازد. امروزه به علت کاربرد گسترده هزینه ها در ارزیابی های اقتصادی ، ارزیابی های مالی ، مدیریت ارزش ، مدیریت ریسک و مدیریت تقاضا ، تعیین دقیق آن ها به جزئی لاینفک از فرایند مدیریتی تبدیل شده است
تاریخچه:
هزینه یابی دوره عمر ، اولین بار به وسیله وزارت دفاع آمریکا در سال 1960 مورد استفاده قرار گرفت . هدف هزینه یابی دوره عمر در آن زمان ، کمک به وزارت دفاع در تهیه و تدارک تجهیزات نظامی بود . بکارگیری این روش در آن زمان توسط وزارت دفاع نشان داد که نزدیک به 75% هزینه های کل سیستم را هزینه هایی غیر از هزینه های تحصیل و ساخت اولیه تشکیل می دهد و این هزینه ها اغلب شامل هزینه های عملیاتی و نگهداری بودند.
در سال 1970 کاربرد هزینه یابی دوره عمر تا ارزیابی و مقایسه مزایای نسبی راه های گوناگون تصمیم گیری پیش رفت . در این زمان بود که از آن به عنوان یک ابزار تصمیم گیری و تفکر مدیریتی استفاده شد .
دیدگاه خود را ثبت کنید