توضیحات محصول
[wpsm_toplist]
[wpsm_toplist]
پاورپوینت انواع نما ونحوه ی اجرای آن
قسمتی ازمتن پاورپوینت
اسلاید ۱ :
فلسفه نما:
از جمله کارهای نهایی وتکمیلی در ساختمان به منظور به تصویر کشیدن چهری واقعی و زیبای آن نماسازی است .
نما سازی مبین شخصیت ساختمان و زیبایی محیط مورد توجه است.
اسلاید ۲ :
در کنار هم قرار گرفتن ساختمان ها و چسپیدن آنها به یکدیگر باعث شده ساختمانهای ما کمتر دارای چهار وجه مشخص بوده و آنچه از این بنا به دید و منظر اصلی بدل می شود تنها یک نما می باشد.
کشور ایران یکی از کهن ترین تمدن های بشری را داراست از دیر باز مورد توجه جهانگردان داخلی و خارجی قرار داشته بناها و ساختمانهایی با معماری و نمای چشمگیر و عظیم را در خود جای داده است که سبک های زیبا را به جهانیان عرضه کرده است از ارگ بم ،تخت جمشید ، پاسارگاد گرفته تا میدان نقش جهان و سی و سه پل و منار جنبان و جای بسی خوشحالی است که تشکیلاتی چون میراث فرهنگی متولی بخشی از این بناهاستاما در کنار این افتخارات یک سوال دیگر در ذهن مطرح می شود که بناهای امروزین چگونه مایه مباحت ایندگان خواهد شد.
اسلاید ۳ :
پارامترهای انتخاب یک نما :
تا اینجا دریافتیم که نما ضرورت دارد پس پارامترهای زیر درانتخاب نوع نما تاثیر گذاراست
۱_سنخیت نما با بافت مجموعه ی بافت شهری
۲_ترکیبات موزون و مطبوع معماری ایرانی
۳_در نظر گیری نشانه های بشری والگوهای عرف جامعه
۴_هزینی ساخت نما
۵_موقعیت نما ونوع کاربری ساختمان و…
اسلاید ۴ :
اتصالات وترکیبات نما با زیرساختار سازه: آنچه در نما سازی باید مد نظر قرار گیرد پیوند صحیح واصولی نما با اسکلت ساختمان است .
تاکید بر این موضوع به خصوص در نماهای شیشه ای به سبب بحث زلزله مورد توجه است.
اسلاید ۵ :
باید اذعان داشت که در واقع نمای ساختمان متعلق به مالکین آنها نیست بلکه بخش عمده ای از بدنه خیابان هاست که آن هم متعلق به مردم است و حق مسلم هر شهروند است که در گذر از خیابانها نماهای زیبا و اصیل و برگرفته از فرهنگ و تمدن خود را ببیند.
نماها به سه دسته نماهای سنتی ،نیمه سنتی،نوین تقسیم بندی میشوند
اسلاید ۶ :
انواع نمای های رایج و مرسوم از نظر متریال مورد استفاده
.۱آجرنما
.۲سنگ نما
.۳ابزار سیمان یا نمای رومی
.۴نمای سرامیک
.۵نمای سیمانی
.۶سنگ بادبر و…. باتوجه به ذیق وقت و از طرفی نیز اکثر دانشجویان به طور کامل با این نماها اشنایی کامل دارند بنده فقط به توضیحات مختصری و گرفتن عکس از نماهای مختلف اکتفا کردم.
اسلاید ۷ :
۱- نمای آجری: در نماسازی با آجر ارجح است آجر نما به طور همزمان با آجر پشتکار چیده شود و باید ضخامت این دو آجر یکسان یا تقریبا یکسان باشد تا هر دو رج روی یک ملات چیده شود در صورتی که اجر نما پس از احداث دیوار کار چیده شود باید با مهار کردن مفتول ها فلزی در داخل ملات پشت کار و قراردادن سر ازاد این مفتول در ملات اجر نما این دو قسمت اجر کاری به هم متصل گردند فاصله این مفتول ها در هریک از جهات افقی و قائم نباید از ۵۰سانتی متر بیشتر باشد.
اسلاید ۸ :
۲- نما سازی با سنگ پلاک :
در صورتی که سنگ ها به صورت پلاک به صورت قائم نصب شوند باید با تعبیه اسکوپ و یا مهار مناسب دیگری از جدا شدن و فروریختن در موقع بروز زلزله جلوگیری شود در نماسازی با سنگ غیر پلاک که قطعات سنگ به صورت افقی روی هم چیده می شود نابع مقررات نماسازی با اجر بوده که در بالا توضیحات کامل ارائه گردید.
اسلاید ۹ :
نحوه اسکوپ کردن نیز با ایجاد برشهایی در قسمت ابتدا و انتهایی عرض سنگ و گیردار کردن سیم مفتولی در برش ها صورت می پذیرد که پس از اجرا با ملات درگیر شده و از جدا شدن و خطرات ناشی از آن جلوگییری می کند.
اسلاید ۱۰ :
نمای سیمانی:
مخلوطی است ازسیمان وماسه با عیار ۲۵۰تا۳۰۰ کیلوگرم برمترمکعب ساخته شده .
در ابتدا کرم بندی وسپس بین کرم ها پر می گردد.
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید