دانلود مقاله اختلالات خواب با فرمت ورد و قابل ویرایش در 28 صفحه
چکیده
1ـ بيخوابي
يك پديده subjective است. بيخوابي به سه نوع تظاهر مي يابد.
1ـ اشكال در بخواب رفتن (sleep - onsetinsommiu).
2ـ بيداريهاي مكرر وسط خواب (sleep - maintenance insomnia)
مقاله اختلالات خواب
3ـ بيدار شدن خيلي زود هنگام صبح
بيخوابي در شب باعث اختلال كاري و كاهش هوشياري و احساس بدحالي و خواب آلودگي در روز بعد مي شود. مشكل مي توان بي خوابي را به صورت ابركتيو مشخص نمود و مطالعات پوي سومنوگرافيك هميشه نميتواند با شكايات بيمار از بيخوابي تطبيق نمايد. حدود 10% همه شكايات ساپژكتيوبي خوابي مزمن هيچ آبنورمالي در هر سومنوگرافي ندارند(pseudo - insomnia)
بيخوابي شايع ترين اخلال خواب است. بيش از تمام بالغين اين حالت را تجربه كرده اند ولي شيوع موارد شديد آن فقط حدود 1 نفر از هر 500 بيماري كه به درمانگاه مراجعه مي كنند بوده است. (در كانادا) زنان بيشتر از مردان درگير بيخوابي هستند در پيرها شايع تر از جوانان مي باشد. شيوع بيشتر بيخوابي در افراد مسن از حداقل تا حدي بعلت آينه خواب و ميوكلونوس هنگام خواب مي باشد كه در افراد مسن شايع تر از جوانان است. بعضي از افراد مسن مبتلا به بومانس بتدريج مراحل 3 و 4 nerm خواب خود را از دست مي دهند و بيداريهاي شب هنگام زيادي را تجربه كرده و خواب آنها از شب بروز تغيير زمان مي دهد.
بيخوابي گذرا (Transient insomnia) بيشترين مولفين بيخوابي را به دو دسته گذرا (زير 3 هفته ) و مزمن (بيشس از 30 هفته) تقسيم كرده اند. بيخوابي گذرا معمولاً ناشي از استرس ناگهاني در زندگي، بيماري كوتاه مدت، مسافرت يا مدتي محروميت از خواب است.
دیدگاه خود را ثبت کنید