توضیحات محصول
در این پروژه کلیه فرمول ها جداول و توضیحات بصورت ورد و قابل ویرایش بوده و در45صفحه می باشد این طرح توجیهی پروژه دانشجویی ست . دراین طرح توجیهی همه پیش بینی هزینه ها ،درامدها ،نقطه سر به سر کارخانه و... به روز و بر مبنای سال 98 تهیه شده است جداول شامل زمین کارخانه، ساختمان سازی،ماشین الات و تجهیزات کارخانه،محوطه سازی کارخانه، تجهیزات اداری و کارگاهی،براورد هزینه های انرژی شامل برق آب گازوئیل بنزین و...حقوق و دستمزد و .... همه بر اساس سال 98 تهیه گردیده است.
امکانسنجی فنی و اقتصادی در قالب یک سند به عنوان طرح توجیهی مکتوب می شود. این سند علاوه بر کاربردی که برای مالکین طرح و سهام داران دارد برای ارایه به سازمانهای مختلف از جمله جهت ارایه به بانکها در هنگام اقدام برای دریافت وام ضروری است. لذا امروزه در مدارس و دانشگاه ها آموزش طرح توجیهی جز یکی از دروس فنی دانشجویان محسوب میشود که میبایست دانش اموزان و دانشجویان با آن آشنا و توانایی انجام انرا فرا گیرند . همانطور که میدانید برای انجام یک طرح توجیهی مالی و اقتصادی نیاز به انجام محاسبات فنی میباشد و انجام یک پروژه طرح توجیهی به روز چند صد هزار تومان هزینه دارد لذا این پروژه طرح توجیهی که توسط دانشجویان کارشناسی ارشد در سال 98 انجام گرفته است به قیمت بسیار پایین تر از قیمت واقعی خود برای استفاده و اشنایی دانشجویان در این فروشگاه قرار گرفته است. در ادامه فهرست مطالب و قسمتی از متن اصلی پروژه برای اشنایی کلی با این طرح آورده شده است
مقدمه
هر محصول ویژگیها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.
در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی )نامگذاری بروکسل(محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.
نام و کاربرد محصول
محصول تولیدی مورد نظر: انواع کمپوت میوه به شرح زیر می باشد.
کمپوت گیلاس، کمپوت آلبالو، کمپوت هلو، شلیل، کمپوت گلابی و کمپوت سیب به طور کلی کمپوت ها یکی از انواع کنسرو می باشند. که جهت نگهداری و حفاظت میوه جات به کار می روند.
کمپوت برای استفا ده بیماران که به هر جهت آمادگی خوردن میوه خام را ندارند مناسب می باشد و یکی ازجمله مصارف عمده کمپوت می باشد. در جریان جنگ ها نیز کمپوت تغذیه بسیار خوبی برای نظامیان
می باشد که در طول جنگ ها ی تاریخ بخصوص در جنگ جهانی دوم این مسئله ثابت شده است . در مسافر تها نیز مسافران تمایل خوبی به مصرف کمپوت بخصوص به دلیل راحتی حمل آن دارند . کوهنور دان و ورزشکاران از دیگر مشتریان این محصول می باشند و به طور کلی بسیاری از مردم در سالهای اخیر تمایل خاصی نسبت به مصرف کمپوت میوه جات از خود نشان می دهند.
شستشوی در خط تولید ژل
سورتینگ و شستشوی نهایی
پس از شستشوی مقدماتی، میوهها به سمت دستگاه سورتینگ سرازیر میشوند تا عملیات جداسازی انجام شود. میوههای نامناسب مثل میوههای له شده یا کرمزده توسط دستگاه سورتینگ از چرخه تولید خارج میشوند. میوههایی که در دستگاه سورتینگ باقی میمانند، توسط نازلهای ماشین سورتینگ تحت فشار آب زیاد کاملا شسته و سمت بخشهای بعدی هدایت میشوند.
به علت فشار آب زیاد در دستگاه سورتینگ، این دستگاه در همه انواع خط تولید کمپوت میوه به کار نمیرود. خط تولید کمپوت سیب، خط تولید کمپوت گلابی، خط تولید کمپوت هلو از جمله خطوط تولیدی هستند که میتوان از دستگاه سورتینگ در آنها استفاده کرد.
ماشین سورتینگ سیب
عملیات سورتینگ و شستشو در خط تولید کمپوت آلوئهورا باید به صورت دستی انجام شود، چرا که قطعات ناسالم و معیوب آلوئهورا تنها به وسیله نیروی انسانی قابل تشخیص و جدا کردن میباشند.
دمگیری
بخش چوبی یا دم در میوههایی مثل سیب و گلابی باید از آنها جدا گردد تا وارد کمپوت نشود. جدا کردن دم از میوه توسط دستگاه دمگیر انجام میشود.
دستگاه دمگیر در بعضی از انواع خط تولید کمپوت میوه به کار میرود. خطوط تولیدی که دستگاه دمگیر در آنها استفاده میشود، عبارتند از:
خط تولید کمپوت گیلاس
خط تولید کمپوت سیب
خط تولید کمپوت گلابی
دستگاه دمگیر دارای شیارهای زیادی در قسمت فوقانی است که وقتی دم میوه در اثر چرخش با آنها تماس پیدا میکند، از میوه جدا میشود. ، نوع خاصی است که با دیگر انواع متفاوت میباشد و گُلگیر نامیده میشود.
سوخت مورد نیاز تأسیسات گرمایش
برآورد سوخت مورد نیاز گرمایش واحد با توجه به سطح سالنهای تولید، ساختمانهای اداری، رفاهی وخدماتی
انجام می شود. مقدار سوخت مصرفی روزانه به ازای هر یکصد متر مربع زیربنای سالن تولید، آزمایشگاه، ساختمانهای اداری، رفاهی و خدماتی 25 مترمکعب گاز طبیعی تخمین زده می شود. این رقم با توجه به آب
هوای منطقه به طور متوسط درنظر گرفته شده است.
بنابراین سوخت مصرفی تأسیسات گرمایش 233 مترمکعب گاز طبیعی در روز برآورد می گردد
65240 = 280 × 233
130480000 = 2000 × 65240
گازوئیل:
گازوئیل مصرفی شامل هزینه کامیونت گازوئیلی و هزینه چهار عدد بخاری برای قسمت های مختلف گرمایش سالن و ساختمان ها :که اگر هر بخاری ساعتی 5 لیتر مصرف داشته باشد هر 4 عدد هر ساعت 20 لیتر مصرف دارد که به این میزان ساعتی 5 لیتر هم بابت مصرف کامیون اضافه میگردد. که روزانه 200 لیتر مصرف گازوئیل میباشد
گازوئیل روزانه 200 = 8 × 25
میزان مصرف سالانه 56000 = 280 × 200
196000000 = 3500 × 56000
در ضمن روزهای کاری در سال 280 روز در نظر گرفته شده است
...
بیشتر
دیدگاه خود را ثبت کنید