پاورپوینت گروه های مهم مواد غذایی و جدول ترکیبات مواد غذایی قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی وتغذیه و...در 19 اسلاید قابل ویرایش
حبوبات
•لوبیا قرمز: یک فنجان (177 گرم) لوبیا پخته شده حاوی: کالری: 225، پروتئین: 15.3 گرم، چربی: 0.885 گرم، کربوهیدرات: 40.4 گرم، فیبر: 13.1 گرم، تیامین (24%DV)، فولات (58%DV)، مس: 48 درصد DV، منگنز: 37 درصد از DV، آهن: 29 درصد DV•لوبیا سیاه: مانند بسیاری از لوبیاهای دیگر، لوبیا سیاه منبع عالی فیبر، پروتئین و فولات است. آنها یک غذای اصلی در آمریکای مرکزی و جنوبی هستند. یک فنجان (172 گرم) لوبیا سیاه پخته شده حاوی (23 منبع معتبر): کالری: 227، پروتئین: 15.2 گرم، چربی: 0.929 گرم، کربوهیدرات: 40.8 گرم، فیبر: 15 گرم، تیامین (35%DV)، فولات (64%DV)، آهن: 20 درصد DV، منیزیم: 29 درصد از DV، منگنز: 33 درصد از DV
دیدگاه خود را ثبت کنید