پاورپوینت میوه و سبزیجات بر اساس رنگ هایشان چه خواصی دارند با فرمت ppt ودر 12 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت میوه و سبزیجات بر اساس رنگ هایشان چه خواصی دارند
مقدمه:
همگی می دانیم که وارد کردن میوها و سبزیجات در رژیم غذایی روزانه، لازم و ضروری میباشد(۵ بار در روز).
به گزارش سلامتی، میوه ها و سبزیجات از مواد غذایی مهمی میباشند که در پیشگیری از بیماریهای قلبی و سکته، کنترل فشار خون، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطانها و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریهای چشمی مانند آب سیاه و….موثرند.
اما توصیه اخیر بر آن است که برای به دست آوردن حداکثر فایده، مصرف میوهها و سبزیجات را گسترش داده وتا جایی که امکان دارد از تمامی میوهها و سبزیجات با رنگها و طعمهای مختلف استفاده کنیم.
مصرف میوهها و سبزیجات، سبب تقویت سلامت عمومی بدن شده و به طور طبیعی حاوی ترکیبات مغذی و مفید فراوانی میباشند.
دانشمندان با تحقیق بر روی ترکیبات موجود در میوهها و سبزیجات، به رنگ آنها پیبردهاند.
میوهها و سبزیجات قرمز رنگ
میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ حاوی ترکیباتی به نام آنتوسیانین و لیکوپن(رنگدانه های طبیعی گیاهی) می باشند که رنگ قرمز آنها در نتیجه همین ترکیبات میباشد.
مواد غذایی حاوی لیکوپن مانند گوجه فرنگی و هندوانه حاوی ترکیبات ضد پیری و هم چنین پیشگیری کننده از سرطان مانند سرطان پروستات می باشد.
محصولات حاصل از گوجه فرنگی پخته شده مانند رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی، سس کچاپ و سوپ گوجه فرنگی حاوی بالاترین میزان لیکوپن قابل جذب می باشند که سریعا توسط بدن جذب میشوند.
آنتوسیانین موجود در برخی میوه ها مانند: توت فرنگی، انگور قرمز، گیلاس، تمشک و سیب قرمز یک آنتی اکسیدان قوی می باشد که از سلولها در برابر هر آسیبی جلوگیری میکند.
این میوه ها هم چنین خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داده و در کنترل فشار خون موثرند.
تحقیقات اخیر حاکی از آن است که آنتوسیانین موجود در گیلاس دارای خاصیت ضد التهابی بوده و برای افرادی که از نقرس رنج می برند مفید است.
سایر مواد غذایی قرمز رنگ مانند: گیلاس، انگور قرمز، گلابی قرمز، هندوانه، گریپ فروت، توت فرنگی وانارو تمشک.
دیدگاه خود را ثبت کنید