نویسنده: محمدرضا حدادپور جهرمی
درباره کتاب حیفا:
حیفا دختر دورگه عرب و اسرائیلی است که با سه خواهرش در اداره متساوا از ادارات دستگاه جاسوسی موساد بزرگ شده. این سه خواهر توسط متساوا به ماموریتهای امنیتی فرستاده میشوند و در هر ماموریت نامی دارند. چهار خواهر این داستان با هم چندان ارتباطی ندارند و هرگز پدر و مادری به خود ندیده و در خانوادهای حضور نداشته اند. آنها کاملا امنیتی تربیت شدهاند.
مهمترین ماموریت حیفا تشکیل داعش است بنابراین از آخرین ماموریتش در افغانستان باز میگردد تا با نام حفصه به عراق برود. برای این منظور دستگاههای کوچک خاصی در بدنش جاسازی میشوند و او به وسیله شخصی که هویتش را نمیداند از ماموریت جدیدش آگاه میشود. رفتن به ابوغریب و کار روی دو زندانی مرد القاعده به نامهای ابومحمدالعدنانی و دکتر ابراهیم عواد از نوادگان جعفر کذاب.... او ماموریت دارد خودش را مسلمانی پرهیزکار و باتقوا جا بزند و به شستشوی مغزی و انحراف فکری این دو مرد برای تشکیل دولت شیطانی داعش بپردازد.
جهرمی در این داستان دستگاههای جاسوسی اسرائیل را معرفی میکند و اهداف و ماموریتهای آنها را از ابتدای تاسیس تا کنون بیان میکند…
این داستان، با پژوهشی یک ساله، به وقایع متعدد حقیقی و تاریخی مستند شده و از زحمات بسیاری از شهدای حزب الله و خط مقاومت تجلیل به عمل آمده که حدوداً ۵۰ درصد این داستان را شامل میشود. الباقی این مجموعه، داستانپردازی نویسنده و محقق میباشد که جهت ارتباط و جذابیت این مستند داستانی به شکل کنونی درآمده است.
شایان توجه است که اکثر اسامی و تاریخ نگاریهای این دفتر، قابل رصد و جستجو در منابع اینترنتی و مکتوب و جلب اعتماد کافی مخاطب است.
دیدگاه خود را ثبت کنید