فایل word و قابل ویرایش است.
تعداد صفحات : ۴۲۴
بخشی از متن:
پيشگفتار
«الحمد للّه ربّ العالمين و صلّى اللّه على سيدنا محمّد واهل بيته المعصومين»
همين كه دروس سطح و مقدارى از درس خارج را در حوزه علميه قم گذراندم، به فكر آشنايى بيشتر با قرآن افتادم. با تنى چند از دوستان، هر كدام تفسيرى را مطالعه و مباحثه مىكرديم و خلاصه آن را يادداشت مىكردم، اين كار تا پايان چند جزء قرآن ادامه داشت.
در آن ايّام شنيدم كه آيتاللّه مكارم شيرازى دامت بركاته با جمعى از فضلاء تصميم دارند تفسيرى بنويسند. ايشان نوشتههاى تفسيرى مرا ديدند و پسنديدند و من نيز به آن جمع پيوستم.
پانزده سال طول كشيد تا تفسير نمونه در 27 جلد به اتمام رسيد و تا كنون بارها تجديد چاپ و به چند زبان ترجمه شده است. تقريباً نيمى از تفسير نمونه تمام شده بود كه انقلاب اسلامى به رهبرى امام خمينى رضواناللّه عليه به پيروزى رسيد. از همان روزهاى اول، بنا به فرمايش مرحوم علامه شهيد مطهرى به تلويزيون رفتم و هر شب جمعه تحت عنوان درسهايى از قرآن برنامه داشتهام.
البتّه تا پايان تفسير نمونه همكارى ادامه داشت و در اين بين به فكر افتادم درس تفسيرى را در سطح فهم عموم در راديو شروع كنم. براى اين كار علاوه، بر تفسير نمونه از ده تفسير ديگر نيز يادداشتهايى برداشتم. از سال 66 تا كنون هفتهاى يك روز و در ماه رمضان هر روز بحث تفسير با عنوان «آئينه وحى» ادامه دارد.
بارها پيشنهاد شد آنچه را كه در راديو مىگويم به صورت كتاب منتشر كنم. تا اينكه چند جزء از نوشتههايم را نزد آيتاللّه حاج سيد مهدى روحانى عليها السلام و آيتاللّه مصباح يزدى دامت بركاته خواندم و به سبك و برداشتهاى تفسيرى خود اطمينان بيشترى پيدا كردم. ياداشتها را براى بازنويسى در اختيار حجةالاسلام محمّديان و حجةالاسلام محدّثى قرار دادم. بعد از تدوين، آنها را در اختيار مؤسسه در راه حقّ (قم) گذاشتم تا زير نظر آيتاللّه استادى منتشر و در دسترس علاقمندان قرار گيرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید