در کتاب همرزمان حسین (ع) ده گفتار از حضرت آیت اللهالعظمی سید علی خامنه ای (مدّظلّهالعالی) در تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم (علیهمالسّلام) میخوانید. این کتاب را میتوانید با فرمت epub از طاقچه دانلود کنید و روی اپلیکیشن موبایل یا سایت طاقچه آن را مطالعه کنید.
عالمان و اندیشمندان مسلمان و غیرمسلمان، تحقیقات گستردهای را به منظور تحلیل دوران ۲۵۰ سالهی امامت ائمّهی معصوم (علیهمالسّلام) انجام دادهاند. برخی بهکلی راهی غلط را پیمودهاند و این بزرگواران را به مرتبهی عالمان و عابدان زمان خود تقلیل دادهاند و هرگونه تأثیر اجتماعی و سیاسی را از ایشان سلب کردهاند.
در مقابل این گروه، اکثر اندیشمندان شیعه بر این باورند که امامان معصوم (علیهمالسّلام) خلیفهی حقیقی و جانشین پیامبر اکرم (صلّیاللهعلیهوآله) در همهی شئون و مقامات ایشان -به جز نبوّت و دریافت وحی- هستند. شئونی همچون: تشکیل حکومت اسلامی، قضاوت، تبیین قرآن، تعلیم احکام، دفاع از عقاید اسلامی و... حضرت آیت الله خامنهای نیز این عقیده را باور دارند. ایشان از سالهای بسیار دور، مطالعات و تحقیقات گستردهای را در این زمینه، در کتب تاریخی و روایی انجام دادهاند.
آیتالله خامنهای با ابداع واژهی انسان ۲۵۰ ساله در ابتدای دههی پنجاه شمسی و تبیین آن، گونهای جدید از روش تحلیل سیرهی سیاسی- اجتماعی معصومان (علیهمالسّلام) را به مخاطبان خود آموختند. ایشان این نگاه به سیرهی ائمّه (علیهمالسّلام) را با تحقیقات گسترده در متون حدیثی و کتب تاریخی و با استدلالهای بسیار محکم به دست آوردهاند و به هیچوجه از روی تأثیرپذیری و انفعال از شرایط محیطی و گفتمانی آن دوران به آن نرسیدهاند. تفاوت ایشان با دیگر پژوهشگران این موضوع، در آن بود که ایشان با نگاه دوباره به متون و دقّت در محتواهای آن، به احیای میراث مبارزاتی امامان معصوم پرداختهاند. سؤال اساسی که میتوانست به این استنباط کمک کند این بود که «اگر ائمّهی اطهار (علیهمالسّلام) اهل مجاهدت و مبارزهی سیاسی حاد با حاکمان جور و علما و شعرای درباری نبودهاند، چه دلیلی داشت که با ایشان چنان برخوردهای خشنی شود و در آخر نیز با شهادت از دنیا رخت بربندند؟»
طرح انسان ۲۵۰ ساله دوران جانشینان بحقّ پیامبر اکرم (صلّیاللهعلیهوآله) را به انسانی تشبیه میکند که در تمام دوران خود، لحظهای از انجام وظایف و تکالیف خود از پا نشسته است و همواره با مجاهدت به پیش رفته است. بر این اساس در هر برهه و زمانی به اقتضای شرایط و امکانات و موانع، تصمیمی را اتّخاذ کرده و هیچگاه لباس رزم با دشمنان اسلام را که با زور بر مسند جانشینی رسول اکرم (صلّیاللهعلیهوآله) تکیه زده بودند، از تن بیرون نکرده است. امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) به وجهی، امام حسن (علیهالسّلام) به گونهای دیگر و امام حسین (علیهالسّلام) با شهادت خود این تکلیف را به انجام رسانیدهاند. طرح انسان ۲۵۰ ساله با استناد به ادلّهی متقن روایی و تاریخی، باور برخی از نظریهپردازان را به چالش میکشد که می پندارند بعد از واقعهی عاشورا، عنصر مبارزه از میان فرزندان رسول خدا (صلّیاللهعلیهوآله) رخت بربسته است. در این طرح، از امام سجّاد تا امام حسن عسکری (علیهمالسّلام) همه همرزمان امام حسین (علیهالسّلام) دانسته میشوند و به وضوح معلوم میشود که امامان معصوم (علیهمالسّلام) با چه مرارتها و سختیها و با چه مجاهدتی بار امامت را به دوش کشیدهاند در مواقع مناسب چه ضرباتی را بر دشمن وارد کردهاند و در لحظات خطر، چگونه به حملات دشمن، پاسخ مناسب را دادهاند.
کتاب همرزمان حسین ع نوشتهی سید علی خامنهای در انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است. اگر اولین باری است که از طاقچه خرید میکنید میتوانید با کد Salam این کتاب را با ۵۰ درصد تخفیف خرید و دانلود کنید. برای آشنایی با شیوهی خرید آنلاین میتوانید راهنمای طاقچه در بخش سوالات متداول را نیز مطالعه کنید. برای خرید کتاب میتوانید از سایت طاقچه استفاده کنید یا اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان دانلود کنید.
کتاب همرزمان حسین (ع) مشتمل بر ۱۰ سخنرانی سیدعلی خامنهای در ماه محرّم سال ۵۱ است. ایشان بین سالهای ۴۶ تا ۵۵ به طور متناوب در مناسبتهای مذهبی به تهران مسافرت میکردند و در جلسات مختلف سخنرانی میکردند در محرّم سال ۵۱ به تهران عزیمت میکنند و در هیئت انصار الحسین (علیهالسّلام) و برخی از جلسات دیگر به سخنرانی میپردازند. هیئت انصار الحسین (علیهالسّلام) از هیئتهای پرشور و انقلابی تهران بود و بسیاری از مبارزان انقلابی در جلسات این هیئت شرکت میکردند و سخنرانان این جلسه نیز از میان روحانیان انقلابی انتخاب میشدند. معظمٌله از ابتدای تأسیس این هیئت بارها در آن سخنرانی کرده بودند. نفس سخنرانی در این جلسه، یک اقدام انقلابی از سوی ایشان تلقّی میشد.
ایشان از سوّم محرّم تا ۱۲ محرّم از ساعت هفت و نیم تا نه صبح در این هیئت بیانات خود را در موضوع سیرهی امامان معصوم (علیهمالسّلام) در قالب طرح انسان ۲۵۰ ساله مطرح میکنند. تمرکز اصلی این بیانات بر تحلیل زندگی امام سجّاد (علیهالسّلام) تا امام کاظم (علیهالسّلام) است. چهار امام عزیزی که در اذهان متشرّعان آن زمان بیشتر به عنوان افرادی ساکت و منزوی معروف بودهاند.
جلسهی اوّل این بیانات به مباحث کلّی مربوط به بحث امامت و گونههای مختلف تحقیق در این بحث و هم فهرست مباحثی که در روزهای بعد مطرح خواهند کرد اختصاص یافته است.
در جلسهی دوّم دربارهی اهمّیّت شناخت امامان و توطئههای دشمنان برای تحریف چهرهی مبارزاتی و مجاهدانهی این بزرگواران بحث شده است. جلسهی سوّم مربوط به مقامات و وظایف امامان است و در جلسهی چهارم طرح انسان دویستوپنجاهساله تشریح میشود و معانی مختلف جهاد و منظور از مجاهد بودن ائمّه (علیهمالسّلام) روشن میگردد.
جلسهی پنجم این بیانات به تقسیم دوران امامت به چهار دوره و توضیح مختصر هر کدام از دورهها سپری شده است. معظّمٌله در جلسهی ششم با اشاره به کار نشدن بر روی دورهی چهارم امامت که از زمان امام سجّاد (علیهالسّلام) تا امام عسکری (علیهالسّلام) است، بحث از این دوره را آغاز کردهاند. در این جلسه به شرح تحلیلی تلاشهای مجدّانهی امام سجّاد و امام باقر (علیهماالسّلام) پرداختهاند.
جلسهی هفتم که مصادف با روز نهم محرّم است، شامل توضیح سیرهی سیاسی و اجتماعی امام صادق (علیهالسّلام) و بررسی روایات تاریخی مربوط به ایشان است. در این جلسه بحث مختصری از حیات سیاسی امام کاظم (علیهالسّلام) و همچنین موضعگیریهای ائمّه (علیهمالسّلام) نسبت به قیامهای امامزادگان انقلابی و نیز تعریف صحیح تقیّه شده است.
روز عاشورا، جلسه به روز هشتم خود رسیده است. آیتالله خامنهای در این جلسه به برخوردهای تند ائمّهی دورهی چهارم با خلفا و علمای درباری و همچنین بحث بهرهگیری ایشان از شعرای مجاهد پرداختهاند. روز نهم جلسه اختصاص به بحث امامزادگان انقلابی دارد. البتّه این جلسه بیشتر به شرح موضعگیری امام صادق (علیهالسّلام) دربارهی قیام زید اختصاص یافته است. شایان ذکر است که نام چندین نفر از امامزادگان در چندین جلسه از جلسات این سخنرانیها آمده و شرح کوتاهی دربارهی آنها داده شده است. روز دوازدهم محرّم که با روز دهم این سلسلهجلسات مصادف شده است به توضیح مختصری دربارهی تقیّه اختصاص یافته است و نکات نو و ارزندهای در این موضوع به مخاطبان عرضه شده است.
این بیانات -همانطور که خود ایشان هم در برخی از جلسات اشاره کردهاند- بیش از آنکه یک سخنرانی باشد، یک بحث تحلیلی و علمی است. ایشان به ذکر کلّی نظرات خود اکتفا نکردهاند و برای هر موضوعی که مطرح میکنند، شواهد متعدّد تاریخی و روایی را پیش روی مخاطب میگذارند.
کتاب همرزمان حسین ع آغازی است برای آشنایی صحیح با سیرهی درسآموز اهلبیت (علیهمالسّلام) و دانشمندان و دانشجویان تاریخ اسلام با بهرهگیری از نکات و سرخطهای ارائهشدهی در این کتاب، میتوانند دین خود را نسبت به این بزرگواران و جامعهی اسلامی ادا کنند.
این کتاب در 407 صفحه توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.
******************************************
پکیج قبولی تضمینی در آزمون اتاق اصناف
تعداد نمونه سوالات : ۲۴۴ سوال
تعداد صفحات : ۵۳
فرمت : pdf پاسخنامه دارد.
نکات بسیار مهم در آزمون اصناف: بر اسال ماده ۱۴۸ قانون کار، بیمه کردن کارگر توسط کارفرما اجباری است. نرخ حق بیمه برای کارگران اتباع خارجی ۲۷ درصد است که ۲۰ درصد از آن توسط کارفرما، ۷ درصد توسط خود کارگر پرداخت می شود.
تعداد نمونه سوالات : ۲۴۴ سوال
تعداد صفحات : ۵۳
فرمت : pdf
پاسخنامه دارد.
نکات بسیار مهم در آزمون اصناف:
بر اسال ماده ۱۴۸ قانون کار، بیمه کردن کارگر توسط کارفرما اجباری است.
نرخ حق بیمه برای کارگران اتباع خارجی ۲۷ درصد است که ۲۰ درصد از آن توسط کارفرما، ۷ درصد توسط خود کارگر پرداخت می شود.
نرخ حق بیمه برای کارگران ایرانی ۳۳ درصد از مزد و حقوق مشمول کسر حق بیمه کارگر است، که شامل ۲۰ درصد حق بیمه سهم کارفرما، ۳ درصد بیمه بیکاری، ۷ درصد حق بیمه سهم کارگر و ۳ درصد حق بیمه سهم دولت است.
افراد صنفی که کالاهای خود را به صورت کلی عرضه میکنند باید از صورتحسابهای چاپشده استفاده کنند و مشخصات خریدار را نیز در آن بنویسند.
گروههایی مشمول پرداخت حق بیمه اتباع خارجی به سازمان تامین اجتماعی به دو دسته تقسیم می شوند:
۱- اتباع خارجی که دارای پروانه کار معتبر برای کار در کارگاههایی مشمول قانون تامین اجتماعی هستند.
۲- اتباع خارجی که به صورت خویش فرما میباشند. این افراد با داشتن پروانه کار معتبر میتوانند در قالب بیمههایی حرفه و مشاغل آزاد خود را بیمه کنند. حداکثر سن در این حالت برای مردان ۵۰ سال و برای زنان ۴۵ سال میباشد.
مطابق ماده ۲۷ قانون نظام صنفی، محل دایر شده به وسیله هر شخص حقیقی یا حقوقی که پروانه کسب برای آن صادر نشده است با درخواست اتحادیه و تأیید اتاق اصناف شهرستان توسط نیروی انتظامی پلمپ میشود.
کارفرما باید ۲۳ درصد سهم خود (۲۰ درصد سهم کارفرما و ۳ درصد بیمه بیکاری)، را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نماید.
مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصد می باشد.
فرصت اعتراض به آرای شهرداری ۱۰ روز است.
کسی که اظهارنامه مالیاتی ندهد ۳۰ درصد جریمه می شود.
مهلت اعتراض به نظر اتاق اصناف ۲۰ روز است.
مودی می تواند تا ۳۰ روز پس از دریافت برگه تشخیص مالیاتی اعتراض نماید، اعتراض باید بصورت کتبی و توسط خود مودی و یا وکیل قانونی و تام الاختیار وی صورت پذیرد.
در صورت فوت صاحب پروانه کسب چنانچه ورثه یا نماینده قانونی وی تمایل به تمدید و اخذ پروانه کسب وی را داشته باشند، میتوانند ظرف مدت دو سال نسبت به اخذ پروانه کسب با رعایت مقررات اقدام کنند. پس از انقضای مهلت مقرر (۲ سال) پروانه متوفی از درجه اعتبار ساقط می شود.
……… عبارت است از عرضه یا فروش کالا یا ارئه خدمتی که از لحاض کیفیت یا کمیت منطبق با مشخصات کالا
یا خدمت ابرازی یا درخواستی نباشد؟
۱) احتکار
۲) گران فروشی
۳) کم فروشی
۴) تقلب*
کدامیک معاف از کسر حق بیمه است؟
۱) فوق العاده شغل
۲) حقوق
۳) اضافه کاری
۴) کمک هزینه مسکن*
در صورت اختلاف حقوقی کارگر و کارفرما کدام هیئت در مرحله اول رسیدگی قرار دارد؟
۱) هیئت پنج نفره
۲) هئیت حل اختلاف*
۳) دیوان عدالت کاری
۴) هیئت تشخیص
در مضاربه عامل باید….
۱) قدرت اندیشیدن باشد.
۲) بالای هجده سال باشد.
۳) قدرت تجارت داشته باشد.*
۴) هیچ کدام از موارد
بیمه کردن کارگر توسط کارفرما …………. است؟
۱) اختیاری
۲) توافقی
۳) بلامانع
۴) اجباری*
*************************************************************************************
**************************************************************************
دیدگاه خود را ثبت کنید