مقدمه
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان
اوضاع فعلی فرآوردههای گوشتی در ایران
ترکیبات گوشت
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
انواع گوشت
تعریف تخمیر
تبدیل گوشت به فرآورده های تخمیری
طبقه بندی سوسیس های تخمیری- مرطوب، خشک، نیمه خشک
فرآیند تولید سوسیس و کالباس
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع پوشش سوسیس و کالباس
روش تهیه برخی از پوششهای طبیعی
مراحل تولید سوسیس و کالباس
آشنایی با برخی از دستگاه ای خط تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها
ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب
ارزش غذایی سوسیس و کالباس
نکات مهم هنگام خرید سوسیس و کالباس
نکات مهم در نگهداری سوسیس
نکات مهم در پختن سوسیس
روشهایی برای مصرف کمتر سوسیس و کالباس
مضرات سوسيس و كالباس
پخت خانگی سوسیس
دیدگاه خود را ثبت کنید