تلفن همراه ترکیبی از رشته های مخابرات، الکترونیک و کامیپوتر و مهارتهای خاص تعمیراتی است.
با توجه با رشد روز افزون IT ،گسترش صعودی شبکه مخابرات سیار، فراگیر شدن استفاده از تلفن همراه و نیاز به نصب و استفاده از نرم افزارهای کاربردی و تولید هرچه بیشتر انواع مدل های گوشی با امکانات و لوازم جانبی خاص، نیاز به خدمات پس از فروش تلفن همراه روز به روز بیشتر می گردد به نحوی که طبق آمار ارائه شده تا سال ۱۳۹۰ تعداد خطوط تلفن همراه به سه برابر افزایش خواهد یافت که خود نشان دهنده گسترش این حرفه در آینده است.
در نهایت برای ورود به این حرفه جدید به یقین می توان گفت گذراندن دوره های مهارتی استاندارد همانند دوره های مهارت سازمانی فنی حرفه ای و کاردانش اولین قدم است. حتی به دلیل سرعت بالای تغییرات تکنولوژیک در این رشته به روز بودن تعمیرکاران شرط بقای آنها در بازار کار می باشد.
تعمیرات تلفن همراه به سه دسته بندی کلی تقسیم می شود : سخت افزار - میان افزار - نرم افزار
هدف آموزش: آموزش تعمیرکار تلفن همراه جهت سرویس و نگهداری، طی دوره های عمومی و تخصصی.
بخش اول شامل آشنایی عمومی با الکترونیک است که باعث می شود حتی کارآموزانی که هیچ آشنایی قبلی با این دروس فنی ندارند بتوانند از ابتدا با مبحث تعمیرات تلفن همراه آشنا شده و مستقل از رشته قبلی خود اقدام به فراگیری این حرفه نمایند.
آشنایی با مفاهیم اولیه در الکترونیک
مقاومت
مدارهای سری و موازی
جریان و ولتاژ متناوب
خازن
سلف و فیلتر
نیمه هادی ها
مبدل ها
مدارهای منطقی
آشنایی با مخابرات سلولی ،ساختار شبکه جی اس ام در ایران و خصوصیات شبکه و قسمت بندی داخلی موبایل اعم از بلوک بندی ،نقشه خوانی و ارتباط منطقی قسمت های کاری موبایل با یکدیگر و در حقیقت مکانیزم کار یک گوشی تلفن همراه اعم از قسمت های صوتی رادیویی و کنترل دیجیتال می باشد.. اپراتوری یک گوشی وعیب یابی های عمومی نیز در - قسمت طرح می شوند.
اهم موارد در بخش مخابرات عبارتند از :
مبانی مخابرات
مخابرات سلولی
ماژول بندی تلفن همراه
نقشه خوانی
منو
عیب یابی عمومی
آشنایی با قطعات
کار با هویه - هیتر و هویه هوای گرم
کار با دستگاه ها ی شستشوی برد PCB
آشنایی با هیتر های اینفراد
- طریقه باز و بسته کردن گوش Assemble , Deassemble
کار با BGA IC شامل پیاده سازی و قطعه گذاری
مهارت های کارگاهی
عیب یابی تخصصی گوشی های تلفن همراه ،شامل مدل های نوکیا، سامسونگ و سونی اریکسون و موارد دیگر، همچنین بکارگیری ابزار های اندازه گیری و شگردهای تعمیراتی با استفاده از این وسایل می باشد.
ابزارو وسایل مورد نیاز برای تعمیر موبایل در زیر آمده است. برای اطلاع از نحوه کارکرد و آشنایی با هر کدام از وسایل توضیح مختصری در زیر ارائه شده است. برای تعمیرات سخت افزاری در گوشی های تلفن همراه ، نیاز به ابزار خاص این کار است . این ابزار هر چه دقیق تر و با خطای کمتری باشند ، در تعمیرات کمک بیشتری به ما خواهند کرد .
برای تعمیرات سخت افزاری در گوشی های تلفن همراه ، نیاز به ابزار خاص این کار است . این ابزار هر چه دقیق تر و با خطای کمتری باشند ، در تعمیرات کمک بیشتری به ما خواهند کرد .
این لوازم و ابزار را می توان به پنج دسته کلی تقسیم کرد :
۱- ابزار باز و بسته کردن گوشی ها
۲- ابزار برداشتن و گذاشتن قطعات
۳- ابزار سرویس و تمیز کردن برد و قطعات
۴- ابزار اندازه گیری
۵- ابزار ایمنی و محافظت
فرمت فایل : pdf
تعداد صفحات : ۱۲۰ صفحه
حجم فایل : ۶٫۷ مگابایت
زبان : فارسی
تصاویر : رنگی
دیدگاه خود را ثبت کنید