نمایش فهرست مطالب
آلبرت اینشتین ، نابغه و بزرگترین فیزیکدان شناخته شده ی دنیاست.
وی خیلی دیرتر از بچههای معمولی،در سن سه سالگی شروع به حرف زدن کرد.
و به دلیل پیشرفت کند کلامی و گرایش او به بیتوجهی به هر موضوعی که در مدرسه برایش خستهکننده بود و در مقابل توجه صرف او به مواردی که برایش جالب بودند باعث شده بود که برخی همچون خدمه منزل آنها، او را کند ذهن بدانند.
انیشتین پس از فارغالتحصیل شدن از دانشگاه، نتوانست شغلی دانشگاهی پیدا کند.
برخی از مورخان گرایشهای ضدیهودی را در ناکامی اینشتین در پیدا کردن شغل دخیل میدانند.
پدر یکی از همکلاسیهایش به او کمک کرد تا در یکی از دفاتر ثبت اختراع در سوئیس در سال ۱۹۰۲ استخدام شود.
پس از انتشار نظریه نسبیت خاص (۱۹۰۵) و نظریه نسبیت عام (۱۹۱۵)، اینشتین به شهرت و اعتبار دست یافت و در دانشگاههای متعددی به تدریس و تحقیق پرداخت. اینشتین تا سال ۱۹۳۲ مدیر انستیتوی فیزیک کایزر ویلهلم برلین آلمان و استاد یکی از دانشگاههای برلین بود. در این سال او ابتدا چندین ماه در دانشگاه پرینستون به سر برد و سپس به دلیل قدرتگیری نازیها در سال ۱۹۳۳، تصمیم گرفت که به آلمان برنگردد. در سال ۱۹۳۳ او شغلی در مؤسسه مطالعات پیشرفته پرینستون بدست آورد و در حدود ۱۹۳۵ تصمیم گرفت که بهطور درازمدت در آمریکا بماند.
شخصیت های اصلی این رساله:
همچنین انتشار این رساله از فرد مشهوری چون انیشتین، نیم قرن مخفی ماند!
“صندوق امانات سری انگلیس”نیز به بهانه پرهیز از ایجاد انقلاب خطرناک مذهبی، اجازه تکثیر این اثر علمی-مذهبی را نمی دهد.
بخش هایی از کتاب:
من در آگوست ۱۹۳۹ طی نامه ای به روزولت – رئیس جمهور وقت امریکا، او را از پیشرفت آلمان نازی که در ابتدای جنگ جهانی دوم بود، در مسئله ی شکافتن اتم و آزاد کردن و مهار انرژی عظیم آن جهت کشتار .. و نابود کردن آنی برخی شهرها .. مطلع ساختم و اکیدا به او گفتم که برای بازداشتن آلمان نازی از این نقشه ی جنایت آمیز، باید ابرقدرتی چون امریکا که به نظر من عاقلترین و خونسردترین ابرقدرتهای فعلی است، سریعا گروهی را مامور بررسی و تحقیق علمی در شکافتن هسته ی اتم، بنماید و به سرعت باید بمب اتم را بسازد، چون دیر یا زود آدولف هیتلر ، آنرا ساخته و لاقل چندین شهر بزرگ را هدف بمب اتمی خود قرار می دهد.
مترجم: عیسی مهدوی – تحقیق و پیشگفتار: اسکندر جهانگیری
دیدگاه خود را ثبت کنید